Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκα θετικός πριν 6 ημέρες και πηγαίνοντας πάλι σήμερα στον Εοδυ για νέο έλεγχο μου είπαν ότι αν βγω θετικός πάλι όπως έγινε δεν καταχωρείται στο σύστημα.

Δηλαδή με το ζόρι να πηγαίνουμε να πληρώνουμε στα φαρμακεία για να έχουμε τα έγραφα που χρειάζεται στην εργασία μας;

Τότε τα δωρεάν ραπίντ τέστ τι σκοπό έχουν αφού δεν φαίνονται πουθενά;

Δημοσ.

Περαστικά, εγώ είμαι πρώτη μέρα. 

Ρε συ μήπως εννοούν ότι γενικά δεν καταχωρείται 2ο ραπιντ θετικό ανεξάρτητα από το πιο το έκανες?

Το οποίο βέβαια είναι μέγιστη μαλακια δλδ θετικός θα πας για δουλεια επειδή πέρασαν 5 μέρες?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Περαστικά, εγώ είμαι πρώτη μέρα. 

Ρε συ μήπως εννοούν ότι γενικά δεν καταχωρείται 2ο ραπιντ θετικό ανεξάρτητα από το πιο το έκανες?

Το οποίο βέβαια είναι μέγιστη μαλακια δλδ θετικός θα πας για δουλεια επειδή πέρασαν 5 μέρες?

Περαστικά.

Μου είπαν ότι δεν καταχωρείται το δεύτερο τέστ και όσα επόμενα βγεις θετικός και πρέπει να πας στο φαρμακείο για να μπεις στο σύστημα.

Μαλακίες

• Thanks 1
Δημοσ.

Εαν και το 2ο ραπιντ βγει θετικό ,καταχωρείται κανονικά στο σύστημα , αλλα θα φαίνεται ΜΟΝΟ το πρώτο θετικό. Μην δοκιμάζετε να βγάλετε "πιστοποιητικό νόσησης" , πατήστε στο γκογκλη "εκτύπωση θετικού ραπιντ για εργασία" ... ακριβώς οπως το λέω. Στο πρώτο λινκ βαζετε τα στοιχεία ταξιςνετ και λογικά θα εμφανίζεται το 2ο ραπιντ.... (με επιφύλαξη) 

Ειναι δυσλειτουργία του συστήματος , ειχαν πει οτι θα το διορθώσουν.... πρίν 2  μήνες 😁

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...