Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται forum, θα ήθελα να ρωτήσω με ποιόν τρόπο μπορώ να δω τι εγγύηση έχει κάποιο κινητό απο το skroutz και ποιό κατάστημα θεωρείται πιο αξιόπιστο. Είχα κάνει παλαιότερα θέμα με την επιλογή κινητού αλλά λόγω αναποδιών τώρα είμαι έτοιμος να προβώ σε αγορά και συγκεκριμένα το a52s, το οποίο στο skroutz ειναι 100 ευρώ κάτω. Ωστόσο θέλω επίσημη εγγύηση. Διάβασα κανένα δυό νήματα αλλά δεν έβγαλα άκρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

Χαίρεται forum, θα ήθελα να ρωτήσω με ποιόν τρόπο μπορώ να δω τι εγγύηση έχει κάποιο κινητό απο το skroutz και ποιό κατάστημα θεωρείται πιο αξιόπιστο. Είχα κάνει παλαιότερα θέμα με την επιλογή κινητού αλλά λόγω αναποδιών τώρα είμαι έτοιμος να προβώ σε αγορά και συγκεκριμένα το a52s, το οποίο στο skroutz ειναι 100 ευρώ κάτω. Ωστόσο θέλω επίσημη εγγύηση. Διάβασα κανένα δυό νήματα αλλά δεν έβγαλα άκρη

Αν το κινητό Samsung που θα αγοράσεις προορίζεται για χώρα μέλος της ΕΕ, τότε η  Samsung Hellas θα σε καλύψει κανονικά.

Πχ εγώ είχα κινητό Samsung που είχε γίνει εισαγωγή από Ιταλία. Κανονικά η Samsung Hellas με εξυπηρέτησε δωρεάν σε πρόβλημα που αντιμετώπισα.

Οπότε αν χρειαστείς κάτι στα 2 χρόνια, θα πας στην Samsung Hellas και όχι στο κατάστημα που έκανες την αγορά.

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Πολλοί το γράφουν. Λένε EU. Τώρα το πως ακριβως θα τσεκαρεις αν η συσκευή είναι όντως EU δεν το ξέρω.  Ενα S21+ που ειχα παρει απο σκρουτζομάγαζο το καλοκαίρι,  όταν το πούλησα, το μαγαζι που το πήρε κάπως τσέκαρε οτι ειναι EU αλλά δεν θυμάμαι πώς. Το κουτί δεν έγραφε κάτι παρα μονο στο πισω μαύρο αυτοκολλητο ειχε τα στοιχεια του εισαγωγεα στα ελληνικά.  Πάντως και η απόδειξη έγραφε EU.  Αν βοηθάει το μαγαζί που το πήρα ήταν το Mi.gr χωρίς να έχω καμία σχέση με το μαγαζί, απλά είχε τότε καλή τιμή. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jodact είπε

Πολλοί το γράφουν. Λένε EU. Τώρα το πως ακριβως θα τσεκαρεις αν η συσκευή είναι όντως EU δεν το ξέρω.  Ενα S21+ που ειχα παρει απο σκρουτζομάγαζο το καλοκαίρι,  όταν το πούλησα, το μαγαζι που το πήρε κάπως τσέκαρε οτι ειναι EU αλλά δεν θυμάμαι πώς. Το κουτί δεν έγραφε κάτι παρα μονο στο πισω μαύρο αυτοκολλητο ειχε τα στοιχεια του εισαγωγεα στα ελληνικά.  Πάντως και η απόδειξη έγραφε EU.  Αν βοηθάει το μαγαζί που το πήρα ήταν το Mi.gr χωρίς να έχω καμία σχέση με το μαγαζί, απλά είχε τότε καλή τιμή. 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Επισκευθηκα το σαιτ που είπες και έχει αρκετά καλή τιμή στο α52ς που ψάχνω, και στους όρους λέει ότι καλύπτεται από την σαμσουνγκ, έχει κάποιος άλλη εμπειρία από κάποιο μαγαζί που κάλυψε σε εγγύηση και γενικά είναι εμπιστευσιμο;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το παίρνεις από τη Samsung, πληρώνεις βέβαια 100 ευρώ παραπάνω, αλλά το παίρνεις σε άτοκες δόσεις και σου δίνει κάποια δώρα

https://shop.samsung.com/gr/samsung-galaxy-a52s-6gb128gb-mint

Δίνει 50 ευρώ στα buds (έχω ασύρματα ακουστικά)

2 μήνες YouTube premium και το galaxy fit2. Δεν με ελκύει κάτι από αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...