Προς το περιεχόμενο

Corsair icue και Sleep Mode

alex89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα!!

Έχω το εξής σύστημα: Επεργαστής: intel I5 11500, Μητρική: Gigabyte Aorus Pro B560M, Μνήμη: Corsair Desktop RAM Vengeance LPX 16GB Kit 3200MHz Red DDR4 (4x8GB συνολο 32GB), Κάρτα Γραφικών: ASUS ATI 2GB R7 250X Series, Πληκτρολόγιο: Microsoft Wireless Desktop 900, Σκληρούς Δίσκους: Samsung SSD 870 EVO 500GB και Δύο HDD 1T Blue ο καθένας. Έχω συνδεδεμένο μόνιμα και έναν Εξωτερικό Σκληρό: Western Digital My Passport USB 3.2 HDD 2TB 2.5.

Έχω 4 Corsair LL120 RGB Dual Light Loop with Lighting Node PRO Case Fan με Σύνδεση 4-Pin PWM. To πακέτο έχει 3 ανεμιστήρες. Πήρα ακόμη έναν. Επίσης το πακέτο έχει δικό του fan controller εγώ έβαλα τον Commander Pro και τον σύνδεσα με το Lighting Node PRO που ήταν στο πακέτο με τους 3 ανεμιστήρες.

Οι ανεμιστήρες γυρνάνε, χρώματα έχω, μπορώ να τα ρυθμίσω μέσω του icue ver 4,3 αν δεν κάνω λάθος. Την τελευταία έκδοση έχω. Το icue βλέπει τον Commander Pro. Μόνος επέλεξα τους ανεμιστήρες. Τα RGB δουλεύουν όπως θέλω. Το Cooling το ίδιο. 

Το πρόβλημα που είναι: Όταν επιλέγω Αναστολή Λειτουργίας (Sleep Mode), το pc μπαίνει για 3 με 4 λεπτά σε Αναστολή και μετά, λειτουργεί ξανά κανονικά. Στην Αναστολή όταν μπαίνει σταματάνε οι ανεμιστήρες να γυρνάνε (και της ψήκτρας Be Quiet Pure Rock 2 του επεξεργαστή).

Δοκίμασα τα πάντα σε windows και ique ρυθμίσεις. Μπορεί να τις κάνω λάθος τις Ρυθμίσεις στο ique. Το ποιο έτσι ακραίο να το πω ήταν που στη Διαχείριση Εργασιών τερμάτισα κάθε εργασία που είχε να κάνει με την Corsair και μετά έβαλα τον υπολογιστή σε Αναστολή Εργασίας. Πάλι ξύπνησε.....Δεν ξέρω το μπορεί να φταίει.....

Θυμάμαι πολύ παλιά (7 με 8 χρόνια έχω τους μηχανικούς Blue της WD) κάτι θέματα να είχαν οι σκληροί της WD για εξοικονόμηση ενέργειας. Στο παλιό μου σύστημα που τους είχα, δεν "ξυπνούσαν" τον υπολογιστή. Δεν ξέρω αν αυτοί είναι οι "ένοχοι"......

Τα έχω παίξει....

Επεξ/σία από alex89
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...