Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Κάτι έπαθε ο Thunderbird από προχθές σε σχέση με το Yahoo! Mail. Ξέρω ότι η Yahoo! είχε κάποια προβλήματα, το θέμα είναι ότι το ακόλουθο δεν έχει διορθωθεί και δεν βρίσκω  απάντηση στο διαδίκτυο που έκανα Google search.

Συγκεκριμένα όταν πατάω να λάβω τα τα μηνύματα ή σε κάποιο φάκελο, ανοίγει ένα popup ζητώντας μου να κάνω login.

Κάνω login, εγκρίνω την πρόσβαση και ο Thunder εμφανίζει σφάλμα ότι είχε πρόβλημα να συνδεθεί στον διακομιστή.

Αν ξανά πατήσω λήψη μηνυμάτων, ξανά ανοίγει το popup και ξανά ζητάει login σε μια μάταιη διαδικασία. Κάθε φορά που την κάνω, λαμβάνω και ένα mail (το webmail λειτουργεί κανονικά), σαν ειδοποίηση ότι συνδέθηκε κάποιος μέσω Thunderbird. Το θέμα είναι ότι δεν επιτυγχάνεται σύνδεση στον Thunderbird τελικά.

Πως να το διορθώσω; Έχω την τελευταία έκδοση.

Τρέχω άλλο ένα Yahoo! Mail (αυτή τη φορά @yahoo.com, το παραπάνω είναι @yahoo.gr ) στον Thunderbird το οποίο εξακολουθεί να λαμβάνει κανονικά τα mails και να λειτουργεί.

Επεξ/σία από philos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα τίποτα, και app password έφτιαξα και αλλαγή κωδικού έκανα.

Λέει δε μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή μετά το login στον Thunderbird.

Επεξ/σία από philos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μενα δεν εμπαινε προχτες το βραδυ και ζητουσε να ξαναβαλω τα στοιχεια μου σε ενα popup. Τα εβαζα αλλα τιποτα. Την επομενη μερα τα ξαναζητησε, τα δεχτηκε κανονικα και ρωτησε αν θελω να επιτρεψω στο tb την προσβαση στον yahoo λογαριασμο μου.
Αλλαξε επισης και το oauth key (εικονα) στο preferences > privacy and security > passwords > saved passwords, οποτε σιγουρα κατι αλλαχτηκε απο την μερια του yahoo. Το κακο στην ολη υποθεση ειναι πως δεν σταλθηκε καμια ειδοποιηση για αλλαγες απο τη yahoo.

Thunderbird 91.7.0 σε 64αρι λινουξ και το yahoo με imap. Στα windows που εχω outlook αλλα το ανοιξα την επομενη μερα δεν εκανε κιχ.

2022-04-07-071125_1280x1024_scrot.png

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...