MikeKata Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Εγώ δεν συγκρίνω τίποτα. Κάνω απλά χαβαλέ με τους πωρωμένους λινουξαδες που αναστατωνεται το ειναι τους και δεν αντέχουν να μην μπουνε σε καθε αρθρο με Windows και να κραξουν. Α εμεις το ειχαμε αυτο πριν απο 27 χρονια. Α εμεις κανουμε εκεινο και το αλλο. ΟΚ μάγκες. Το έχουμε καταλάβει εδω και 20 χρονια. Τα Windows ειναι ΓΤΠ, είστε οι καλυτεροτεροι ανθρωποι στον κοσμο και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε προβατα και η ντροπή της τεχνολογιας. Φτάνει ομως. Τα ιδια σχολια σε καθε αρθρο windows. Κρίμα το ρευμα δηλαδή για την παντελή έλλειψη δημιουργικότητας Δεν μιλάω για επιχειρήσεις φιλε μου. Δεν με απασχολεί τι κάνει πχ η Χ εταιρεια. Μιλάω για απλους καθημερινους users. Και θα σου πω μερικά παραδείγματα Ο gamer που έδωσε 3 χιλιάρικα να πάρει PC με 3080+ πες μου ενα λογο να παει σε linux. Γιατι εγω αν εδινα 1800 ευρω μονο για την κάρτα γραφικων δεν θα ηθελα ενα λειτουργικο που εχει το 1/3 της λιστας του Steam, δεν εχει το Gamepass και δεν εχει τους αλλους clients; Και οχι emulation, VM, Lutris κτλ δεν τα θελω. Ένας χρηστης σαν εμενα, που εχει το PC για δουλεια και για παιχνιδια. Μπορεις να μου πεις πως θα εγκαταστησω το Adobe Creative Cloud στο Linux; Θέλω το Photoshop και το Premiere για δουλεια και το Lightroom για εμενα. Και οχι το Gimp δεν με ενδιαφερει. Θα μπορουσα να γραψω και αλλα. Αλλά αυτο δεν καταλαβαίνετε οι linux users. Ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος. Αν αύριο το πρωι το Linux αποκτησει native support για τα παντα ολοι θα πανε σε Linux. Δεν μας απασχολει αν τα Windows ειναι καλύτερα. Ναι σαν ποιοτητα και σαν καινοτομίες δεν ειναι. Αλλά εχει τα παντα, αμεσα και ευκολα διαθεσιμα για καθε κατηγορια χρηστη. Πάρε παράδειγμα τα κινητά. Ολες τις καινοτομιες τις βαζουν πρώτα κατι Oppo, Xiaomi, Realme κτλ. Αλλά ενα περιεργο πραγμα. Το 90% του κοσμου θελει iPhone και Galaxy παρα το οτι οσα features και να δινουν αυτες οι 2 τα εχουν οι αλλοι 3-4-5+ χρονια νωριτερα. Γιατι ο κοσμος θελει αυτο που τον βολευει και αυτο που του δινει τις περισσοτερες επιλογες στα θεματα που τον ενδιαφερουν. Το αν ειναι καλύτερο η οχι ειναι αδιάφορο. Και το Blu Ray εχει πολύ ανωτερη ποιοτητα ήχου και εικονας απο το Netflix αλλα δεν σας βλεπω ολους με ραφια γεματα ταινιες. Δέχεσαι μια πτωση στην ποιότητα (που τις περισσοτερες φορες δεν την καταλαβαινεις καν) προκειμενου να εχεις μεγαλυτερη συμβατοτητα και ευκολια. Αυτο λεω μονο. Συνειδητοποιείς πως ΟΛΑ όσα ανέφερες δεν έχουν καμία σχέση με το αν ένα λειτουργικό είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ένα άλλο, αλλά εντάσσονται ακριβώς σε αυτή την πρόταση που είπα προηγουμένως: 8 ώρες πριν, MikeKata είπε π.χ οι επιχειρηματικές συμφωνίες για προεγκατεστημενα λειτουργικά σε PC, για ανάπτυξη προγραμμάτων σε συγκεκριμένες πλατφορμες, το marketing κλπ Ο κόσμος που βλέπεις σήμερα να χρησιμοποιεί τα Windows, δεν τα χρησιμοποιεί γιατί είναι πιο γρήγορο/πιο ασφαλές/πιο παραμετροποιήσιμο/πιο σταθερό κλπ λειτουργικό. Δηλαδή "καλύτερο". Τα χρησιμοποιεί γιατί ο Βασιλάκης ο Πόρτας, στα '90s έκανε απίστευτες (και μονοπωλιακές όπως αποδείχθηκε στα δικαστήρια) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ κινήσεις και σήμερα όλες οι εταιρείες σου γράφουν προγράμματα για Windows, ενώ ο κόσμος (ειδικά οι μη tech γνώστες) έχουν εκπαιδευτεί από παιδάκια στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Είναι τόσο απλό. Αυτό είναι που δεν μπορείτε να διαχωρίσετε οι "Windows users". Το διαδεδομένο δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Το άρθρο μιλάει για μια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που φέρνουν τα Windows το 2022, ενώ ο φίλος σχολίασε ότι τα Linux distros την είχαν εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Και το σχολίασε καυστικά, γιατί, δεν ήταν κάτι δύσκολο να το ενσωματώσει στο File Explorer η MS αν ήθελε, αλλά δείχνει το πόσο "άκαμπτη" είναι σαν εταιρεία και το πόσο κακογραμμένο είναι του λειτουργικό που έπρεπε να φτάσουμε τώρα για να μπορέσει να το κάνει διότι δεν μπορεί εύκολα να προσθέσει νέα πράγματα. Για το κακογραμμένο λειτουργικό, δεν το λέω έτσι, δες π.χ γιατί έβαλε μόλις πριν μερικά χρόνια dark mode στο File Explorer ή γιατί δεν μπορούσε τόσα χρόνια να βάλει dark mode στο legacy Task Manager. Υ.Γ. Επειδή ανέφερες για emulation, Lutris κλπ. Το γεγονός ότι υπάρχουν παιχνίδια (όχι πολλά ακόμα και είναι λογικό) που τρέχουν καλύτερα σε Linux απ'ότι σε Windows, παρά το γεγονός ότι περνούν μέσω vkd3d και dxvk ενώ είναι γραμμένα για DX12, θα έπρεπε να σου δείχνει πόσο κακογραμμένα είναι τα Windows και πόσο τεχνητά διατηρείται η πρωτοκαθεδρία του λειτουργικού. 2 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι αλλά όταν μαζευτούμε, ποιος δέρνει ποιον? 😑 Ξεκάθαρα θα μας έδερναν. Είναι 50 φορές τον πληθυσμό μας. Είμαστε 2% και nerds (όπως θεωρούμαστε από την άτιμη κενωνία) Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από MikeKata 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ καλο, αν το δουμε ποτε. Ας φτιαξουν και το δεξι κλικ πια, ελεος δηλαδη. Επίσης αυτα τα εικονίδια copy - paste δε μπορω να τα συνηθίσω με τιποτα. Αντιθέτως η task bar ειναι πολυ καλη, ειδικα στο κεντρο με βολεύει απειρως περισσοτερο. Λιγο το μεγεθος του start menu θελει προσαρμογη. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από cosbu83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2022 στις 10:29 ΠΜ, cosbu83 είπε Πολύ καλο, αν το δουμε ποτε. Ας φτιαξουν και το δεξι κλικ πια, ελεος δηλαδη. Επίσης αυτα τα εικονίδια copy - paste δε μπορω να τα συνηθίσω με τιποτα. Αντιθέτως η task bar ειναι πολυ καλη, ειδικα στο κεντρο με βολεύει απειρως περισσοτερο. Λιγο το μεγεθος του start menu θελει προσαρμογη. Μάλλον είσαι ο πρώτος και μόνος που λέει οτι η αχρηστευμένη taskbar (app drawer πλέον) και το αστείο start ειναι καλά... Φαντάζομαι η λογική είναι, το start button που έιναι στο κέντρο και πηγαινοέρχεται ανάλογα με το τι έχεις ανοιχτό, αντί να είναι fixed στην άκρη και άρα εύκολα προσβάσιμο ακόμα και με κλειστά μάτια, είναι διαφορετικό άρα καλό... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από mordred 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, MikeKata είπε Συνειδητοποιείς πως ΟΛΑ όσα ανέφερες δεν έχουν καμία σχέση με το αν ένα λειτουργικό είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ένα άλλο, αλλά εντάσσονται ακριβώς σε αυτή την πρόταση που είπα προηγουμένως: Ο κόσμος που βλέπεις σήμερα να χρησιμοποιεί τα Windows, δεν τα χρησιμοποιεί γιατί είναι πιο γρήγορο/πιο ασφαλές/πιο παραμετροποιήσιμο/πιο σταθερό κλπ λειτουργικό. Δηλαδή "καλύτερο". Τα χρησιμοποιεί γιατί ο Βασιλάκης ο Πόρτας, στα '90s έκανε απίστευτες (και μονοπωλιακές όπως αποδείχθηκε στα δικαστήρια) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ κινήσεις και σήμερα όλες οι εταιρείες σου γράφουν προγράμματα για Windows, ενώ ο κόσμος (ειδικά οι μη tech γνώστες) έχουν εκπαιδευτεί από παιδάκια στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Είναι τόσο απλό. Αυτό είναι που δεν μπορείτε να διαχωρίσετε οι "Windows users". Το διαδεδομένο δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Το άρθρο μιλάει για μια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που φέρνουν τα Windows το 2022, ενώ ο φίλος σχολίασε ότι τα Linux distros την είχαν εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Και το σχολίασε καυστικά, γιατί, δεν ήταν κάτι δύσκολο να το ενσωματώσει στο File Explorer η MS αν ήθελε, αλλά δείχνει το πόσο "άκαμπτη" είναι σαν εταιρεία και το πόσο κακογραμμένο είναι του λειτουργικό που έπρεπε να φτάσουμε τώρα για να μπορέσει να το κάνει διότι δεν μπορεί εύκολα να προσθέσει νέα πράγματα. Για το κακογραμμένο λειτουργικό, δεν το λέω έτσι, δες π.χ γιατί έβαλε μόλις πριν μερικά χρόνια dark mode στο File Explorer ή γιατί δεν μπορούσε τόσα χρόνια να βάλει dark mode στο legacy Task Manager. Υ.Γ. Επειδή ανέφερες για emulation, Lutris κλπ. Το γεγονός ότι υπάρχουν παιχνίδια (όχι πολλά ακόμα και είναι λογικό) που τρέχουν καλύτερα σε Linux απ'ότι σε Windows, παρά το γεγονός ότι περνούν μέσω vkd3d και dxvk ενώ είναι γραμμένα για DX12, θα έπρεπε να σου δείχνει πόσο κακογραμμένα είναι τα Windows και πόσο τεχνητά διατηρείται η πρωτοκαθεδρία του λειτουργικού. Ξεκάθαρα θα μας έδερναν. Είναι 50 φορές τον πληθυσμό μας. Είμαστε 2% και nerds (όπως θεωρούμαστε από την άτιμη κενωνία) Και δεν διαφωνει κανενας με αυτα. Ξερουμε τι τραγική συμπεριφορα εχουν οι εταιρειες κολοσσοι. Αλλα επιμενω. Απο την στιγμή που ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικά πλασμένος και οι εταιρειες οτι και να κανω εγω και εσυ θα συνεχισουν να ειναι evil corpos (sorry πολυ cyberpunk τελευταια), τι μπορουμε να κανουμε; Να καταστρεψω την Microsoft δεν μπορω. Αρα οι επιλογές μου ειναι 1. Να παω σε ενα λειτουργικο που δεν εχει αυτα που θελω, κανει χειροτερα και την δουλεια μου και την διασκεδασή μου και το γεγονος πως το επιλεγω δεν αλλαζει τίποτα στο ποσο σκατόκοσμο ζούμε. 2. Να μείνω σε αυτο που κανει αυτα που θελω αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορω να τα βαλω με mega corp, τουλάχιστον να κανω την δουλεια μου. Πες με πουλημενο, αλλα διαλέγω το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soconium Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Το GNU Linux είναι καλύτερο λειτουργικό σε σχέση με τα windows όπως και να το δει κανείς. Το τετριμμένο αστείο για το 2% είναι έγκυρο αλλά μόνο γιατί υπάρχει αυτός ο φαύλος κύκλος που μεγάλες εταιρίες δεν μπαίνουν στον κόπο να υποστηρίξουν ένα market share του 2% και αυτό παραμένει εκεί γιατί οι εταιρίες τύπου adobe δεν θέλουν να το υποστηρίξουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, MikeKata είπε Ξεκάθαρα θα μας έδερναν. Είναι 50 φορές τον πληθυσμό μας. Είμαστε 2% και nerds (όπως θεωρούμαστε από την άτιμη κενωνία) Μπα, τους έχουμε… οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε καν τι windows χρησιμοποιούν και όσοι έρθουν σίγουρα κάποια στιγμή θα πετάξουν μια BSoD, από συνήθεια βλέπεις… Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 To thread έχει πάει σε φάση εμείς οι master race linuxακηδες γελάμε με τους πληβίους των MS boys. Λες και καθε distro δεν έχει ένα σωρό θέματα... παίζουν όλα απροβλημάτιστα... Προσωπικά έχω να δω bsod δε ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια σε PC μου και σε όποιον έχω δει είχε κάποιο hardware θεμα (μα είναι δυνατόν να βγάλει bsod ενώ βάζω USB στικάκι που βρήκα σε ένα χωράφι; απαράδεκτα πράγματα). Η αλήθεια είναι ότι η MS έχει κάνει πολλά βήματα μπορστά όσον αφορά συμβατότητες σταθερότητα κλπ (ασχέτος κι αν οι designers της καπνίζουν μαύρο από μπαζούκα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, soconium είπε Το GNU Linux είναι καλύτερο λειτουργικό σε σχέση με τα windows όπως και να το δει κανείς. Το τετριμμένο αστείο για το 2% είναι έγκυρο αλλά μόνο γιατί υπάρχει αυτός ο φαύλος κύκλος που μεγάλες εταιρίες δεν μπαίνουν στον κόπο να υποστηρίξουν ένα market share του 2% και αυτό παραμένει εκεί γιατί οι εταιρίες τύπου adobe δεν θέλουν να το υποστηρίξουν. Ακριβως. Και (τον καθε) εμενα δεν με ενδιαφερει το γιατι και πως. Δεν εχω κανενα προβλημα να παω σε Linux. Αρκει να εχει αυτα που θελω και χρειάζομαι. Δεν σημαινει οτι θεωρω τα Λινουξ τραγικα η τα windows φοβερα. Ειναι θεμα του τι θελω. Δεν εχω ουτε το χρονο ουτε την ορεξη να κανω πατεντες για να χρησιμοποιώ οτι χρειάζομαι. Αυτο δεν καταλαβαινουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 hours ago, evkar said: Δεν κοιτάνε να κάνουν όλο το λειτουργικό πιο ελαφρύ (μιλάω για τα 11) και μετά ας φτιάξουν και τον FE . Αυτή η εταιρεία έχει μια μοναδική ικανότητα ακόμη και αυτά που δουλεύουν σωστά να τα χαλάει . Τι διάολο πίνουν .......... Μια χαρά ελαφριά είναι. Εκτός κι αν θέλεις να τρέχεις Windows 11 σε Pentium 4 με 2GB DDR2. Δεν φταίει η Microsoft που το τάδε πρόγραμμα ή παιχνίδι δεν έχει γίνει optimized. Και δεν μιλάω καν για optimization για συγκεκριμένο OS. Μιλάω για διάφορα tasks που έχουν γραφτεί στο πόδι χωρίς optimized αλγόριθμους. 2 hours ago, WolvesInTheThroneRoom said: Εγώ δεν συγκρίνω τίποτα. Κάνω απλά χαβαλέ με τους πωρωμένους λινουξαδες που αναστατωνεται το ειναι τους και δεν αντέχουν να μην μπουνε σε καθε αρθρο με Windows και να κραξουν. Α εμεις το ειχαμε αυτο πριν απο 27 χρονια. Α εμεις κανουμε εκεινο και το αλλο. ΟΚ μάγκες. Το έχουμε καταλάβει εδω και 20 χρονια. Τα Windows ειναι ΓΤΠ, είστε οι καλυτεροτεροι ανθρωποι στον κοσμο και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε προβατα και η ντροπή της τεχνολογιας. Φτάνει ομως. Τα ιδια σχολια σε καθε αρθρο windows. Κρίμα το ρευμα δηλαδή για την παντελή έλλειψη δημιουργικότητας ... Οι λινουξάδες παίζει να είναι από τα πιο friendly communities btw... ΥΓ: Windows user είμαι απλά δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα από λινουξάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 εχουμε γίνει τόσο experts με τα πολλά παράθυρα τόσα χρόνια που δύσκολα θα παμε στα tabs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Και δεν διαφωνει κανενας με αυτα. Ξερουμε τι τραγική συμπεριφορα εχουν οι εταιρειες κολοσσοι. Αλλα επιμενω. Απο την στιγμή που ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικά πλασμένος και οι εταιρειες οτι και να κανω εγω και εσυ θα συνεχισουν να ειναι evil corpos (sorry πολυ cyberpunk τελευταια), τι μπορουμε να κανουμε; Να καταστρεψω την Microsoft δεν μπορω. Αρα οι επιλογές μου ειναι 1. Να παω σε ενα λειτουργικο που δεν εχει αυτα που θελω, κανει χειροτερα και την δουλεια μου και την διασκεδασή μου και το γεγονος πως το επιλεγω δεν αλλαζει τίποτα στο ποσο σκατόκοσμο ζούμε. 2. Να μείνω σε αυτο που κανει αυτα που θελω αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορω να τα βαλω με mega corp, τουλάχιστον να κανω την δουλεια μου. Πες με πουλημενο, αλλα διαλέγω το 2ο Δε σχολίασε κανένας τη δική σου επιλογή. Εγώ απάντησα στη γελοιοποίηση που έκανες απέναντι σε ένα καθαρά καυστικό σχόλιο προς μια γελοία καθυστέρηση μιας εταιρείας (την εισαγωγή των tabs). Επειδή το θέμα είναι αυτό λοιπόν (tabs), συμφωνώ με τον πρώτο φίλο ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να κάνεις 10-15 χρόνια να εισάγεις ένα τόσο χρήσιμο feature για το workflow των χρηστών σου. Και αποδεικνύει πόσο δύσκολο είναι να modαρουν το λειτουργικό γιατί στηρίζεται σε τεχνολογία 30 ετών 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι αλλά όταν μαζευτούμε, ποιος δέρνει ποιον? 😑 Αν βάλεις 2-3 πυγμάχους μεσαίου επιπέδου εναντίον 100 άσχετων με την πυγμαχία, περίμενε μακελειό 1 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apikoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μετά απο 25+ χρόνια, welcome to Total Commander (και το Free Double Commander που παιζει και σε Windows & Linux). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 One Commander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Broli007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AtiX είπε Μπα, τους έχουμε… οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε καν τι windows χρησιμοποιούν και όσοι έρθουν σίγουρα κάποια στιγμή θα πετάξουν μια BSoD, από συνήθεια βλέπεις… Η πλάκα είναι ότι τα στατιστικά αυτά με τα 2%, είναι για τους Desktop υπολογιστές. Δεν σημαίνει ότι τα linux είναι μόνο εκεί. Για παράδειγμα το Android, τρέχει σε linux kernel, το οποίο για το 2018 , είχε το 75% της αγοράς και το 85% όλων των smartphone είναι βασισμένα στο linux. Το 2021, το ποσοστό των top 500 υπερυπολογιστών που έτρεχαν linux, ήταν το 100%, ούτε ένας που να τρέχει άλλο λειτουργικό. Το 95% στο top 1.000.000 σων Servers παγκοσμίως, τρέχει Linux και μόνο το 1.9% τρέχει κάποια έκδοση των Windows. Το linux ανεβαίνει, κερδίζει κοινό και φαίνεται. To Steam έχει ήδη ένα σωρό παιχνίδια που παίζουν σε linux, πολλές παιχνιδομηχανές βασίζονται πάνω σε αυτό και τα Windows ενσωματώνουν λειτουργίες των Linux, αλλά και kernel του Linux για να μπορεί να τρέχει εφαρμογές του σε μια προσπάθεια να κρατήσει το μεριδιό του. Η εξοικείωση των νεότερων γενιών, όπως και η εξάπλωση του internet βοηθάει σε αυτό. Τρέμε Microsoft.... BTW, για περισσότερα τέτοια στατιστικά, εδώ: https://webtribunal.net/blog/linux-statistics/ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Broli007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα