Ser_nikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να κάνω την ερώτηση, αλλά δεν βρήκα που αλλού νά την κάνω. Μπήκα στο Gmail και από τον λογαριασμό μου έσβησα κατά λάθος το τηλέφωνο μου,και από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να μπω στο email μου από πουθενά. Από κινητό σταθερό υπολογιστή λάπτοπ τάμπλετ. Μου βγάζει ένα μήνυμα "θα το ανεβάσω" και ούτε ανάκτηση δεν με αφήνει. Δοκίμασα καί αυτό που λέει,αλλά ζητάει να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, αλλά στον λογαριασμό μου δεν μπορώ να μπω.Όποιος μπορεί να βοηθήσει,θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Ser_nikos
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Ε τοτε πως θα μπεις; Προφανώς τον εχασες τον λογαριασμό, καπου καποιο μηχάνημα που να ήσουν συνδεμένος υπάρχει, ισως απο εκει κάνεις κάτι
Ser_nikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Έχω δοκιμάσει με ότι μηχάνημα έχω. Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξέρω πώς μπορώ,και αν γίνεται να επικοινωνήσω με την Google.
Cybergenetics Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλύτερα που έχασες το gmail λογαριασμό σου, καιρός να κάνεις αλλού λογαριασμό με καλύτερη ιδιωτικότητα!!
Ser_nikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Απλός το Gmail βολεύει με το κινητό. Έχω και στο Hotmail και στο yahoo. Απλός όλα από τράπεζες σχολείο του παιδιού στην δουλειά ΔΕΗ κλπ είχα δώσει το Gmail. Τώρα πρέπει να τα αλλάξω όλα.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, Ser_nikos είπε Απλός το Gmail βολεύει με το κινητό. Έχω και στο Hotmail και στο yahoo. Απλός όλα από τράπεζες σχολείο του παιδιού στην δουλειά ΔΕΗ κλπ είχα δώσει το Gmail. Τώρα πρέπει να τα αλλάξω όλα. Απο το κινητό δεν μπορείς να συνδεθείς;Επισης στην δευτερη φωτό φαινεται το email σου.
Ser_nikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και στην πρώτη να φαινόταν δεν με πειράζει. Όχι ούτε από το κινητό μπορώ να μπω. Και όπως φαίνεται δεν θα ξανά μπω ποτέ. Αν ο λογαριασμός μείνει σε απραξία διαγράφεται? Η θά υπάρχει για πάντα? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Ser_nikos
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Ser_nikos είπε Και στην πρώτη να φαινόταν δεν με πειράζει. Όχι ούτε από το κινητό μπορώ να μπω. Και όπως φαίνεται δεν θα ξανά μπω ποτέ. Αν ο λογαριασμός μείνει σε απραξία διαγράφεται? Η θά υπάρχει για πάντα? Οι λογαριασμοι δεν διαγράφονται ποτε οσο υπαρχει gmail, απλα στο μελλον μπορει να μπλοκαριστεί, αλλα να φτιαξεις ίδιο αποκλείεται.
Cybergenetics Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 12 hours ago, Ser_nikos said: Κατάλαβα..... καλά κρασιά. Στην υγειά μας, εξάλλου το gmail διαβάζει τα emails σου, φτιάξε λογαριασμό αν θες από αυτούς εδώ: gmx , protonmail , tutanota και μακρυά από την σατανική - διαβολική google !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα