Προς το περιεχόμενο

365shop.gr

Alexper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Με αντικαταβολή δεν μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση. 

Ακριβώς, με αντικαταβολή όχι μόνο χάνεις το προϊόν αλλά και τα χρήματα. Χάνεις το δικαίωμα αμφισβήτησης.

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, hal9000v2 είπε

Γεια σας,.

Έχω κάνει κι εγώ αμφισβήτηση της συναλλαγής ήδη από προχθές 5/4 γιατι κατάλαβα που πάει το πράγμα. Η κάρτα ήταν χρεωστική. Από την τράπεζα (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) μου είπαν 60 μέρες. Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιες περιπτώσεις; Ποιες οι πιθανότητες να πάρω τα λεφτά μου πίσω και πόσες μέρες  παίρνει στην πργματικότητα να "εκδικαστεί" η υπόθεση από την τράπεζα; Σαφώς δεν πρόκειται πλέον για εν λειτουργία κατάστημα με το οποίο υπάρχει αντιδικία, αλλά για απατεώνες.

95% θα τα πάρεις. Υπολόγιζε 3 μήνες. 

• Like 1

Παιδιά την πάτησα και εγώ με αυτό το μαγαζί απάτη ! Για ένα ποσό κοντά στα 700€ . Έκανα ακύρωση συναλλαγης δεν ξέρω τι να περιμένω ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να τιμωρηθεί και το μαγαζί και η πλατφόρμα αναζήτησης που το βρίσκαμε πιστεύω όλοι ! 

• Like 1

Το λέμε χρόνια εδώ μέσα, δεν γίνεται να μην έχει ευθύνη το Σκρουτζ.

Βάλε σκληρά κριτήρια τέλος, ο κόσμος την πατάει και θα συνεχίζει να την πατάει.

• Like 4

Αγορά 16/3 με καρτα 1.148€.

Σημερα αμφισβητηση συναλλαγης.

Η διωξη με συμβουλεψε να προβω σε μυνηση για απατη (δωρεαν) ,για να εχω τις καλυτερες πιθανοτητες να μην κλαψω τα χρηματα.

Απο το τμημα ωστοσο δεν ηταν τοσο αισιοδοξοι για θετικη εκβαση με βαση αλλα γεγονοτα.

Η σκρουτζ σε «οργισμενο» μακροσκελες email δεν απαντησε.Ειναι κριμα να γκρεμιζεις οτι ασφαλεια δηθεν εχεις χτισει,ετσι απλα.Πλεον αλυσιδες,ή φυσικη παρουσια μαγαζια.

Αυριο η καταθεση μου..

• Like 2
  • Sad 1

2 ώρες πριν, bill987 είπε

Πλέον αγορά από Σκρουτζομαγαζα μόνο μέσω Σκρουτζ! Αν σε ένα μαγαζί δεν μπορείς να αγοράσεις μέσω Σκρουτζ απλα προσπεράσετε!

Αυτό ακριβώς! Τα αναλαμβάνει όλα το Σκρουτζ και έχεις την ασφάλειά του. Εχουν άψογη εξυπηρέτηση. Οπου βλεπετε πράσινο κουμπάκι μόνο. Ολα τα άλλα ένέχουν ρίσκο.

• Like 2

1 λεπτό πριν, iosifidise είπε

Δεν μπορώ να δεχθώ οτι το skroutz από την στιγμή που ενσωματώνει επιχειρήσεις αμφιβόλου αξιοπιστίας αποποιείται των ευθυνών.

Ωφείλει να το τσεκάρει. Διαφορετικά φέρει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. 

το σκρουτζ και το καθε σκρουτζ δε μπορει να γνωριζει αν μια απο τις εκατονταδες επιχειρησεις που συνεργαζετε , η οποια δουλευει αξιοπιστα επι 3 χρονια ας πουμε , ενα πρωι βαρεσει κανονι και φαει τα λεφτα των πελατων της . αυτο που μπορει να κανει ομως , ειναι αυτο που προτεινουν τα παιδια πιο πανω . αγορα οτι θελεις , μονο μεσω σκρουτζ και τελος .

• Like 1

Έκανα παραγγελία στις 4/4/22 μια τηλεόραση κ πλήρωσα με χρεωστική ηλεκτρονικά κ ήρθε η επιβεβαίωση της πληρωμής 5/4/22 κ τίποτα άλλο.

6/4/22Τηλέφωνο δε σηκώνουν,η σελίδα κατεβαίνει κ 7/4/22 παίρνω το skroutz έκανα καταγγελία,πήρα την τράπεζα μου ακύρωσα χρεωστική κ έκανα αμφισβήτηση της συναλλαγής,έκανα καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή κ θα κάνω κάνω κ μυνηση στην αστυνομία αν βρω το φυσικό πρόσωπο(το γνωρίζει η τράπεζα αλλά δε το λέει λόγω απορρήτου).

Ας μαζευτούμε πολλοί να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

το σκρουτζ και το καθε σκρουτζ δε μπορει να γνωριζει αν μια απο τις εκατονταδες επιχειρησεις που συνεργαζετε , η οποια δουλευει αξιοπιστα επι 3 χρονια ας πουμε , ενα πρωι βαρεσει κανονι και φαει τα λεφτα των πελατων της . αυτο που μπορει να κανει ομως , ειναι αυτο που προτεινουν τα παιδια πιο πανω . αγορα οτι θελεις , μονο μεσω σκρουτζ και τελος .

Μπορει να ζητήσει μια εγγυητική επιστολή, ως προϋπόθεση για εγγραφή στην πλατφόρμα. Λύσεις υπάρχουν. Υπό την ανοχή του Σκρουτζ γίνονται όλα αυτά. Τουλάχιστον 4 μαγαζιά γνωρίζω που έχουν κάνει την ίδια απατη τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι έχει ευθύνες. Να βρεθεί ένας π@π@ρ@τος δικηγόρος να τρέχει και να μη φτάνει.

Για την ιστορια ο τύπος στην Ελευσίνα έχει δύο panamera ένα m8 και τα οχήματα του κοστίζουν 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

• Like 5

Απάντηση του σκρουτζ σε κάποιον εξαπατηθέντα

SKROUTZ
Λυπούμαστε ειλικρινά για τη εξέλιξη της παραγγελίας σας και την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί στην αγορά σας!

Σε περιπτώσεις που έχετε πραγματοποιήσει παραγγελία απευθείας σε συνεργαζόμενο κατάστημα, η διαχείριση αυτών των παραγγελιών γίνεται εξ’ολοκλήρου από το κατάστημα και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με αυτές. Ως εκ τούτου, θα προτείναμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας, ζητώντας ακύρωση / αμφισβήτηση της εν λόγω συναλλαγής.

Για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας που προσφέρει η ιστοσελίδα http://www.skroutz.gr αλλά και για την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών που χρησιμοποιούν την μηχανή αναζήτησης της εν λόγω ιστοσελίδας, η εταιρεία μας έχει θεσπίσει συγκεκριμένους όρους χρήσης για τα καταστήματα που συμμετέχουν στην μηχανή αναζήτησης, όροι οι οποίοι είναι απόλυτα εναρμονισμένοι και με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Επιπλέον πραγματοποιούμε συνεχείς και καθημερινούς ελέγχους, εντός του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου και των δυνατοτήτων που αυτό αφήνει σε μια ιδιωτική εταιρεία όπως η δική μας.

Σε αυτό το πλαίσιο διεκόπη η προβολή του εν λόγω καταστήματος στην πλατφόρμα μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση θα προτείναμε να απευθυνθείτε και στις αρμόδιες αρχές στο [email protected], το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας ή σε οποιαδήποτε δικαστική αρχή καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά.

Με τη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:
– Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής Καταγγελιών στο portal της υπηρεσίας http://www.mindev.gov.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD/
– Μέσω email στο [email protected]
– Μέσω Τηλεφώνου στο 1520

Tα στοιχεία του καταστήματος είναι τα εξής (τα οποία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link) :
Επωνυμία : 365 SHOP GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
Δραστηριότητα: ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 11, Τ.Κ. 60100, Κατερίνη, Πιερία
ΑΦΜ: 801159278
ΔΟΥ: ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ [4711]
Διοίκηση: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΥΚΑΤΖΗΣ
https://www.businessregistry.gr/publicity/index?gemiNumber=150449748000

Παραμένουμε στην διαθεσή σας!

• Like 1
  • Thanks 1

σταματηστε επιτελους να αγοραζετε απο οποιο καταστημα ειναι πιο φτηνο στο σκρουτζ, γιατι καμια φορα το φτηνο ειναι και το πιο ακριβο τελικα. 

καποια στιγμη εψαχνα κατι και εγω και το ειχε το συγκεκριμενο "μαγαζι" αλλα οταν γκουγκλαρα την διευθυνση και κοιταξα το  google maps ειπα ασε καλυτερα με την στανη. 

καλη τυχη και υπομονη σε οσους παρειγγειλαν και ευχομαι τα λεφτα γρηγορα πισω.

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, iosifidise είπε

Το 90% έχει κάνει πλερωμή με κάρτα. Σε λίγο θα υπερασπιστείτε και τους απατεώνες μερικοί εδώ μέσα.

Την αντικαταβολή την έχεις ακουστά; Ας δεχτώ την πληρωμή με κάρτα, και πάλι όμως όχι εφόσον δεν είναι γνωστό κατάστημα. Η κατάθεση όμως σε λογαριασμό είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. 

5 λεπτά πριν, manosfp είπε

Θέλω ένα (1) φακινγκ λόγο να χώσει κανείς λεφτά με απευθείας κατάθεση σε ένα παντελώς άγνωστο κατάστημα.

Μερικοί πραγματικά δε νιώθετε. 

το βρηκα στο σκρουτζ και ειναι το φτηνοτερο, οριστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...