chkontog Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Έχω την εφαρμογή what's app στο κινητό και σκάναρα με το κινητό το barcode στο desktop για να εχω και εκει το what's app.Όμως στο τάμπλετ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω γιατί αν το εγκαταστήσω σταματάει να δουλεύει στο κινητό.Τι πρέπει να κάνω;
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Αν ανοιξεις το web.whatsapp.com στον browser του ταμπλετ και κανεις την ιδια διαδικασια που κανεις για να συνδεθεις απο το desktop, δεν σε βαζει?
GATE123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, chkontog είπε Έχω την εφαρμογή what's app στο κινητό και σκάναρα με το κινητό το barcode στο desktop για να εχω και εκει το what's app.Όμως στο τάμπλετ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω γιατί αν το εγκαταστήσω σταματάει να δουλεύει στο κινητό.Τι πρέπει να κάνω; Κατέβασε το από το Play Store.
chkontog Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν παω να το εγκαταστησω μου βγάζει αυτο Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από chkontog
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Πριν λιγους μηνες, το whatsapp ελεγε οτι θα επιτρεψει την εγκατασταση σε πολλες συσκευες, με τον τροπο που αναφερεται εδω https://www.macrumors.com/2021/11/08/whatsapp-multi-device-rollout-ios-android/ Το δοκιμασες? Προφανως τα οσα λεει εκει πρεπει να γινουν πρωτα στο κινητο.
chkontog Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, jim_p είπε Πριν λιγους μηνες, το whatsapp ελεγε οτι θα επιτρεψει την εγκατασταση σε πολλες συσκευες, με τον τροπο που αναφερεται εδω https://www.macrumors.com/2021/11/08/whatsapp-multi-device-rollout-ios-android/ Το δοκιμασες? Προφανως τα οσα λεει εκει πρεπει να γινουν πρωτα στο κινητο. Το θέμα είναι ότι στα windows μου βγάζει qr code να το σκανάρω με το qr code scanner του what's app του κινητού.Στο τάμπλετ όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν μου βγάζει qr code, αλλα "θεωρεί" πως η συσκευή είναι τηλέφωνο και μου ζητάει πάλι απ' την αρχή τα στοιχεία που έχω δώσει στο βασικό μου κινητό, με αποτέλεσμα όταν βάζω σε μια φόρμα τοn αριθμό του κινητού και περιμένω να έρθει το μύνημα για την επαλήθευση της συσκευής, όταν ολοκληρώσω αυτά τα βήματα γίνεται το τάμπλετ το "βασικό μου κινητό".Δεν είναι όπως στο viber που το κάνεις εγκατάσταση στο κινητο και σε όλες τις συσκευές μετά σου βγάζει qr code που το σκανάρεις και ξεκινάς να χρησιμοποιείς την εφαρμογή/πρόγραμμα.Δεν ξέρω γιατί το έχουν κάνει έτσι στο what's app.
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Οδηγιες που βρηκα σε ενα site, υποθετοντας οτι το παραπανω feature ειναι ακομα σε beta. Τις κανεις απο το κινητο και μετα λογικα πας στο ταμπλετ και κανεις κατι αντιστοιχο για να το κανεις link. Δεν εχω whatsapp για να σε βοηθησω περισσοτερο. How to use the multi-device support feature? For Android smartphone users, here's what you need to do: Open WhatsApp > tap on More Options Tap Linked Devices Tap on multi-device beta Tap Join BETA. 1
chkontog Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, jim_p είπε Οδηγιες που βρηκα σε ενα site, υποθετοντας οτι το παραπανω feature ειναι ακομα σε beta. Τις κανεις απο το κινητο και μετα λογικα πας στο ταμπλετ και κανεις κατι αντιστοιχο για να το κανεις link. Δεν εχω whatsapp για να σε βοηθησω περισσοτερο. How to use the multi-device support feature? For Android smartphone users, here's what you need to do: Open WhatsApp > tap on More Options Tap Linked Devices Tap on multi-device beta Tap Join BETA. Πλέον δεν βγάζει καν το beta feature
chkontog Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, jim_p είπε Επιλογη για linked devices εχει? όταν πατάω "Σύνδεση Μιας Συσκευής" βγάζει αυτό αλλα στο τάμπλετ δεν βγάζει αυτό αλλα αυτό Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από chkontog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα