Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Waiss είπε

Δηλαδή αν η οθόνη των Xs Max θεωρείται σήμερα κορυφή για εσένα, τύφλα να έχουν οι QHD+ οθόνες της Samsung, της Oneplus, της Τσαόμι η της Google ξέρω γω.

Τι εννοείς για την οθόνη του Xs max ?

Αλήθεια τώρα τα γράφεις αυτά ;

Ακόμα και σήμερα θεωρείτε κορυφή .

Αν δεν πιστεύεις εμένα διάβασε το display mate έχει αναλυτικό review.

Είναι σαν να λες η οθόνη του s10 δεν είναι καλή . Δηλαδή κάπου ωπα!

26 λεπτά πριν, Waiss είπε

τα υπόλοιπα σε Android μεριά, στις αντίστοιχες τιμές των 900-1000 ευρώ, τα βρίσκεις αρκετά πιο εξελιγμένα και καλύτερα .

Εννοείτε πως ένα καινούργιο android στα 1000€ είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα από ένα Xs max. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό .

Το θέμα μας είναι πως ΔΕΝ πρέπει να απαξιώνεται ένα τηλέφωνο που ακόμα και σήμερα είναι πολύ καλο σε όλους τους τομείς και δεν υστερεί σε κάτι από ένα midrange καινούργιο .

Και δεν μιλάω για Apple που δεν είναι και το θέμα μας εδώ .

Μιλάω για ένα s9 . Εκτός και αν θεωρείς πως ένα nova 9 έχει καλύτερη οθόνη και επεξεργαστή από το πρώτο …   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τι εννοείς για την οθόνη του Xs max ?

Αλήθεια τώρα τα γράφεις αυτά ;

Ακόμα και σήμερα θεωρείτε κορυφή .

Αν δεν πιστεύεις εμένα διάβασε το display mate έχει αναλυτικό review.

Είναι σαν να λες η οθόνη του s10 δεν είναι καλή . Δηλαδή κάπου ωπα!

Δεν ασχολούμαι με Display matιές και DxOMarkιές. Αυτά είναι μαρκετινίστικα τερτίπια που προσωπικά δεν με αφορούν. Ούτε γράφω πουθενά πως είναι κακή η LCD του Xs Max. Γράφω πως οι εξελίξεις τρέχουν και πλέον αυτές οι οθόνες είναι πλέον ξεπερασμένες, σε σύγκριση με αυτές που παρουσιάζονται την σήμερον ημέρα. Οπότε ναι. Και η οθόνη του S10 ανήκει στο παρελθόν.

27 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Εννοείτε πως ένα καινούργιο android στα 1000€ είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα από ένα Xs max. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό .

Το θέμα μας είναι πως ΔΕΝ πρέπει να απαξιώνεται ένα τηλέφωνο που ακόμα και σήμερα είναι πολύ καλο σε όλους τους τομείς και δεν υστερεί σε κάτι από ένα midrange καινούργιο .

Και δεν μιλάω για Apple που δεν είναι και το θέμα μας εδώ .

Μιλάω για ένα s9 . Εκτός και αν θεωρείς πως ένα nova 9 έχει καλύτερη οθόνη και επεξεργαστή από το πρώτο …   

Δεν βλέπω πουθενά καμία απαξίωση για μια συσκευή που υποστηρίζεται για 5 χρόνια.

Το S9/9+ έκανε τον κύκλο του με το παλιό χρονοδιάγραμμα. Ακόμα κι έτσι, μια χαρά τα πήγε απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές του, που ήταν από Android μεριά κι όχι από iOS. Ειλικρινά αυτές τις συγκρίσεις μεταξύ Android κι iOS ποτέ δεν τις κατάλαβα. Εκτός ότι και οι δύο εταιρείες βγάζουν smartphones, δεν υπάρχει κάποια άλλη σχέση μεταξύ τους.  Έκαστος στο είδος του. Απλά τα πράγματα.

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ούτε γράφω πουθενά πως είναι κακή η οθόνη του η LCD του Xs Max.

Τώρα κατάλαβα γιατί μπερδεύτηκες.

Δεν μιλάω για την οθόνη του 8 plus αλλά όπως γράφω για του Xs max .. Δεν είναι LCD ..

Καλό σου βράδυ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Waiss είπε

Γιατί να έχει παραπάνω από 5 χρόνια υποστήριξη το Android; Υπάρχει περίπτωση να μείνεις για πάνω από τόσα χρόνια με την ίδια συσκευή; Κι αν έχεις σκοπό να μείνεις με την ίδια συσκευή για πάνω από 5 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν σε νοιάζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις των smartphones, γιατί μπαίνεις στον κόπο να γράφεις τον πόνο σου σε ένα τεχνολογικό site;

3 ώρες πριν, Waiss είπεOπότε επαληθεύεις αυτό που έγραψα πριν λίγο. Δεν τον ενδιαφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξει αυτόν που πάει κι αγοράζει μια συσκευή 4 χρόνων, εφόσον τεχνολογικά ένα Xs Max είναι πίσω τεχνολογικά ακόμα και για τα δεδομένα της Apple

Θεωρω ότι έχεις μπερδέψει κάποια θέματα:

1) οποίος αγόρασε το s9 δεν έχει αναγκαστικά κλείσει 4 χρόνια ιδιοκτησίας. το έβρισκες σε στοκ και στις αρχές του 2020. Δεν έγραφαν καπου στα μαγαζιά για χρόνο υποστήριξης ασφαλείας μέχρι τέλη του 22. Άρα οι καταναλωτές που αγόρασαν σε φτηνή τιμη ένα και κινητό στις αρχές του 20 έχουν πιαστεί κορόιδα. Μεταπώληση αντίο, σιγουριά ασφαλείας αντίο.

2) το να εισαι γκατζετακιας δε σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι για τη τεχνολογία. Αν πάρω το iPhone 13 δε θα γράφω καλύτερα στο insomnia συγκριτικα με το iPhone xs. Ούτε θα γράφω ημεηλ για τη δουλειά μου ( που είναι πάνω στην τεχνολογία ) πιο αποτελεσματικά. Το κινητό για πολλούς είναι απλά ένα τεχνολογικό εργαλείο αλλά η τεχνολογία ούτε αρχίζει ούτε σταματά στο κινητό.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αυτο που μερικοι αγοραζετε κινητο τωρα και σκεφτεστε οτι θα το πουλησετε μετα απο 3-4 χρονια χρησης και οτι θελετε να βγαλετε λεφτα  κιολας με ξεπερναει ειλικρινα.

Το παιρνεις γιατι το γουσταρεις και θες να το δοκιμασεις. Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε.

Μεταπωλητικη αξια και πρασινα αλογα.

Καντε μυνηση στην Samsung να σας καλυψει την διαφορα απο τα λεφτα που χασατε ΑΝ θα το πουλουσατε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Waiss είπε

Δεν ασχολούμαι με Display matιές και DxOMarkιές. Αυτά είναι μαρκετινίστικα τερτίπια που προσωπικά δεν με αφορούν. Ούτε γράφω πουθενά πως είναι κακή η LCD του Xs Max.

Lcd η οθόνη του iphone xs max;; 🤔 κάπου μπερδεύεσαι...

32 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Αυτο που μερικοι αγοραζετε κινητο τωρα και σκεφτεστε οτι θα το πουλησετε μετα απο 3-4 χρονια χρησης και οτι θελετε να βγαλετε λεφτα  κιολας με ξεπερναει ειλικρινα.

Το παιρνεις γιατι το γουσταρεις και θες να το δοκιμασεις. Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε.

Μεταπωλητικη αξια και πρασινα αλογα.

Καντε μυνηση στην Samsung να σας καλυψει την διαφορα απο τα λεφτα που χασατε ΑΝ θα το πουλουσατε.

Εσένα αν σε ξεπερνάει το ότι θα δώσεις 1.000€ για ένα κινητό κσι μετά από 3-4 χρόνια θα θες να το πουλήσεις σε μια normal τιμή για να πάρεις άλλο, εμένα μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό! Εκτός αν εσύ είσαι τόσο απλας που  μετά από 3 χρόνια, κινητά των 1000€ τα πετάς ή τα δίνεις στα ανηψακια σου να παίζουν!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
10 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Προσωπικά, χαίρομαι τους χρήστες που κρατάνε τις συσκευές τους 3 και 4 χρόνια. 
Είχα πέσει και εγώ για πολύ καιρό στη φάση «κάθε μήνα 1-2 συσκευές». 
Πλέον έχω τελειώσει από αυτό το concept γιατί απλά δεν προσφέρει τπτ εκτός από την αίσθηση του να ξεσφραγίζεις ένα καινούργιο κινητό.  

Αν δεν παίζεις βαριά παιχνίδια ένα καλό κινητό το κρατάς και παραπάνω. 7 8 χρόνια άνετα αρκεί να δουλεύεις custom rom για να έχεις τα τελευταία security updates. Και κάθε χρόνο να αλλάζεις κινητό διαφορές δεν υπάρχουν ούτε σε επιδόσεις ούτε σε κάτι άλλο καθαρός υπερκαταναλωτισμος να πετάμε τα λεφτά μας. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακα τα ψέματα αν θες να δώσεις πολλά λεφτά για τηλεφωνο περνεις iPhone . Πανάκριβο κινητό και σταματάνε τις ενημερώσεις μετά από μωλις 4 χρόνια , κανένας σεβασμός στα χρήματα του καταναλωτή .

Τα android τηλεφωνα  είναι καλά για max 250 ευρώ , πάντα θα βρισκεται μια καινούργια κινεζική εταιρία που θα βάζει δυνατό hardware σε χαμηλή τιμή με μέτριο software  και τελικά συνολικά καλή εμπειρία χρήσης .

Θεωρώ τραγικό  η Samsung και η κάθε Samsung να σταματά την υποστήριξη των πανάκριβων συσκευών  της τόσο σύντομα , τη στιγμή που το ταπεινό μου miA3 των 150 ευρώ λαμβάνει εδώ και περίπου  2 μισι χρόνια τακτικά ενημερώσεις .

Επεξ/σία από Choronzon
Δημοσ.

Είχα το S10Lite….

Η Samsung ανακοίνωσε τρία updates λογισμικού Καθώς και ενημερώσεις ασφαλείας….

Ξεκίνησα με το 10 έδωσε το 11 το 12 και θα δώσει και το 13….

Το κράτησα Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια….

Οι ενημερώσεις που λάμβανα ήτανε ασφαλείας και από το 10 που πήγα στο 11, Δεν πήρα ποτέ ενημέρωση που να βελτίωνε κάτι Την κάμερα ή οτιδήποτε άλλο Αντιθέτως με τις ακριβότερες συσκευές της που είχαν συνεχόμενες βελτιώσεις σε κάμερες Και λοιπές λειτουργίες. 

Το αγόρασα 500 € και το πούλησα με 1000 ζόρια 230… Ποτέ ξανά Samsung….

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Choronzon είπε

Κακα τα ψέματα αν θες να δώσεις πολλά λεφτά για τηλεφωνο περνεις iPhone . Πανάκριβο κινητό και σταματάνε τις ενημερώσεις μετά από μωλις 4 χρόνια , κανένας σεβασμός στα χρήματα του καταναλωτή .

Τα android τηλεφωνα  είναι καλά για max 250 ευρώ , πάντα θα βρισκεται μια καινούργια κινεζική εταιρία που θα βάζει δυνατό hardware σε χαμηλή τιμή με μέτριο software  και τελικά συνολικά καλή εμπειρία χρήσης .

Θεωρώ τραγικό  η Samsung και η κάθε Samsung να σταματά την υποστήριξη των πανάκριβων συσκευών  της τόσο σύντομα , τη στιγμή που το ταπεινό μου miA3 των 150 ευρώ λαμβάνει εδώ και περίπου  2 μισι χρόνια τακτικά ενημερώσεις .

Βρε αξίζουν και οι android ναυαρχίδες απλά όχι στο 1000αρικο. Στα 500 που θα πάνε μετά από 7 8 μήνες. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί, τα security updates της κάθε εταιρίας τι ακριβώς προστατεύουν; Δεν αρκεί πχ η προστασία που σου προσφέρει η κάθε εφαρμογή πχ για το e banking;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Τώρα μην το πας στο άλλο άκρο επειδή μεταπωλητικα οι συσκευές android πιάνουν πάτο .

Δεν θα ήταν έτσι (τουλάχιστον τόσο χαλια ) αν η υποστήριξη των εταιριών ήταν διαφορετική .

Όταν λες ψίχουλα τι ακριβώς εννοείς ;

Ένα Xs max (4 χρόνων αλλά πλήρως λειτουργική συσκευή ) πιάνει 450-500€ ανάλογα την κατάσταση του .

Φίλε λυπάμαι αλλά 450-500 € εγώ στο συρτάρι ΔΕΝ τα πετάω .

Στο συρτάρι έχω ένα 6s του 15 και του κατοσταρικου

Η πτώση της τιμής των android κινητών είναι πολύ πιο λογική από τη διατήρηση της τιμής των ios κινητών.

Δεν κάνει 500€ η εν λόγω συσκευή ας μην δημιουργούμε υπεραξία μόνοι μας.

Δέχομαι ότι κάποιες συσκευές κρατάνε τιμή και παίρνουν και security updates για 6 χρόνια,αλλά ως εκεί.Δεν είναι μόνο ζήτημα υποστήριξης συσκευών και αναβαθμίσεων, γιατί και οι αναβαθμίσεις το κάνουν να σέρνεται και του γονατίζουν τη μπαταρία.Θέλω να πω δεν το κάνουν από την καλή τους την καρδιά.

Θα πρέπει να βγει ένας οδηγός μεταπώλησης κινητών (δει iPhone) για τους καταναλωτές, γιατί χορεύουμε το τσα τσα της Apple και έχουμε ζαλιστεί από τις πολλές στροφές.Εμείς είμαστε οι καταναλωτές, όχι το παράρτημα της κάθε εταιρίας.Το ότι λειτουργούν account εδώ μέσα με 300 πωλήσεις το καθένα σημαίνει ότι είναι μαγαζάκια, όπως στην κανονική αγορά.Ε, αυτοί κρατάνε τις τιμές στα 500€ αγαπητέ

Αγορά με τιμολόγιο, λήξη εγγύησης,φθορά αδιαβροχοποίησης, αντικατάσταση μπαταρίας είναι έννοιες που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε στην αγορά μεταχειρισμένου.Απλά με τα marketplace και τα refurbished χάνεται η μπάλα για τους μη γνώστες

Kαι κάπως έτσι, καταλήγει να πουλιέται το 6s με 100% μπαταρία 200€ ..

Φιλικά πάντα

• Like 3
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που λέω να πάω σε iPhone παρότι δεν μ´αρεσει το iOS, η απαρχαιωμένη lightning θύρα και οι πρακτικές της apple. 
Σε αυτή τη φάση τα κινητά έχουν φτάσει σε ένα σημείο που κάθε νέα έκδοση δεν φέρνει τίποτα συνταρακτικό στο user experience. Και έφτασα σε μια ηλικία που θέλω απλά κάτι να δουλεύει. Πάνε οι εποχές που άλλαζα 10 rom το μήνα.

Οποτε θα μείνω με oneplus 7T μέχρι τέλος του έτους ένεκα της φοβερής υποστήριξης των 3 ετών (για 600€) και μετά iPhone η θα μείνω λίγο ακόμα χωρίς security updates (χμμμμμ).

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Δεν ειναι ευκολο να δινεις συνεχεια χρηματα και μαλιστα οχι λιγα για τα δεδομενα της εποχης.Εγω το ειχα τσιμπησει 430 και το εχω 3 χρονια και ακομα παει σφαιρα.Φυσικα δεν εχω σκοπο να το αντικαταστησω εφοσον παει τοσο καλα και δεν εχει προβληματα.

και γω το αλλαξα προσφατα επειδη μου εφυγε απ το χερι και εσπασε η οθονη του...αλλιως και γω θα το ειχα ακομη 3 χρονια...παει σφαιρα..οντως...!!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...