Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια να λέγετε όσο και αν δεν μας αρέσει όλους εμάς με το Android λογισμικό. 

Αν μπορείς να αντέξεις τις όποιες παραξενιές εγώ προσωπικά δεν μπορώ έχει η Apple 🍎  τότε με τα μάτια κλειστά πας εκεί αλλιώς... Υπομένεις αυτά του Android. 

Προσωπικά είχα το 11 Pro Max φοβερή συσκευή αλλά πολύ παράξενο λειτουργικό. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Dimitris-Chatzis είπε

Η αλήθεια να λέγετε όσο και αν δεν μας αρέσει όλους εμάς με το Android λογισμικό. 

Αν μπορείς να αντέξεις τις όποιες παραξενιές εγώ προσωπικά δεν μπορώ έχει η Apple 🍎  τότε με τα μάτια κλειστά πας εκεί αλλιώς... Υπομένεις αυτά του Android. 

Εντάξει δεν είναι και τόσο παράξενο. Εκτός αν εισαι power user και θέλεις να πειράζεις τα πάντα στο λειτουργικό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Epicurus Doomicus Metallicus??? Candlemass??? 

Εντάξει όπως λέει και το ρητό περί ορέξεως...

Επεξ/σία από Dimitris-Chatzis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimitris-Chatzis είπε

Δύο λόγοι που δεν κάνω το βήμα, αν και θέλω πολύ, πρώτον είναι ότι αλλάζοντας περιβάλλον, θα πρέπει να το μάθω από την αρχή με τις οποίες παραξενιές του η και τα καλά του (μια διαδικασία που θα έχει ας πούμε την μαγεία της) και δεύτερον επειδή είναι σίγουρος ότι θα το βαρεθω μετά από τόσα χρόνια με Android.

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Waiss είπε

Δύο λόγοι που δεν κάνω το βήμα, αν και θέλω πολύ, πρώτον είναι ότι αλλάζοντας περιβάλλον, θα πρέπει να το μάθω από την αρχή με τις οποίες παραξενιές του η και τα καλά του (μια διαδικασία που θα έχει ας πούμε την μαγεία της) και δεύτερον επειδή είναι σίγουρος ότι θα το βαρεθω μετά από τόσα χρόνια με Android.

Για αυτό υπάρχουν τα μεταχειρισμένα. Πάρε ένα 11αρι με 350€ και δοκίμασε το. Αν μετά από ένα μήνα ακόμα δεν σε βολεύει το πουλάς...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koutsis είπε

Για αυτό υπάρχουν τα μεταχειρισμένα. Πάρε ένα 11αρι με 350€ και δοκίμασε το. Αν μετά από ένα μήνα ακόμα δεν σε βολεύει το πουλάς...

Και το πουλάς πολύ άνετα. 

Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα iPhone γιατί απλά δεν μ άρεσε κανένα εκτός της σειράς 11.
Το 11 pro max το χω απ το 20 και είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
Ούτε μια φορά δεν έχει κολλήσει, η μπαταρία κρατάει 2ήμερο κοντά και κάνω την δουλειά μου χωρίς θέμα.
Σίγουρα θα το κρατήσω άλλα 2-3 χρόνια σίγουρα εκτός αν μου την βαρέσει κάποια στιγμή και το δώσω και βάλω άλλα λίγα για το 13 pro max :P

Με όλα τα android που είχα εκτός του S9, είχα θέματα.
+ Ότι βαριόμουν να ξημεροβραδιάζομαι στο XDA για να βλέπω τι έβγαζαν από ROMS.
Δεύτερο μου σπίτι το είχα κάνει εκεί μέσα.

ΥΓ. Ποτέ δεν πέρασα custom rom στο S9, τόσο καλό ήταν για μένα. 
Σε όλα τα άλλα άλλαζα ROM απ την πρώτη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

20 ώρες πριν, HateMe είπε

Ποτέ δεν είχα iPhone γιατί απλά δεν μ άρεσε κανένα εκτός της σειράς 11.
Το 11 pro max το χω απ το 20 και είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
Ούτε μια φορά δεν έχει κολλήσει, η μπαταρία κρατάει 2ήμερο κοντά και κάνω την δουλειά μου χωρίς θέμα.
Σίγουρα θα το κρατήσω άλλα 2-3 χρόνια σίγουρα εκτός αν μου την βαρέσει κάποια στιγμή και το δώσω και βάλω άλλα λίγα για το 13 pro max :P

Με όλα τα android που είχα εκτός του S9, είχα θέματα.
+ Ότι βαριόμουν να ξημεροβραδιάζομαι στο XDA για να βλέπω τι έβγαζαν από ROMS.
Δεύτερο μου σπίτι το είχα κάνει εκεί μέσα.

ΥΓ. Ποτέ δεν πέρασα custom rom στο S9, τόσο καλό ήταν για μένα. 
Σε όλα τα άλλα άλλαζα ROM απ την πρώτη μέρα.

Το iPhone 11 έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το καλύτερο iPhone που έβγαλε η Apple. Αλλά ναι το θεωρώ απαράδεκτο να σκας 900-1.200 ευρώ για κινητό και σε 2 με 3 χρόνια να σταματάνε τα updates και το κινητό σου να έχει ένα σωρό bugs.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/4/2022 στις 2:48 ΜΜ, Fulgore είπε

Το S21fe έχει αρχική τιμή στην Ελλάδα κοντά 780ευρώ, καθόλου κοντά στα 1000. Και εννοείται ότι τα 780 δεν είναι καθόλου λίγα χρήματα, αλλά όπως συμβαίνει γενικά με Android συσκευές,πέφτει η τιμή γρήγορα σε φάση στο bestprice να ξεκινά από 440ευρώ.

Και το A52s αρχική τιμή είχε τα 470ευρώ και όχι 600...

το 800 ειναι κοντα στο 1000 ή πιο κοντα στο 500? για να καταλαβο δλδ; το 780 με το 800 ειναι αλλη τιμη; 600 ευρω ειναι λιγα και θα επρεπε να μην υπαρχει υποστήριξη; αρα αν στα 600 ας πουμε ειναι 4 χρονια στα 300 ειναι 2 χρονια? και στα 100 1χρονια? τεσπα δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση. απλα κρατα οτι γενικα θεωρω κοροϊδία και το αργο update και το λιγο απο οποια εταιρια.αν το κανει και η apple το ιδιο θα σου πω. τα updates κυριως δεν γινονται για να αλλαζει ο κοσμος κινητα περα απο αλλες δυσκολιες το βασικοτερο ειναι αυτο οπως και η apple αρκετα νεα features δεν τα βαζει σε προηγουμενα μοντελα και δεν μιλαω για πραγματα που εχουν αναγκη απο νεο hardware αλλα και για το interface.   

Δημοσ.
Στις 5/4/2022 στις 7:46 ΜΜ, iaponezos είπε

Ποιος κρατάει κινητό 4 χρόνια πλέων το πολύ μια 2 αντε βαριά 3 

Αγορά s9 απτο πρώτο εξάμηνο κυκλοφορίας του, φέτος μπαίνω φαντάρος με αυτό και μετά θα το αλλάξω. Αν προσέχεις αυτά που έχεις αντέχουν στο χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...