Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα dell αν σ'ενδιαφερει με τα μισα λεφτα , το βαζεις και μια μπαταρια καινουρια και εισαι μια χαρα ΕΔΩ

Αυτο που εχεις και δεν κανει μπορεις να γραψεις ποιο ειναι?

Δημοσ.

είναι ένας Lenovo που τον έχω αρκετά χρόνια. Απλά θέλω να πάω σε κάτι ποιοτικό που θα αξίζει τα χρήματά του. Αναρωτιέμαι αν είναι καλή η περίοδος, τώρα που υπάρχει έλλειψη στα τσιπ, μήπως δηλαδή τον πληρώσω παραπάνω από όσο πραγματικά θα άξιζε. είδα και αυτόν. πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να πάρω έναν από τους δυο, ή να περιμένω να πέσουν οι τιμές;

Δημοσ.

σε ρωτησα ποιο ειναι και μηπως φτιαχνεται , εκτος αν θες να δωσεις λεφτα για αλλο και αν ναι μεχρι ποσα χρηματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το thinkpad x200. βασικά αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν πρέπει να το κρατήσω λίγο καιρό ακόμα και να πέσουν οι τιμές, ή αν αξίζει να αλλάξω τώρα. μέχρι 500 μπορώ να δώσω πάντως. αρκεί να είναι κάτι που θα μου κρατήσει.

στη φόρμα να αναφέρω πως διαθέτω περίπου 500 ευρώ, η χρήση δε θα είναι πολύ απαιτητική, λειτουργικό δε με ενδιαφέρει και επίσης, θέλω να μου κρατήσει για λίγο καιρό, μην πάω για laptop σε ένα δυο χρονια πάλι, δηλαδή.. 

κυρίως είμαι ανάμεσα στις 2 επιλογές που έχω αναφέρει, αλλά θα άκουγα και μια άλλη γνώμη. Τέλος, αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν είναι καλή περίοδος για αγορά laptop, ή με τις ελλείψεις έχουν ανέβει οι τιμές και θα έπρεπε να περιμένω μήπως επανέλθουν..

Επεξ/σία από karavidas_jako

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...