Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ τη παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το θάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου μου.

Έχουν θαμπώσει πολύ με αποτέλεσμα τη κακή απόδοση τη νύχτα .

Σκέφτομαι  να τα πάω για επισκευή με αλοιφές. Αξίζει το κόπο ή μήπως θα ήταν καλύτερα να αντικατασταθούν.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από grandp
Δημοσ.

καλυτερα αντικατασταση, ΑΛΛΑ, εαν το πας σε καλο μαστορα, θα σου βγαλει τα βερνικια, θα τα τρυψει, θα περασει καινουργιο βερνικι και θα ειναι τα φαναρια σαν να βγηκαν μολις απο το εργοστατιο

οπως και στο χρωμα του αυτοκινητου που πριν βερνικωθει ειναι ματ, και αναλογα τι βερνικι θα βαλεις, τοσο και θα αναδειξει το χρωμα, το ιδιο σχεδον ισχυει και για τα φαναρια.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, grandp είπε

Χαιρετώ τη παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το θάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου μου.

Σκέφτομαι  να τα πάω για επισκευή με αλοιφές. Αξίζει το κόπο ή μήπως θα ήταν καλύτερα να αντικατασταθούν.

Ευχαριστώ

https://www.skroutz.gr/s/25130249/Magic-Stick-Σετ-Επιδιόρθωσης-για-Φανάρια-110ml.html#reviews

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως στο Corsaki που ειχα τα εκανα μονος μου με λιγη οδοντοκρεμα οχι gell. Καθαρισμα με οινοπνευμα να φυγουν οι βρωμιες απλωνουμε την κρεμουλα πανω για 10 λεπτα και μετα με ενα νοπο πανι τριβουμε για 5-10 λεπτα. Εγω παντως ειχα το αποτελεσμα που ειχα οταν πληρωσα 20αρικο και ειχα την ιδια διαρκεια μεχρι να θολωσουν ξανα.

Και να πω και κατι για αυτο που λενε οτι ο ηλιος τα κανει ετσι, ειναι εντελως λαθος αυτο και γιατι δεν κανει και τα πισω;

Τα φαναρια γινονται ετσι απο το φαινομενο της αμμοβολης. Το αμαξι καθως κινειται  λογικα μπροστα με ταχυτητα η σκονη που εχει ο αερας κανουν αυτην την τριβη και θολωνουν τα φαναρια σαν να τα εχεις τριψει με λεπτο γυαλοχαρτο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, grandp είπε

Ευχαριστώ

το κάνω κάθε χρόνο και κάνει θαύματα. https://clear-lights.com/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης έχω δει διαφήμιση για "κρυσταλοποίηση φαναριών" χώρις να γνωρίζω αν είναι κάτι εξειδικευμένό ή απλά καθαρισμός..

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, grandp είπε

Ευχαριστώ

Θα πας σε επαγγελματία που ασχολείται με detailing να ρωτήσεις. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Και να πω και κατι για αυτο που λενε οτι ο ηλιος τα κανει ετσι, ειναι εντελως λαθος αυτο και γιατι δεν κανει και τα πισω;

Τα φαναρια γινονται ετσι απο το φαινομενο της αμμοβολης. Το αμαξι καθως κινειται  λογικα μπροστα με ταχυτητα η σκονη που εχει ο αερας κανουν αυτην την τριβη και θολωνουν τα φαναρια σαν να τα εχεις τριψει με λεπτο γυαλοχαρτο.

Αυτο δεν ισχυει φιλε.

Σε φορτηγακι δικο μου που κανει ελαχιστα χλμ και το βαραει ο ηλιος συνεχεια απο την μια πλευρα το φαναρι απο την μερια του ηλιου ειναι μεσα στην θαμπαδα και το αλλο ειναι λες και βγηκε απο το εργοστασιο χτες.

Δημοσ.

Συνήθως το πρόβλημα οφείλεται σε πολυμερισμό του πλαστικού. 
Τα δικά μου έχουν πάθει αρκετή ζημιά, δεν ξέρω αν διορθώνονται.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Seldon68 είπε

Αυτο δεν ισχυει φιλε.

Σε φορτηγακι δικο μου που κανει ελαχιστα χλμ και το βαραει ο ηλιος συνεχεια απο την μια πλευρα το φαναρι απο την μερια του ηλιου ειναι μεσα στην θαμπαδα και το αλλο ειναι λες και βγηκε απο το εργοστασιο χτες.

Τοτε εξηγησε μου γιατι αυτο το παθαινουν μονο τα μπροστα και οχι τα πισω φαναρια;

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Τοτε εξηγησε μου γιατι αυτο το παθαινουν μονο τα μπροστα και οχι τα πισω φαναρια;

Γιατι τα μπροστά ειναι διαφανα ενώ τα πίσω όχι.Γιατι στα μπροστά έχεις και λάμπες 60+watt ενω στα πίσω όχι.Γιατί τα μπροστά έχουν άλλη κλίση ως προς τον ουρανό σε σχέση με τα πίσω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν ξερω γιατι φιλε αλλα σιγουρα εχει να κανει με τον ηλιο.

fortigo1.jpg

fortigo2.jpg

fortigo3.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...