Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Είμαι κάτοχος ενός play station 1 fat. Είπα να το συνδέσω σήμερα μετά από πολλά χρόνια σε μια πάλια τηλεόραση που έχω( ψηφιακή δεν χρειάζεται αποκωδικοποιητης δηλαδή για τα κανάλια). Ενώ λοιπόν το συνδέω κανονικά και όλα λειτουργούν άψογα (τα παιχνίδια τρέχουν κανονικά και απροβληματιστα και η εικόνα είναι άψογη) έχω πρόβλημα με τον ήχο. Δεν υπάρχει καθόλου. Χρησιμοποιώ τον ανταπτορα  Rfu που θα σας δείξω παρακάτω σε φωτογραφία. Παλαιότερα έπαιζε κανονικά εικόνα και ήχος. Ξέρει μήπως κανένας τι μπορεί να έχει συμβεί;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

IMG_20220406_162151.jpg

Δημοσ.

Κανε απο την αρχη συντονισμό τα καναλια  να ξαναβρει το καναλι του ps1.Παντως καλυτερα να παρεις ενα καλωδιο εικονας scart για το ps1.Θα εχεις πολυ καλυτερη εικονα απο το καλωδιο που εχεις τωρα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Κανε απο την αρχη συντονισμό τα καναλια  να ξαναβρει το καναλι του ps1.Παντως καλυτερα να παρεις ενα καλωδιο εικονας scart για το ps1.Θα εχεις πολυ καλυτερη εικονα απο το καλωδιο που εχεις τωρα.

Το έκανα όλα κομπλέ εκτός από τον ήχο που παραμένει ανύπαρκτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ιδια τηλεοραση το ειχες παλιοτερα και ειχε ηχο? Αν μπορεις δοκιμασε το σε αλλη tv.Ενα σεναριο να εχει χαλασει το καλωδιο.Κανε και κατι αλλο.Οπως το εχεις και βλεπεις εικονα, με το χερι σου κουνα το καλωδιο να δεις αν βγαλει ηχο.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όχι η αλήθεια είναι ότι το είχα σε μια παλαιότερη τηλεόραση από αυτή που το έβαλα τώρα και είχε κανονικά ήχο και εικόνα.το έκανα αυτό που λες το κούνησα αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα

Δημοσ.

Η καποιο θεμα ασυμβατοτητας εχει η τβ σου και δεν μπορει να βγαλει ηχο, η το καλωδιο εχει προβλημα.Για να εχει προβλημα η κονσολα δυσκολο.Καλωδιο η τβ φταινε.

Δημοσ.

Ναι καί εγώ δεν νομίζω να έχει θέμα η κονσόλα γιατί κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικότατα. Τί προτείνεις να κάνω; Καινούργιο καλώδιο τύπου scart?

Δημοσ.

Ναι καλωδιο τυπου scart, η καλωδιο που βγαζει rca κοκκινο κιτρινο ασπρο. Θα εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας απο το  rf.Ειχα πολλα καλωδια τετοια και τα χαρισα να σου χαριζα και σενα.Αν εχεις και αλλη κονσολα σονυ ps2/ps3 ειχαν μεσα τετοιο καλωδιο που ειναι συμβατο με Ps1.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην παιδευεσαι βαλε αγγελια ζητησης στο ινσομνια το καλωδιο.Καποιος θα βρεθει απο Θεσσαλονικη να εχει η να στο δωσει χαρισμα η με τιμη λογικη.Εισαι ατυχος ειχα πολλα καλωδια και τα εδωσα.Θα σου εστελνα δωρεαν ενα.Αλλιως κοιτας προς κινα μερια να παρεις ενα.Εδω Ελλαδα οσα μαγαζια ειδα οτι εχουν καλωδιο το εχουν σχετικα ακριβα κανα δεκαρικο +

Απο aliexpress στα 2μιση ευρω

https://www.aliexpress.com/item/1005001279597112.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3f9f30a4Pk6cnl&algo_pvid=58e80be9-2fd5-4ab6-bded-09adb500a6c0&algo_exp_id=58e80be9-2fd5-4ab6-bded-09adb500a6c0-5&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000015560806338"}&pdp_pi=-1%3B2.38%3B-1%3B-1%40salePrice%3BEUR%3Bsearch-mainSearch

Επεξ/σία από Mr_Terror

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...