kata_tixi Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Waiss είπε Εντωμεταξύ οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα, μάλλον δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για το Android. Η Samsung ειδικά στα φετινά και στα περσινά smartphones της, θα δίνει 4 Android updates και 5 χρόνια security patches. Kάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Αντιθέτως είναι πολύ καλό. Κάποιοι άλλοι κατασκευαστές (πχ Google, Oneplus) θα δίνουν 3 major Android updates και 4 χρόνια security που και πάλι, αν και πίσω από την Sammy, είναι μια χαρά. Μόνο κάποιοι ελάχιστοι κατασκευαστές, τύπου Sony έχουν μέινει σταθεροί στο παλιό χρονοδιάγραμμα των 2 Αndroid και πάπαλα. το οτι οι αλλο ειναι χειροτεροι δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι 1
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Για την ακρίβεια από τις συσκευές μετά το S9 ανέβηκε η υποστήριξη Και πλέον για νεώτερες συσκευές 1 λεπτό πριν, kata_tixi είπε το οτι οι αλλο ειναι χειροτεροι δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι Αυτή την στιγμή η Samsung προσφέρει την καλύτερη Android υποστήριξη από όλους με διαφορά. Οποιος ζητάει παραπάνω, αλλάζει λειτουργικό. 4
Waiss Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, kata_tixi είπε το οτι οι αλλο ειναι χειροτεροι δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι Ποιοι είναι "οι άλλοι"; Αν δεν σου φτάνουν 4 χρόνια Android updates και 5 χρόνια security, τότε πας σε iPhone. 2
SkaL- Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, DimAslan είπε Όλοι οι κατασκευαστές Android ? Προφανώς για android. Η apple βγάζει παραπάνω χρόνια updates...
dstilio Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, Waiss είπε Ποιοι είναι "οι άλλοι"; Αν δεν σου φτάνουν 4 χρόνια Android updates και 5 χρόνια security, τότε πας σε iPhone. η λύση δεν είναι το iPhone, αλλά να σοβαρευτούν οι android. Και εγώ iPhone έχω αλλά δεν θα είχα θέμα με Android αν το είχαν λίγο πιο ασφαλές. Γιατι να έχει μόνο 5 χρόνια υποστήριξη για κάτι τόσο βασικό; Είναι σαν να παιρνεις αμάξι και να σου λένε μετά τα πρωτα δέκα χρόνια υποστήριξης δεν θα βρεις ανταλλακτικά για τα φρένα. 2
Waiss Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 11:17 ΜΜ, dstilio είπε η λύση δεν είναι το iPhone, αλλά να σοβαρευτούν οι android. Και εγώ iPhone έχω αλλά δεν θα είχα θέμα με Android αν το είχαν λίγο πιο ασφαλές. Γιατι να έχει μόνο 5 χρόνια υποστήριξη για κάτι τόσο βασικό; Είναι σαν να παιρνεις αμάξι και να σου λένε μετά τα πρωτα δέκα χρόνια υποστήριξης δεν θα βρεις ανταλλακτικά για τα φρένα. Μια χαρά σοβαρό λειτουργικό είναι και το Android εδώ και κάποια χρόνια. Γιατί να έχει παραπάνω από 5 χρόνια υποστήριξη το Android; Υπάρχει περίπτωση να μείνεις για πάνω από τόσα χρόνια με την ίδια συσκευή; Κι αν έχεις σκοπό να μείνεις με την ίδια συσκευή για πάνω από 5 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν σε νοιάζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις των smartphones, γιατί μπαίνεις στον κόπο να γράφεις τον πόνο σου σε ένα τεχνολογικό site; 1
Chris_BMW Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, Waiss είπε Εντωμεταξύ οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα, μάλλον δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για το Android. Η Samsung ειδικά στα φετινά και στα περσινά smartphones της, θα δίνει 4 Android updates και 5 χρόνια security patches. Kάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Αντιθέτως είναι πολύ καλό. Κάποιοι άλλοι κατασκευαστές (πχ Google, Oneplus) θα δίνουν 3 major Android updates και 4 χρόνια security που και πάλι, αν και πίσω από την Sammy, είναι μια χαρά. Μόνο κάποιοι ελάχιστοι κατασκευαστές, τύπου Sony έχουν μέινει σταθεροί στο παλιό χρονοδιάγραμμα των 2 Αndroid και πάπαλα. Φίλε το ξανά γράφω 4 χρόνια security είναι τραγικό . ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ τη συσκευή που ουσιαστικά είναι μια λειτουργική συσκευή. Μιλάμε για συσκευές του 18 & 19. Και σε θέμα μεταπώλησης να το δεις είναι χάσιμο για τον κάτοχο . Συσκευή που μπορεί να πλήρωσε πάνω από χιλιάρικο πριν τρία χρόνια … 1
Waiss Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Φίλε το ξανά γράφω 4 χρόνια security είναι τραγικό . ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ τη συσκευή που ουσιαστικά είναι μια λειτουργική συσκευή. Μιλάμε για συσκευές του 18 & 19. Και σε θέμα μεταπώλησης να το δεις είναι χάσιμο για τον κάτοχο . Συσκευή που μπορεί να πλήρωσε πάνω από χιλιάρικο πριν τρία χρόνια … Και αυτό γράφουμε λίγο πιο πάνω. Η πολιτική της Samsung άλλαξε πλέον και η υποστήριξη της ανέβηκε κι άλλο. 4 χρόνια Android updates, 5 χρόνια security. Τι πάει να πει δεν είναι λειτουργική η συσκευή με 4 η 5 χρόνια security updates; Τα security δεν είναι τα σημαντικότερα άλλωστε μιας και καλύπτουν τρύπες λογισμικού; Μα σε τρία χρόνια την όποια απόσβεση την έχεις κάνει με μια συσκευή των 900+ ευρώ. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Και ποια μεταπώληση; Το κρατάς ως backup στο συρτάρι αν δουλεύει ακόμη αξιοπρεπώς, η το δίνεις σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο που έχει ανάγκη από ένα κινητό. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ να βγάλω μερικά ψίχουλα στις αγγελίες για μια συσκευή τριών και τεσσάρων ετών. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από Waiss 1 1
Chris_BMW Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ να βγάλω μερικά ψίχουλα στις αγγελίες για μια συσκευή τριών και τεσσάρων ετών. Τώρα μην το πας στο άλλο άκρο επειδή μεταπωλητικα οι συσκευές android πιάνουν πάτο . Δεν θα ήταν έτσι (τουλάχιστον τόσο χαλια ) αν η υποστήριξη των εταιριών ήταν διαφορετική . Όταν λες ψίχουλα τι ακριβώς εννοείς ; Ένα Xs max (4 χρόνων αλλά πλήρως λειτουργική συσκευή ) πιάνει 450-500€ ανάλογα την κατάσταση του . Φίλε λυπάμαι αλλά 450-500 € εγώ στο συρτάρι ΔΕΝ τα πετάω . Στο συρτάρι έχω ένα 6s του 15 και του κατοσταρικου 2 1
Chris_BMW Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Waiss είπε Μα σε τρία χρόνια την όποια απόσβεση την έχεις κάνει με μια συσκευή των 900+ ευρώ. Όπως είπα και πιο πάνω όλα είναι σχετικά και πως έχεις μάθει . Αν έχεις μάθει πως μια συσκευή των 1000+ ευρο κάνει απόσβεση σε 3 χρόνια θα είσαι ικανοποιημένος . Εγω έχω μάθει πχ πως σε τρία χρόνια μαζί με την οποία απόσβεση κάνω χρησιμοποιώντας την θα παρω και μια 500 αρα μετρητά .
Waiss Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε Τώρα μην το πας στο άλλο άκρο επειδή μεταπωλητικα οι συσκευές android πιάνουν πάτο . Δεν θα ήταν έτσι (τουλάχιστον τόσο χαλια ) αν η υποστήριξη των εταιριών ήταν διαφορετική . Όταν λες ψίχουλα τι ακριβώς εννοείς ; Ένα Xs max (4 χρόνων αλλά πλήρως λειτουργική συσκευή ) πιάνει 450-500€ ανάλογα την κατάσταση του . Φίλε λυπάμαι αλλά 450-500 € εγώ στο συρτάρι ΔΕΝ τα πετάω . Στο συρτάρι έχω ένα 6s του 15 και του κατοσταρικου Ο βασικός λόγος που η μεταπωλητική αξία των Android είναι στον πάτο, είναι γιατί βρίσκεις ότι συσκευή θες από 100 ευρώ μέχρι και 1500 ευρώ. Δεύτερον η κάθε εταιρεία βγάζει μια πληθώρα συεκευών για όλα τα βαλάντια και τρίτον, δεν υπάρχει μόνο μια εταιρεία Android εκεί έξω. Oπότε επαληθεύεις αυτό που έγραψα πριν λίγο. Δεν τον ενδιαφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξει αυτόν που πάει κι αγοράζει μια συσκευή 4 χρόνων, εφόσον τεχνολογικά ένα Xs Max είναι πίσω τεχνολογικά ακόμα και για τα δεδομένα της Apple. 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Όπως είπα και πιο πάνω όλα είναι σχετικά και πως έχεις μάθει . Αν έχεις μάθει πως μια συσκευή των 1000+ ευρο κάνει απόσβεση σε 3 χρόνια θα είσαι ικανοποιημένος . Εγω έχω μάθει πχ πως σε τρία χρόνια μαζί με την οποία απόσβεση κάνω χρησιμοποιώντας την θα παρω και μια 500 αρα μετρητά . Ναι και σου εξήγησα τον λόγο. Άλλο τρεις τέσσερις συσκευές μια εταιρείας, που πάιζει μπάλα μόνη της, κι άλλο εκατοντάδες συσκευές κάθε χρόνο από 7-8 διαφορετικές εταιρείες.
Chris_BMW Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Ο βασικός λόγος που η μεταπωλητική αξία των Android είναι στον πάτο, είναι γιατί βρίσκεις ότι συσκευή θες από 100 ευρώ μέχρι και 1500 ευρώ. Διαφωνώ καθότι αντίστοιχα τέτοιες συσκευές βρίσκεις και στο iOS πλέον . Οκ σίγουρα όχι από εκατό αλλά έχει για τα περισσότερα βαλάντια . 3 λεπτά πριν, Waiss είπε Δεν τον ενδιαφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξει αυτόν που πάει κι αγοράζει μια συσκευή 4 χρόνων, εφόσον τεχνολογικά ένα Xs Max είναι πίσω τεχνολογικά ακόμα και για τα δεδομένα της Apple. Δεν τον ενδιαφέρουν οι κάμερες τόσο (που και πάλι θα πρέπει να είσαι tech freak γιατί μια χαρα φωτογραφίες και βίντεο βγαζει το Xs max) γιατί από οποια άλλη πλευρά να το πιάσεις το Xs max είναι μια χαρα συσκευή . Επεξεργαστής , οθόνη , ηχεία , λειτουργικό όλα είναι και τρέχουν άψογα 3
Waiss Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Διαφωνώ καθότι αντίστοιχα τέτοιες συσκευές βρίσκεις και στο iOS πλέον . Οκ σίγουρα όχι από εκατό αλλά έχει για τα περισσότερα βαλάντια . Δεν τον ενδιαφέρουν οι κάμερες τόσο (που και πάλι θα πρέπει να είσαι tech freak γιατί μια χαρα φωτογραφίες και βίντεο βγαζει το Xs max) γιατί από οποια άλλη πλευρά να το πιάσεις το Xs max είναι μια χαρα συσκευή . Επεξεργαστής , οθόνη , ηχεία , λειτουργικό όλα είναι και τρέχουν άψογα Για τα SE με το σασί των iPhones 10ετίας στα 500 ευρώ, εννοείς συσκευές για όλα τα βαλάντια; Ποιες κάμερες; Αν εξαιρέσεις τον όντως πολύ καλό επεξεργαστή, ο οποίος και πάλι έχει ξεπεραστεί και από την ίδια την Apple, τα υπόλοιπα σε Android μεριά, στις αντίστοιχες τιμές των 900-1000 ευρώ, τα βρίσκεις αρκετά πιο εξελιγμένα και καλύτερα . Δηλαδή αν η οθόνη των Xs Max θεωρείται σήμερα κορυφή για εσένα, τύφλα να έχουν οι QHD+ οθόνες της Samsung, της Oneplus, της Τσαόμι η της Google ξέρω γω.
Marduk1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 ολοι στο root τωρα και custom rom και unlock bootloader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα