grif0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και sorry για το κατεβατό αλλά θα μου πέσουν τα μαλλιά (και δεν έχω και πολλά….) Κάτοχος mi mix3. Πρόσφατα άλλαξα μπαταρία (μόνος μου). Έκτοτε, αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα. (Έχω κάνει factory reset οπότε δεν πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού) 1. Δεν λειτουργεί η ασύρματη φόρτιση. 2. Το κινητό δεν φορτίζει με όλους τους φορτιστές και επιπλέον πολλές φορές πρέπει να βάλω κ να βγάλω το usb 2-3 φορές για να λειτουργήσει. 3. Δεν αναγνωρίζει ακουστικά (type c dongle) και otg 4. Ο μηχανισμός που έχει, το slider, ενεργοποιείται από μόνο του και δονείται. Αλλά το πιο κουλό στην όλη υπόθεση, είναι ότι όταν κλείνω το κινητό, όλα τα ανωτέρω προβλήματα, δια μαγείας εξαφανίζονται. Ασύρματη φόρτιση λειτουργεί, όλα τα usb αναγνωρίζονται με τη μία (φόρτιση, otg κτλπ – εννοώ όταν το βάζω σε recovery mode). Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Αν όχι, γνωρίζουμε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα με προσιτές τιμές και επαγγελματίες πάνω απ' όλα? Ευχαριστώ πολύ!
grif0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Θα παρακαλούσα, επειδή έχω τραβήξει μεγάλο μανίκι με το κινητό, εάν δεν έχετε κάποια ιδέα / πρόταση σοβαρή, να μην μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε. Ευχαριστώ . .
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Κάποια ζημιά έκανες στην αλλαγή μπαταρίας. Η μπαταρία είναι αυθεντική;
grif0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Ναι αυθεντική Xiaomi. Κ εγώ πιστεύω ότι κάποιος αισθητήρας ή σενσορας πειραχτηκε. Έστω να βρω κάποιο μαγαζί με σωστούς επαγγελματίες μπας κ βγάλω άκρη.
κουξκουκ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, grif0s είπε Καλησπέρα. Ναι αυθεντική Xiaomi. Κ εγώ πιστεύω ότι κάποιος αισθητήρας ή σενσορας πειραχτηκε. Έστω να βρω κάποιο μαγαζί με σωστούς επαγγελματίες μπας κ βγάλω άκρη. αν επίτρεπετε από που αγοράσατε την μπαταρία και πιστεύετε ότι είναι αυθεντική? παρατηρήσατε μήπως κάποια διαφορά στο βάρος του κινητού και μετά την αλλαγή της μπαταρίας η συγκρίνατε τις μπαταρίες μεταξύ τους?
grif0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Καλημέρα. Από κατάστημα με ανταλλακτικά στο Περιστέρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι είναι αυθεντική, αλλά είχε πίσω τα λογότυπα της Xiaomi. Τι να πω δεν ξέρω
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Η ένδειξη στον ασύρματο φορτιστή αναβοσβήνει η απλά δεν ενεργοποιείται; το pad του NFC συνήθως στις συσκευές έχει κάποια thermistor για να διακόπτουν τη φόρτιση αν ζεσταθεί. Αν αυτά έπαθαν ζημιά σίγουρα θα σου κόβει και την ενσύρματη φόρτιση. η αλήθεια είναι χωρις ίχνος ειρωνείας κλπ ότι πριν κλείσεις την συσκευή θα έπρεπε να δοκιμάσεις την λειτουργικότητά της όσο το είχες ανοιχτό. Εναν χειροκίνητο έλεγχο ότι όλα λειτουργουν.
dkmaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Το πιο πιθανό είναι ότι κάτι έγινε κατά την αλλαγή της μπαταρίας. Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το κατάστημα στου Ζωγράφου.
grif0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Η ένδειξη στον ασύρματο φορτιστή αναβοσβήνει η απλά δεν ενεργοποιείται; το pad του NFC συνήθως στις συσκευές έχει κάποια thermistor για να διακόπτουν τη φόρτιση αν ζεσταθεί. Αν αυτά έπαθαν ζημιά σίγουρα θα σου κόβει και την ενσύρματη φόρτιση. η αλήθεια είναι χωρις ίχνος ειρωνείας κλπ ότι πριν κλείσεις την συσκευή θα έπρεπε να δοκιμάσεις την λειτουργικότητά της όσο το είχες ανοιχτό. Εναν χειροκίνητο έλεγχο ότι όλα λειτουργουν. Καλησπέρα. Όταν το ακουμπάω στο pad για την ασύρματη φόρτιση, (όταν το κινητό είναι ανοιχτό) δεν ανάβει καν το λαμπάκι του pad. Όταν όμως κλείνω το κινητό, δουλεύει κανονικά. 3 ώρες πριν, dkmaster είπε Το πιο πιθανό είναι ότι κάτι έγινε κατά την αλλαγή της μπαταρίας. Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το κατάστημα στου Ζωγράφου. Καλησπέρα. Βλέπω πολύ καλές κριτικές. Θα πάρω κ ένα τηλ να ρωτήσω πάντως. Ευχαριστώ.
κουξκουκ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, grif0s είπε Καλημέρα. Από κατάστημα με ανταλλακτικά στο Περιστέρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι είναι αυθεντική, αλλά είχε πίσω τα λογότυπα της Xiaomi. Τι να πω δεν ξέρω φίλε μου δύσκολα να έβαλες αυθεντική μπαταρία ναι όλες έχουν περίπου τα ίδια αυτοκόλλητα αλλά είναι μούφα,πως σου συμπεριφέρεται απο την αλλαγή και μετά έχεις δει drain σε κατι?
grif0s Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, κουξκουκ είπε φίλε μου δύσκολα να έβαλες αυθεντική μπαταρία ναι όλες έχουν περίπου τα ίδια αυτοκόλλητα αλλά είναι μούφα,πως σου συμπεριφέρεται απο την αλλαγή και μετά έχεις δει drain σε κατι? Όχι η αλήθεια είναι ότι όντως κρατάει περισσότερο. Το θέμα είναι μην έκανα κάτι λάθος εγώ στην αλλαγή. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι να έγινε. Γιατί ήταν αρκετά απλό το όλο θέμα. Έβγαλα το καπάκι και την πλακετίτσα κ τέλος. Τι να πω δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα