Remenda Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας. Ένας φίλος μου έκανε την εξής ερώτηση: Τα demos του ps2 μπορούν να αποτελέσουν μέρος συλλογής; Αν ναι πόσο μπορούν να πουληθούν σε συλλέκτες; Έχει περίπου όλα τα cds από το περιοδικό. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα τη γνώμη σας
tsakonass Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Υπάρχει και παρα υπαρχει, 2 φορές έχω δει εδώ μεσα ζήτηση για ps1 demos. Δεν υπάρχει λογική στους συλλέκτες, μαζεύουν ο,τι μπορείς να φανταστείς.
Remenda Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, tsakonass είπε Υπάρχει και παρα υπαρχει, 2 φορές έχω δει εδώ μεσα ζήτηση για ps1 demos. Δεν υπάρχει λογική στους συλλέκτες, μαζεύουν ο,τι μπορείς να φανταστείς. Ουυ ρε φίλε τι λες τώρα. Όντως δεν υπάρχει λογική. Άραγε πόσο να πάει η τιμή τους
herbalife3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, tsakonass είπε Υπάρχει και παρα υπαρχει, 2 φορές έχω δει εδώ μεσα ζήτηση για ps1 demos. Δεν υπάρχει λογική στους συλλέκτες, μαζεύουν ο,τι μπορείς να φανταστείς Είχα πάνω από 100 και τα πέταξα σε μια εκκαθάριση που έκανα σπίτι. Με διέλυσες φίλε 🤔 1
Remenda Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, herbalife3 είπε Είχα πάνω από 100 και τα πέταξα σε μια εκκαθάριση που έκανα σπίτι. Με διέλυσες φίλε 🤔 Αυτό ήταν σίγουρα χτύπημα κάτω από τη ζώνη 1
herbalife3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 43 λεπτά πριν, Remenda είπε Αυτό ήταν σίγουρα χτύπημα κάτω από τη ζώνη Χαχαχαχα κανονικά άσε😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα