Προς το περιεχόμενο

S22 ultra vs p50 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα στο forum με ψηνει η αγορα του s22 ultra+smartwatch απο γερμανο στα 1400€ η εκδοση 12/256,με ολα αυτα τα θεματα που εχει ειναι απαγορευτικη η αγορα του?

Επεξ/σία από Lastgladiator
Δημοσ.

Προσωπικά το έχω πριν καν κυκλοφορήσει, μετά το update Απριλίου δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug, μοναδικό σοβαρό bug που αντιμετώπιζα ήταν ότι έπεφτε τελείως το σήμα για κάποια δευτερόλεπτα και εμφανιζόταν η ένδειξη welcome to Vodafone, πλέων μετά το update δείχνει να έχει λυθεί. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Προσωπικά το έχω πριν καν κυκλοφορήσει, μετά το update Απριλίου δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug, μοναδικό σοβαρό bug που αντιμετώπιζα ήταν ότι έπεφτε τελείως το σήμα για κάποια δευτερόλεπτα και εμφανιζόταν η ένδειξη welcome to Vodafone, πλέων μετά το update δείχνει να έχει λυθεί. 

Μπορεις να μοιραστεις τις εντυπωσεις σου σε θεμα καμερα και μπαταρια που διαβαζω οτι ρουφαει καργα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς φίλε μου δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω πάρα μόνο να σου πω ότι και στα δύο είμαι αρκετά ικανοποιημένος, και όσο για την κάμερα στα βίντεο με έχει εκπλήξει η ποιότητα του μικροφώνου γιατί γυρίζω βίντεο με το αρμόνιο μου και τον πατέρα μου να τραγουδάει για το τικ τοκ. Ωστόσο δεν είμαι ειδικός στην φωτογραφία, και όσο για την μπαταρία έχω βάλει κόφτη στο 85% από τότε που το πείρα και προσπαθώ να το κρατάω πάνω από 15% στα τελειώματα, αλλά για την προσωπική μου χρήση με καλύπτει 100% η μπαταρία άνετα δηλαδή βγάζει 1 μέρα  πιστεύω το τηλέφωνο σε normal χρυσή. 

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Like 1
Δημοσ.

P50 pro ή s22 ultra?αφηστε στην ακρη το θεμα google services δν με απασχολει,επειδη σε κανα 2ωρο θα παραλαβω s22 ultra ελεγα μπας και παω στη huawei μιας και ηρθαν σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων

Δημοσ.
Στις 9/4/2022 στις 8:14 ΠΜ, Lastgladiator είπε

P50 pro ή s22 ultra?αφηστε στην ακρη το θεμα google services δν με απασχολει,επειδη σε κανα 2ωρο θα παραλαβω s22 ultra ελεγα μπας και παω στη huawei μιας και ηρθαν σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων

Το P50 pro έχει τον 888 που είναι υποδεέστερος επεξεργαστής.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lastgladiator είπε

Τελικα πηρα s22 ultra,για τζαμακι παω σε dome?

https://www.skroutz.gr/s/33981311/Whitestone-Dome-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-S22-Ultra-5G.html 

Δεν το συζητώ.

Απλά παρτους τηλέφωνο να ρωτήσεις αν συμπεριλαμβάνει και την λάμπα UV και γενικά να είναι όλο το KIT.

Δημοσ.

Δεν άντεξα και εγώ και το παράγγειλα βρήκα ευκαιρία από το amazon de παράγγειλα αλλά πράγματα και λέω αφού δίνω μεταφορικά έτσι και αλλιώς 35 ευρώ δεν παίζει να το βρω στην Ελλάδα. Ανησυχώ λίγο για το δακτυλικώ αποτύπωμα στο samsung δουλεύει τέλεια αλλά είναι απλά μια φλούδα πλαστικού δεν προστατεύει σε περίπτωση πτώσης. 

20220416_143708.jpg

Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 3:41 ΜΜ, nikosaek2121 είπε

Δεν άντεξα και εγώ και το παράγγειλα βρήκα ευκαιρία από το amazon de παράγγειλα αλλά πράγματα και λέω αφού δίνω μεταφορικά έτσι και αλλιώς 35 ευρώ δεν παίζει να το βρω στην Ελλάδα. Ανησυχώ λίγο για το δακτυλικώ αποτύπωμα στο samsung δουλεύει τέλεια αλλά είναι απλά μια φλούδα πλαστικού δεν προστατεύει σε περίπτωση πτώσης. 

20220416_143708.jpg

Eγω το βαλα αλλα μου σπασε για καποιο λογο στο πλαι το τζαμακι

Δημοσ.
Στις 17/4/2022 στις 11:00 ΜΜ, Lastgladiator είπε

Eγω το βαλα αλλα μου σπασε για καποιο λογο στο πλαι το τζαμακι

Το δακτυλικό αποτύπωμα δούλευε καλά ? , άκουσα ένα κόλπο μετά το πρώτο uv heal πιέζεις την περιοχή 6-7 φορές και μετά ξανά κανείς το μεγάλο heal για 100 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Το δακτυλικό αποτύπωμα δούλευε καλά ? , άκουσα ένα κόλπο μετά το πρώτο uv heal πιέζεις την περιοχή 6-7 φορές και μετά ξανά κανείς το μεγάλο heal για 100 δευτερόλεπτα.

Μετα το πρωτο uv κρατησα στο σημειο του αποτυπωματος για περιπου 30 δευτερολεπτα,μια επιανε μια δν επιανε,ο φιλος που μου πουλησε το τζαμακι απο δω μεσα του δουλευε μια χαρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lastgladiator είπε

Μετα το πρωτο uv κρατησα στο σημειο του αποτυπωματος για περιπου 30 δευτερολεπτα,μια επιανε μια δν επιανε,ο φιλος που μου πουλησε το τζαμακι απο δω μεσα του δουλευε μια χαρα

Περίεργο, πολλές διχογνωμίες έχει αυτό το τζαμάκι, άλλοι λένε δουλεύει τέλεια, άλλοι μέτρια και άλλοι καθόλου, μεταχειρισμένο το αγόρασες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...