PREDATOR21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπερα.Οτι ταινια 4k x.265 εχω βαλει να παιξει στην τηλεοραση μου βγαζει αλλοιωμενα τα χρωματα . Η Τηλεοραση μου ειναι η Samsung QLED 4K UHD QE43Q60A HDR.Μπορει να βοηθησει καποιοσ .
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το hdr απο τις ρυθμισεις της τηλεορασης ή, εφοσον το θες να εινια ενεργο, να βρεις ενα hdr rip για να παιξεις.
PREDATOR21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειναι κατεβασμενη απο το internet η ταινια. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από PREDATOR21
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Ναι, δεν αντιλεγω Αλλα εινια hdr? Επισης, δοκιμασες να κλεισεις το hdr απο τις ρυθμισεις της οθονης?
PREDATOR21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, jim_p είπε Ναι, δεν αντιλεγω Αλλα εινια hdr? Επισης, δοκιμασες να κλεισεις το hdr απο τις ρυθμισεις της οθονης? Δεν εχει καπου για απενεργοποιηση του HDR .Η παλεια τηλεοραση ειχε αυτη την αγορασα χτεσ και δεν βρισκω στο μενου κατι για HDR.
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Βρες samples απο το ιδιο βιντεο, ενα με hdr και ενα απλο και βαλτα να παιξουν να δεις ποιο παιζει σωστα. Δεν ειναι αναγκη να ειναι 4k ή μεγαλης διακειας, και ενα 1080 των 2 λεπτων αρκει. Το youtube εχει μερικα τετοια*, αλλα πρεπει να ξερεις πως θα τα κατεβασεις. * https://www.youtube.com/channel/UCYq-iAOSZBvoUxvfzwKIZWA
PREDATOR21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, jim_p είπε Βρες samples απο το ιδιο βιντεο, ενα με hdr και ενα απλο και βαλτα να παιξουν να δεις ποιο παιζει σωστα. Δεν ειναι αναγκη να ειναι 4k ή μεγαλης διακειας, και ενα 1080 των 2 λεπτων αρκει. Το youtube εχει μερικα τετοια*, αλλα πρεπει να ξερεις πως θα τα κατεβασεις. * https://www.youtube.com/channel/UCYq-iAOSZBvoUxvfzwKIZWA Λυθηκε το προβλημα κατεβασα το Moonfall 3 διαφορετικεσ εκδοσεισ και η μια επαιξε κανονικα ,κατεβασα μετα και αλλη ταινια με το ιδιο codec που ειχε το Moonfall και αυτη επαιξε κανονικα και οι 2 ταινιεσ ηταν 4κ με HDR.Nα σε ρωτησω αν ξερεισ η τηλεοραση μου υποστηριζει ηχο Dolby Digital Plus αν παρω μια ηχομπαρα με Dolby Atmos & Dts kαι βαλω να δω μια ταινια με ηχο Dolby Atmos θα τον βγαλει τον ηχο η ηχομπαρα η θα μου βγαλει αυτο που υποστηριζει η τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα