Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να κάνω format και έχω εδώ και πόσες ώρες από τις 12 - 1 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί και είχε κολλήσει στο 20% . Προσπάθησα και σήμερα κλείνοντας το 2ο monitor και αλλάζοντας τον δίσκο που θέλω να κατέβουν αλλά πάλι το ίδιο κόλλησε στο 13% αλλά αυτήν την φορά δεν το άφησα πολύ μόνο 30 λεπτά και το εκλεισα γενικά. Τι μπορώ να κάνω ;

Δημοσ.

Οταν λες να κατεβουν, εννοεις οτι στο παραπανω σεναριο περιμενεις το mct (media creation tool) να κατεβασει τα windows απο την ms?
Αλλιως, αν εννοεις κατα την εγκατασταση, 1002 πραγματα μπορει να εινια. Μπορει ο σκληρος του να εχει προβλημα, μπορει το iso που κατεβηκε απο την ms να ειναι προβληματικο κλπ. Ξεκινα απο το σκληρο.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jim_p είπε

Οταν λες να κατεβουν, εννοεις οτι στο παραπανω σεναριο περιμενεις το mct (media creation tool) να κατεβασει τα windows απο την ms?
Αλλιως, αν εννοεις κατα την εγκατασταση, 1002 πραγματα μπορει να εινια. Μπορει ο σκληρος του να εχει προβλημα, μπορει το iso που κατεβηκε απο την ms να ειναι προβληματικο κλπ. Ξεκινα απο το σκληρο.

Εννοώ ότι έχω θέμα στο σημείο που έχω ήδη επιλέξει τον δίσκο που θέλουν να κατέβουν . Δλδ κάνει πάρα πολύ ώρα και 0 πρόοδο πάνω από 20% δεν θα πάει 

Δημοσ.

Αρα τα εχεις ηδη κατεβασμενα και περασμενα στο στικακι και εχεις ηδη ξεκινησει την εγκατασταση τους. Τοτε κατα 99% κατι παιζει με το δισκο ή στην χειροτερη με καποιο καλωδιο που τον συνδεει με το συστημα.

Δημοσ.

Προσπάθησα στον SSD και έμεινε στα 3% ενώ στον nvm στα 20% μήπως θα πρέπει να ξανακατεβασω τα windows στο στικάκι ; Και επίσης είδα ότι μπορεί να φταίνε και οι ram και να πρέπει να βγάλω μια από τις 2 

Δημοσ.

Αυτο ειπα παραπανω, οτι εινια 1002 πραγματα που μπορει να εμπλεκονται. Αν εχεις γρηγορη συνδεση, δοκιμασε να ξανακατεβασεις τα windows στο στικακι. Επισης, δοκιμασε να κατεβασεις το iso απο εδω και οχι μεσα απο το mct, για να μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι ενταξει με το sha256sum του. Η σελιδα εινια εντελως legit και παρεχει λινκ απο την ιδια την ms.

https://tb.rg-adguard.net/public.php

• Like 1
Δημοσ.

Μην το κατεβάζεις στο στικάκι. Επέλεξε την λήψη iso και αποθήκευσε στον σκληρό. Μετά ετοιμάζεις το στικάκι με το ventoy και πετάς μέσα το iso όπως είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 50αρα συνδεση, το iso των windows θα κανει 10-15 λεπτα να κατεβει., Γιατι να περιμενεις μετα? Εκτος αν εννοεις να περιμενεις στην εγκατασταση. Εκει οχι, αν το βλεπεις και δεν προχωραει, δεν περιμενεις και δοκιμαζεις καποια αλλη λυση. Αλλο στικακι μπορεις να δοκιμασεις?

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω ξανά με το ίδιο στικάκι απλά θα το ξανακατεβασω . Αν δεν δουλέψει θα αλλάξω στικάκι και επίσης θα κάνω και τα καλώδια από τους δίσκους μπας και υπαρχει θέμα εκεί . Ευχαριστώ 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, jim_p είπε

Δοκίμασα να κατεβάσω στο στικάκι την ISO μορφή και να τα βάλω στον nvm μου . Εφτασε μέχρι το 68% και μετά σταμάτησε . Μπήκα και στο task manager ώστε να το ρυθμίσω σε high priority και πάλι τίποτα. Έχω φάει κόλλημα στο expanding windows files . Το έψαξα και τίποτα , πραγματικά δεν ξέρω , αν ξέρετε κάτι θέλω πραγματικά βοήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...