bananasplit Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Έχω το vostro 3500, (με τον 390m επεξεργαστή). Γράφει πως έχει μέσα 2 μνήμες, 2gb η καθεμία και γράφει πως η τάση είναι 1,5v. Διάβασα πως μπορώ να βάλω 8. Μπορώ να βάλω μνήμες 1,35v και να ρυθμίσω (ή να αναγνωρίσει) το voltage, ή θα τις κάψει;
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Υπάρχει αντίστοιχο θέμα (με τις τάσεις) εδώ. Ο t.s. πάντως δεν μας ενημέρωσε τι έκανε: Όπως και νά 'χει, εγώ προτείνω δύο από αυτές. SSD έχει το μηχάνημα;
bananasplit Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα! ναι ssd έχει. το post για τις μνήμες το είχα διαβάσει και επειδή δεν υπήρχε σαφής τάση (1 μέλος έλεγε πως θα παίξουν κανονικά και 1 πως θα υπάρχει πρόβλημα) είπα να ρωτήσω ξανά.. Όσο για τις μνήμες που προτείνεις, δε βλέπω διαθεσιμότητα δυστυχώς.. και κυρίως αυτός είναι ο λόγος που το ψάχνω, επειδή κυρίως βρίσκω 1.35 διαθέσιμες..
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2022 στις 8:26 ΜΜ, bananasplit είπε Όσο για τις μνήμες που προτείνεις, δε βλέπω διαθεσιμότητα δυστυχώς.. Το PC1 που είναι κοντά στο σπίτι μου και ψωνίζω συχνά από εκεί. Απ' ότι βλέπω τις έχει διαθέσιμες για παραλαβή σε μια μέρα (δηλαδή αν παραγγείλετε σήμερα θα είναι διαθέσιμες τη Παρασκευή). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Παρε kingston αν δε βρισκεις αυτες που ειπε ο Τερης , μην αλλαζεις voltage και επισης μπορεις να βαλεις και μια 4αρα ακομη και στα 1600 μαζι με μια 2αρα απ'αυτες που εχεις και να δουλεψεις 6gb
bananasplit Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Ήμουν έξω και δεν είχα τσεκάρει μέσα στο site για διαθεσιμότητα, απλά είδα του skroutz.. εν τω μεταξύ άργησα να βρω που γράφει ότι είναι 1.5.. Τερη με έσωσες. χίλια ευχαριστώ.. θα τις πάρω.. απλά λέω να πάρω 2, για να έχω και καλύτερο χρονισμό, από αυτόν που έχω τώρα.. 1
triplex1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 κοιτα κι αυτες που ειναι dual https://www.e-shop.gr/ram-mushkin-996647-8gb-2x4gb-so-dimm-ddr3-1333mhz-essentials-series-dual-channel-kit-p-PER.553633 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα