Προς το περιεχόμενο

Ο φούρνος γκρεμίστηκε, το Twitter θα προσθέσει λειτουργία edit στα tweets

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω θα προτεινα να μην σβηνονται καν τα προηγουμενα tweets παρα μονο μετα απο αιτημα και σοβαρο λογο

μπας και αρχισει και σκεφτεται λιγο ο κοσμος που γραφει και να ελεγχει τις παρορμησεις του

κατι σαν τις πραξεις,μιας και πολλες φορες εχουν την ιδια βαρυτητα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από να τα κατεβάζουν και να τα διαγράφουν ή να τους τα διαγράφουν και να εκτίθενται με παγωμένες εικόνες από τρίτους, καλύτερα έτσι.

Τουλάχιστον για να μην κάνουν την 🦆 μετά

Δεν πολυχρησιμοποιώ twitter αλλά τόσα χρόνια δεν είχε edit;;;;;;;;; Δηλαδή ανέβαζες κάτι και δεν μπορούσες να το επεξεργαστείς για τυχόν λάθη; (ορθογραφικά, συντακτικά, κ.τ.λ.) Τι φάση βρε Twitter;;;:huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, apos είπε

Μόνο αν υπάρχει χρονικός περιορισμός (και μάλιστα ελάχιστος, τύπου μία ώρα) για να κάνεις edit σε typos κτλ θα βγει σε καλό αυτό. Αλλιώς, χάος...

Μία ώρα?? Προσωπικά σκεφτόμουν κάτι του στυλ 5 λεπτά, ΒΑΡΙΑ 10...

Είμαι μια δεκαετία τρόφιμος στο Twitter, έχω βρίσει κι εγώ πολλές φορές  που δεν υπάρχει ένα edit να διορθώσω ένα ορθογραφικό μου, αλλά τέτοια λάθη τα αντιλαμβάνομαι σχεδόν αμέσως. Αν μου πάρει μια ώρα ή μια μέρα, τότε το τουίτ που θέλω να γράψω είναι ξεκάθαρα διαφορετικό από το αρχικό.

Δεν θα ήθελα να χρειάζεται να έχω το νου μου για μια ένδειξη που πρακτικά θα λεει "αυτό που διαβάζεις δεν είναι αυτό που διαβάζεις" και θα πρέπει να πατήσω κι ένα εξτρα κλικ για να δω το αρχικό. Κι αν απαντήσω, πού απαντώ? Κι αν RTάρω, τι αρτάρω? Το παλιό ή το νέο? Κι ο follower μου που θα το δει, θα το πιάσει?

Θέλει πολύ προσοχή το feature. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να είναι ΑΜΕΣΑ ορατό, χωρίς κλικ, και να αποθαρρύνεται πρακτικά η χρήση του. Πχ, με έναν κίτρινο "μαρκαδόρο" να είναι εξαρχής μαρκαρισμένο το κείμενο που διαφέρει από το πρωτότυπο. Δεν ξέρω, ελπίζω να το κάνουν σωστά...

Επεξ/σία από Marcos_Aurilius
  • Like 1

4 ώρες πριν, Marcos_Aurilius είπε

Μία ώρα?? Προσωπικά σκεφτόμουν κάτι του στυλ 5 λεπτά, ΒΑΡΙΑ 10...

Είμαι μια δεκαετία τρόφιμος στο Twitter, έχω βρίσει κι εγώ πολλές φορές  που δεν υπάρχει ένα edit να διορθώσω ένα ορθογραφικό μου, αλλά τέτοια λάθη τα αντιλαμβάνομαι σχεδόν αμέσως. Αν μου πάρει μια ώρα ή μια μέρα, τότε το τουίτ που θέλω να γράψω είναι ξεκάθαρα διαφορετικό από το αρχικό.

Δεν θα ήθελα να χρειάζεται να έχω το νου μου για μια ένδειξη που πρακτικά θα λεει "αυτό που διαβάζεις δεν είναι αυτό που διαβάζεις" και θα πρέπει να πατήσω κι ένα εξτρα κλικ για να δω το αρχικό. Κι αν απαντήσω, πού απαντώ? Κι αν RTάρω, τι αρτάρω? Το παλιό ή το νέο? Κι ο follower μου που θα το δει, θα το πιάσει?

Θέλει πολύ προσοχή το feature. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να είναι ΑΜΕΣΑ ορατό, χωρίς κλικ, και να αποθαρρύνεται πρακτικά η χρήση του. Πχ, με έναν κίτρινο "μαρκαδόρο" να είναι εξαρχής μαρκαρισμένο το κείμενο που διαφέρει από το πρωτότυπο. Δεν ξέρω, ελπίζω να το κάνουν σωστά...

Συμφωνούμε σε όλα. Και για το 5λεπτο. Τη μία ώρα την έβαλα για λαρτζιλίκι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...