Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Εχω βρει μια κονσολα ηχου στο συγκεκριμένο site αλλά το θέμα είναι οτι δεν εχω αγορασει ξανα κατι απο εκει και οσα θεματα διαβασα με μπέρδεψαν.
Το προιον είναι αυτο
https://www.alibaba.com/product-detail/Wholesale-Pioneer-DDJ-SX3-Performance-DJ_11000000742417.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_title.79aa89414ieDkt
Ο πωλητής αν κατάλαβα καλά σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις 1 τεμάχιο στην αρχή. Επίσης βλέπω οτι μπορείς να επιλέξεις Secure Payment, αυτό δεν κάνει την αγορά πιο ασφαλή?
Τελωνείο θα περάσει έτσι κι αλλιώς? Πως μπορώ να υπολογίσω τα εξοδα του τελωνείου? 

Κατι αλλο που πρεπει να εχω κατα νου?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

What's your payment terms ?
A: We can accept Bank Transfer, Western Union, MoneyGram

Πω μάλλον κατάλαβα λάθος, οπότε το money gram δεν σου προσφέρει κάποια ασφάλεια; Ποιός τρόπος πληρωμής σε εξασφαλίζει κάπως;

Και κάτι άλλο, υπάρχουν κριτικές/βαθμολογία για τους πωλητές όπως πχ στο ebay και αν ναι που τις βλέπω;

Και αν δεν κάνει κόπο με το τελωνείο τι γίνεται;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gkar206 είπε

Πω μάλλον κατάλαβα λάθος, οπότε το money gram δεν σου προσφέρει κάποια ασφάλεια; Ποιός τρόπος πληρωμής σε εξασφαλίζει κάπως;

Και κάτι άλλο, υπάρχουν κριτικές/βαθμολογία για τους πωλητές όπως πχ στο ebay και αν ναι που τις βλέπω;

Και αν δεν κάνει κόπο με το τελωνείο τι γίνεται;

moneygram western union και φυσικα τραπεζική μεταφορά δεν σου παρέχουν καμιά ασφάλεια.

Paypal εγω θα εμπιστευόμουν μονο και φυσικά πληρωμή για αγορά  και όχι αποστολή σε friends and family.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να βοηθήσω.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ ρωτησα εναν πωλητη αν μπορει να γίνει η συναλαγη μεσω paypal και μου απάντησε αυτο

We can send to Greece. Send your whats app #umber for more information and fast communication about the product and the sales department will give you more details on order placement and discounted price. All order purchase will be processed on Alibaba Platform

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/4/2022 στις 2:54 ΜΜ, gkar206 είπε

Εντωμεταξυ ρωτησα εναν πωλητη αν μπορει να γίνει η συναλαγη μεσω paypal και μου απάντησε αυτο

We can send to Greece. Send your whats app #umber for more information and fast communication about the product and the sales department will give you more details on order placement and discounted price. All order purchase will be processed on Alibaba Platform

Καλημέρα τελικά έκανες καποια αγορά από εκεί η από καπου αλλου ;

Ενδιαφέρομαι και εγω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...