Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση 
Προσπαθω να συνδεθω με προτοκολο PPPOE και εχω router zte της forthnet μαζι με deco m4 της tplink βαζω κανονικα τους κωδικους που μου εδωσαν απο την εξυπηρετιση πελατων και τα deco αδυνατουν να συνδεθουν με τους κωδικους 
Γνωριζει καποιος κατι?το εχει αντιμετοπισει ξανα αυτο το προβλημα ?

Δημοσ.

Δεν σου επιτρέπει να κάνεις διπλή κλήση ΡΡΡοΕ, αφού ήδη κάνεις με το ΖΤΕ.

Βάλε το Deco να παίρνει σύνδεση από το ΖΤΕ, είτε μέσω DHCP είτε με σταθερή ΙΡ.

Δημοσ.
On 06/04/2022 at 20:58, thanos_papachristou said:

Καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση 
Προσπαθω να συνδεθω με προτοκολο PPPOE και εχω router zte της forthnet μαζι με deco m4 της tplink βαζω κανονικα τους κωδικους που μου εδωσαν απο την εξυπηρετιση πελατων και τα deco αδυνατουν να συνδεθουν με τους κωδικους 
Γνωριζει καποιος κατι?το εχει αντιμετοπισει ξανα αυτο το προβλημα ?

θα πρεπει να κανεις bridge το zte

Δημοσ.
21 hours ago, thanos_papachristou said:

kalhspera φιλε μου εκει ειναι το θεμα οτι δεν βοηθανε απο την εξυπηρετιση πελατων πως να το κανω 

και εννοειται δεν βοηθανε καποιοι  παροχοι αφου δεν ειναι στις  παρεχομενες υπηρεσιες τους συν οτι καποιες φορες πρεπει να μπει και με admin account που δεν τα δινουν τα στοιχεια.σιγουρα θα βρεις Info στο insomnia πως μπαινει σε bridge.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/4/2022 στις 8:49 ΠΜ, jkoukos είπε

Δεν σου επιτρέπει να κάνεις διπλή κλήση ΡΡΡοΕ, αφού ήδη κάνεις με το ΖΤΕ.

Βάλε το Deco να παίρνει σύνδεση από το ΖΤΕ, είτε μέσω DHCP είτε με σταθερή ΙΡ.

Στο σεταρισμα των deco μέσα από την εφαρμογή  σου δίνει την επιλογή αν έχεις ήδη modem ή αν παίρνεις κατευθείαν από το μπριζάκι.  Όταν βάλεις οτι το έχω συνδεδεμένο στο modem, ζητάει αν είναι ppoe και username και password της σύνδεσης. Δημιουργεί δικό του δίκτυο  με ip 192.168.68.1 (τουλάχιστον στα m9 plus)

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόνο ο ΟΤΕ επιτρέπει πολλαπλές συνδέσεις PPPoE , έχει γίνει δοκιμή και όντως δίνει ξεχωριστή εξωτερική IP ανά σύνδεση.

Δημοσ.
On 07/09/2022 at 19:16, achilles_g_ said:

Στο σεταρισμα των deco μέσα από την εφαρμογή  σου δίνει την επιλογή αν έχεις ήδη modem ή αν παίρνεις κατευθείαν από το μπριζάκι.  Όταν βάλεις οτι το έχω συνδεδεμένο στο modem, ζητάει αν είναι ppoe και username και password της σύνδεσης. Δημιουργεί δικό του δίκτυο  με ip 192.168.68.1 (τουλάχιστον στα m9 plus)

ναι μπορει να παιξει και ως ρουτερ αν το θες για καποιο αλλο περα απο access points.

On 07/09/2022 at 23:20, ThisIsIt said:

Καλησπέρα, μόνο ο ΟΤΕ επιτρέπει πολλαπλές συνδέσεις PPPoE , έχει γίνει δοκιμή και όντως δίνει ξεχωριστή εξωτερική IP ανά σύνδεση.

αρκει να μην σε βγαλει απο cgnat.

On 08/09/2022 at 11:28, Gogotsa said:

Για να τα κανει bridge θα πρεπει να ξερει και κωδικους για τη τηλεφωνια. 

στον οτε ναι. εκτος αν βαλεις το speedport Πισω απο ολα να παιξει ως wan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...