Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εφαρμογή what's app στο κινητό και σκάναρα με το κινητό το barcode στο desktop για να εχω και εκει το what's app.Όμως στο τάμπλετ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω γιατί αν το εγκαταστήσω σταματάει να δουλεύει στο κινητό.Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Αν ανοιξεις το web.whatsapp.com στον browser του ταμπλετ και κανεις την ιδια διαδικασια που κανεις για να συνδεθεις απο το desktop, δεν σε βαζει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chkontog είπε

Έχω την εφαρμογή what's app στο κινητό και σκάναρα με το κινητό το barcode στο desktop για να εχω και εκει το what's app.Όμως στο τάμπλετ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω γιατί αν το εγκαταστήσω σταματάει να δουλεύει στο κινητό.Τι πρέπει να κάνω;

Κατέβασε το από το Play Store.

Δημοσ.

Πριν λιγους μηνες, το whatsapp ελεγε οτι θα επιτρεψει την εγκατασταση σε πολλες συσκευες, με τον τροπο που αναφερεται εδω
https://www.macrumors.com/2021/11/08/whatsapp-multi-device-rollout-ios-android/

Το δοκιμασες? Προφανως τα οσα λεει εκει πρεπει να γινουν πρωτα στο κινητο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jim_p είπε

Πριν λιγους μηνες, το whatsapp ελεγε οτι θα επιτρεψει την εγκατασταση σε πολλες συσκευες, με τον τροπο που αναφερεται εδω
https://www.macrumors.com/2021/11/08/whatsapp-multi-device-rollout-ios-android/

Το δοκιμασες? Προφανως τα οσα λεει εκει πρεπει να γινουν πρωτα στο κινητο.

Το θέμα είναι ότι στα windows μου βγάζει qr code να το σκανάρω με το qr code scanner του what's app του κινητού.Στο τάμπλετ όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν μου βγάζει qr code, αλλα "θεωρεί" πως η συσκευή είναι  τηλέφωνο και μου ζητάει πάλι απ' την αρχή τα στοιχεία που έχω δώσει στο βασικό μου κινητό, με αποτέλεσμα όταν βάζω σε μια φόρμα τοn αριθμό του κινητού και περιμένω να έρθει το μύνημα για την επαλήθευση της συσκευής, όταν ολοκληρώσω αυτά τα βήματα γίνεται το τάμπλετ το "βασικό μου κινητό".Δεν είναι όπως στο viber που το κάνεις εγκατάσταση στο κινητο και σε όλες τις συσκευές μετά σου βγάζει qr code που το σκανάρεις και ξεκινάς να χρησιμοποιείς την εφαρμογή/πρόγραμμα.Δεν ξέρω γιατί το έχουν κάνει έτσι στο what's app.

Δημοσ.

Οδηγιες που βρηκα σε ενα site, υποθετοντας οτι το παραπανω feature ειναι ακομα σε beta. Τις κανεις απο το κινητο και μετα λογικα πας στο ταμπλετ και κανεις κατι αντιστοιχο για να το κανεις link. Δεν εχω whatsapp για να σε βοηθησω περισσοτερο.

How to use the multi-device support feature?
For Android smartphone users, here's what you need to do:
Open WhatsApp > tap on More Options
Tap Linked Devices
Tap on multi-device beta
Tap Join BETA.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Οδηγιες που βρηκα σε ενα site, υποθετοντας οτι το παραπανω feature ειναι ακομα σε beta. Τις κανεις απο το κινητο και μετα λογικα πας στο ταμπλετ και κανεις κατι αντιστοιχο για να το κανεις link. Δεν εχω whatsapp για να σε βοηθησω περισσοτερο.

How to use the multi-device support feature?
For Android smartphone users, here's what you need to do:
Open WhatsApp > tap on More Options
Tap Linked Devices
Tap on multi-device beta
Tap Join BETA.

Πλέον δεν βγάζει καν το beta feature

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, jim_p είπε

Επιλογη για linked devices εχει?

Screenshot_2022-04-08-02-24-41-451_com.whatsapp.jpg

όταν πατάω "Σύνδεση Μιας Συσκευής" βγάζει αυτό

Screenshot_2022-04-08-02-30-01-209_com.whatsapp.jpg.4b2957ad96c6147e72dd10c317b2501a.jpg

αλλα στο τάμπλετ δεν βγάζει αυτό 

303255015_Screenshot2022-04-08023315.png.fc5a57d0cbcc8dadf5466353b0b8c41c.png

αλλα αυτό

Screenshot_2022-04-08-02-34-48-674_com.whatsapp.jpg.3f350a36c9f3b08a7a7fc01c1e072c4b.jpg

Επεξ/σία από chkontog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...