Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα σημερα δεν την βλεπει πουθενα .Ουτε στη διαχειρηση συσκευων ουτε εκει που λλει για αλλαγη ρυθμισεων προσαρμογεα ο φακλεος ειναι κενος

Ενσωματομενη στην μητρικη 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ξαφνικα σημερα δεν την βλεπει πουθενα .Ουτε στη διαχειρηση συσκευων ουτε εκει που λλει για αλλαγη ρυθμισεων προσαρμογεα ο φακλεος ειναι κενος

Ενσωματομενη στην μητρικη 

μητρικη πες ποια ειναι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Asus M4A78-EM

Εχεις Realtek RTL8111/8112 LAN Driver V7.3.522.2009 for Windows 32/64bit 7.

Κατεβασε τους , βαλτους με δεξι κλικ και admin χωρις καρφωμενο ethernet δωσε επανεκκινηση να δουμε τι κανει

https://www.asus.com/SupportOnly/M4A78EM/HelpDesk_Download/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Εχεις Realtek RTL8111/8112 LAN Driver V7.3.522.2009 for Windows 32/64bit 7.

Κατεβασε τους , βαλτους με δεξι κλικ και admin χωρις καρφωμενο ethernet δωσε επανεκκινηση να δουμε τι κανει

https://www.asus.com/SupportOnly/M4A78EM/HelpDesk_Download/

θα το δοκιμασω πιο μετα .Windows 10 εχω

Χωρις καρφωμενο τι εννοεις ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

θα το δοκιμασω πιο μετα .Windows 10 εχω

win7 δεξι κλικ admin σε ειπα  , δεν εχει σημασια αν εχεις 10αρια , υπαρχει η εκδοχη αν λειτουργει να σ'εκαναν τα 10αρια την λαλακια

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

win7 δεξι κλικ admin σε ειπα  , δεν εχει σημασια αν εχεις 10αρια , υπαρχει η εκδοχη αν λειτουργει να σ'εκαναν τα 10αρια την λαλακια

Χωρίς καρφωμένο ethernet τι εννοείς; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Χωρίς καρφωμένο ethernet τι εννοείς; 

Μην το εχεις συνδεδεμενο εννοω , βαλε drivers κανε επανεκκινηση και μετα βαλτο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε αλλο καλωδιο δικτυου και αλλη θυρα στο ρουτερ για αρχη. Μετα, δοκιμασε μια λινουξοδιανομη σε live enviroment.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου έχει συμβεί κάποιες φορές με τα δεκάρια να μη βλέπουν ξαφνικά την κάρτα δικτύου, ή την κάρτα WiFi. Το λόγο που συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν τον καταλαβαίνω ακριβώς, όμως το συγκεκριμένο πρόβλημα στο 99,9% των περιπτώσεων το λύνω ως εξής :

- Απενεργοποιώ την κάρτα ενσύρματου δικτύου ή την κάρτα WiFi μέσα από τις ρυθμίσεις του Bios.

- Αφήνω τα Windows 10 να εκκινήσουν έχοντας την κάρτα απενεργοποιημένη. Προφανώς τη στιγμή αυτή η κάρτα ακόμα δεν αναγνωρίζεται.

- Κάνω επανεκκίνηση και μπαίνοντας πάλι στο Bios ενεργοποιώ ξανά την κάρτα.

- Μόλις τα Windows φορτώσουν, η κάρτα αναγνωρίζεται ως νέο υλικό και τα Windows επανεγκαθιστούν το driver αυτόματα.

Όπως είπαμε, δεν είμαι βέβαιος υπό ποιες συνθήκες και γιατί συμβαίνει καμιά φορά να μην αναγνωρίζεται ο εξοπλισμός δικτύου, πάντως κάποιες κάρτες πέφτουν σε κάποια κατάσταση 'suspend' με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα.

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Απο περιεργεια, τι τσιπακι εχουν οι καρτες που λετε? Γιατι αυτο με το suspend που δεν ξεκολλαει μου εχει τυχει σε καρτες, ενσυρματες και ασυρματες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...