Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πούμε πως ένας πελάτης έχει 2ετές συμβόλαιο με τον πάροχο Τηλεφωνίας & Internet. Στο τέλος της 2ετίας, δεν το ανανεώνει και μένει ελεύθερος/αδέσμευτος... συνεχίζει δηλαδή να είναι στον πάροχο, με την ίδια χρέωση και προνόμια, αλλά χωρίς συμβόλαιο κάποιας διάρκειας.
Καταρχάς... αφενός ισχύει κάτι τέτοιο; Aφετέρου ποιά είναι τα μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα με το να είναι κάποιος σε έναν πάροχο χωρίς τη "δέσμευση" συμβολαίου.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ας πούμε πως ένας πελάτης έχει 2ετές συμβόλαιο με τον πάροχο Τηλεφωνίας & Internet. Στο τέλος της 2ετίας, δεν το ανανεώνει και μένει ελεύθερος/αδέσμευτος... συνεχίζει δηλαδή να είναι στον πάροχο, με την ίδια χρέωση και προνόμια, αλλά χωρίς συμβόλαιο κάποιας διάρκειας.
Καταρχάς... αφενός ισχύει κάτι τέτοιο; Aφετέρου ποιά είναι τα μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα με το να είναι κάποιος σε έναν πάροχο χωρίς τη "δέσμευση" συμβολαίου.

νομίζω μετά τη λήξη οι χρεώσεις αλλάζουν....ρίξε μια ματια στο τιμολόγιο που είναι ασύμφορο

Δημοσ.

Θα μπορούσες να κάνεις μια ερώτηση στον πάροχό σου, έτσι από περιέργεια, γιατί ο δικός μου πάροχος ένας πωλητής είπε αυτό που λέω εγώ, ενώ άλλος πωλητής με προέτρεπε να κάνω ανανέωση για 2ετία στο συμβόλαιό μου!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μετά τη λήξη του συμβολαίου οι χρεώσεις αλλάζουν.

Αν δεν γίνει κάποια συμφωνημένη ανανέωση/προσφορά πέρα του ότι αυξάνεται ο τιμοκατάλογος δεσμεύεται ξανά η γραμμή για 1 ή 2 έτη αυτόματα.

Οπότε καλό είναι είτε να γίνει ενέργεια μέσα από το Cosmote.app ή τηλεφωνικά για κάποια νέα προσφορά.

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αν δεν κανεις σαφη ανανεωση, το μειονεκτημα ειναι οτι θα χασεις οποιαδηποτε εκπτωση σου εχουν δωσει, το πλεονεκτημα ειναι οτι διακοπτεις ή πας σε αλλη εταιρεια ανα πασα στιγμη χωρις να πληρωσεις ρητρα.

Επεξ/σία από lector
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Αν δεν κανεις σαφη ανανεωση, το μειονεκτημα ειναι οτι θα χασεις οποιαδηποτε εκπτωση σου εχουν δωσει...

Χίλιες φορές ρώτησα τον πωλητή γιαυτό που λες και μου είπε πως δεν αλλάζει κανένα προνόμιο, ούτε το κόστος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Χίλιες φορές ρώτησα τον πωλητή γιαυτό που λες και μου είπε πως δεν αλλάζει κανένα προνόμιο, ούτε το κόστος.

Πες του να σου το δωσει γραπτως αυτο που λεει, κατα προτιμηση απο εταιρικο email. 

Δημοσ.

Ο λογαριασμος που σου έρχεται λεει επάνω, έκπτωση τόσο εκει, έκπτωση τόσο άλλου, με ισχύ πχ 24 μηνες, μόλις περάσουν αυτοι οι μήνες λήγουν και οι εκπτωσεις

• Like 1
Δημοσ.

Αν λήξει το συμβόλαιο λήγουν και οι εκπτώσεις που είχες λόγω το συμβολαίου και πληρώνεις το πρόγραμμα στην αρχική τιμή του που μπορεί άνετα να είναι και πάνω από 2 φορές το πάγιο που πλήρωνες.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα την πολιτική του κάθε παρόχου.

Η Nova π.χ. σε αφήνει στο ίδιο πρόγραμμα, με τα ίδια προνόμια και την ίδια τιμή και απλά σε πιέζει μέσω πωλητών ανά διαστήματα να κάνεις νέο συμβόλαιο με 2ετή δέσμευση. Είμαι χωρίς συμβόλαιο από τον Ιούνιο και δεν έχουν αλλάξει τιμή και το πακέτο ισχύει.

Η Cosmote όμως, αν λήξει το συμβόλαιο, σε πάει σε χρεώσεις των full πακέτων που συνήθως είναι διπλάσιες από ααυτές που πλήρωνες, με μια επιφύλλαξη γιατί αυτό μου είχε σσυμβεί πριν χρόνια, όταν ακόμα ήταν ΟΤΕ (και δεν ξαναγύρισα πΟΤΕ!).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο, υπάρχει ο φόβος να σου πούν κάποια στιγμή πως... Κύριο τάδε, έχει λήξει το συμβόλαιό σας και τώρα για να υπογράψετε νέο συμβόλαιο θα πρέπει να πάρετε όποιο υπάρχει εμπορικά στην αγορά τη χρονική στιγμή αυτή;

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...