Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, umbrella co. είπε

Μηπως περιμεναμε κατι διαφορετικο απο τη Samsung? Oχι οτι και οι αλλοι δεν κανουν τα ιδια, αλλα αυτη η εταιρεια κραταει τα σκηπτρα.

εε για κινητο 1000 ευρω ειανι λιγο ντροπη. για τα πιο φθηνα παει και ερχεται

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Μηπως περιμεναμε κατι διαφορετικο απο τη Samsung? Oχι οτι και οι αλλοι δεν κανουν τα ιδια, αλλα αυτη η εταιρεια κραταει τα σκηπτρα.

Σκηπτρα? Το xiaomi mi 8 τωρα παιρνει το προηγουμενο miui 12(android 11), το lg v40 δεν εχει παρει και το Huawei mate 20/p30 ειναι για τον Απριλιο.

Αρα...?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
Στις 5/4/2022 στις 7:31 ΜΜ, SkaL- είπε

Όλοι οι κατασκευαστές το ίδιο κάνουν, έχω και εγώ ένα mi8 ίδιας εποχής με τα s9 που δυστυχώς σταμάτησε να έχει αναβαθμίσεις. 

Οχι όλοι. Η Apple μια χαρά συνεχίζει. Δεν είμαι apple fun boy, είμαι Android anti-fun μέχρι να σοβαρευτούν. Πουλάνε με ημερομηνία λήξης.

Στις 5/4/2022 στις 7:32 ΜΜ, Arkin είπε

Εχει αρκετες 12αρες rom για το mi8 το ιδιο και για το S9. Οταν σταματανε οι επισημες αναβαθμισεις απο τις εταιριες οποιος δεν θελει να παρει αλλο παει προς xda και βγαζει οσα χρονια θελει ακομα. 

https://forum.xda-developers.com/c/xiaomi-mi-8.7845/

Προσοχή στα ανεπίσημα. Ειδικά αν χρησιμοποιείς εφαρμογές τύπου banking στο κινητό, μη χρησιμοποιείς custom rom.

Στις 5/4/2022 στις 7:46 ΜΜ, iaponezos είπε

Ποιος κρατάει κινητό 4 χρόνια πλέων το πολύ μια 2 αντε βαριά 3 

Όσοι βλέπουν τα κινητά ως εργαλεία.

Στις 5/4/2022 στις 7:54 ΜΜ, koutsis είπε

Πολλοί. Ηλικιωμένοι, άτομα που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία κτλ.

Άτομα που πραγματικά ασχολούνται με τη τεχνολογία και ξέρουν πως να ξεζουμίσουν ένα κινητό.

Στις 5/4/2022 στις 8:05 ΜΜ, EmptyPromises είπε

υπαρχει και το lineage os οποτε κλαιν ;)

Για μέσο χρήστη; Ούτε καν. Για παιχνιδιάρηδες μόνο.

Στις 5/4/2022 στις 8:23 ΜΜ, medidia είπε

Το S9 σταμάτησε στο Android 10 επίσημα (τώρα είμαστε στο 12).

Τα 4 χρόνια ισοδύναμούν με 2 major update και αλλα 2 security. Tην ίδια στιγμή το iPhone X έχει άλλα 2 - 3 χρόνια και το Xr 3-4 χρόνια τουλάχιστον ακόμα υποστήριξη.

Και έχει και μεταπώληση σήμερα το X.

Στις 5/4/2022 στις 8:35 ΜΜ, HateMe είπε

Συσκευάρα το S9.
Το είχα από τότε που βγήκε μέχρι το 20 που άλλαξα σε 11 pro max.
Αν εξαιρέσεις την άθλια του μπαταρία, ήταν αριστούργημα. 

Ήταν. Αλλά πλέον το έβγαλε άχρηστο η ίδια εταιρία. Δε θα σου επιστρέψει λεφτά όμως. 

Φίλοι καταναλωτές: τα κινητά είναι πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλά και σε υψηλεσ Τιμές πλέον. Πρέπει να είναι επιλογή και ευθύνη του χρήστη η απόσυρση του. Οχι να έχουν ημερομηνία λήξης.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SkaL- είπε

Όλοι οι κατασκευαστές το ίδιο κάνουν, έχω και εγώ ένα mi8 ίδιας εποχής με τα s9 που δυστυχώς σταμάτησε να έχει αναβαθμίσεις. 

Όλοι οι κατασκευαστές Android ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβω καθότι τελευταία φορά που είχα android ήταν το 2012 με το Galaxy S3 , όταν λέει σταματάει ΚΑΙ τις ενημερώσεις ασφαλείας τι εννοεί ; Πως δεν υποστηρίζονται ούτε security updates?.

Για τις νέες εκδόσεις λειτουργικού οκ το δέχομαι,για android τα τέσσερα χρόνια είναι πολύ καλά! Αλλά αν στα τέσσερα χρόνια σταματάει και τα security updates είναι το λιγότερο τραγική .

Όταν στο αντίπαλο στρατόπεδο το Σεπτέμβρη έδωσε η Apple το 12.5.5 και υποστήριζε μεταξύ άλλων το I phone 5s του ..2013(!) μιλάμε για σχεδόν 10 χρονια συσκευή …

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dstilio είπε

Οχι όλοι. Η Apple μια χαρά συνεχίζει. Δεν είμαι apple fun boy, είμαι Android anti-fun μέχρι να σοβαρευτούν. Πουλάνε με ημερομηνία λήξης.

Προσοχή στα ανεπίσημα. Ειδικά αν χρησιμοποιείς εφαρμογές τύπου banking στο κινητό, μη χρησιμοποιείς custom rom.

Όσοι βλέπουν τα κινητά ως εργαλεία.

Άτομα που πραγματικά ασχολούνται με τη τεχνολογία και ξέρουν πως να ξεζουμίσουν ένα κινητό.

Για μέσο χρήστη; Ούτε καν. Για παιχνιδιάρηδες μόνο.

Και έχει και μεταπώληση σήμερα το X.

Ήταν. Αλλά πλέον το έβγαλε άχρηστο η ίδια εταιρία. Δε θα σου επιστρέψει λεφτά όμως. 

Θήκη βάλε για να κρατήσει τόσο. Σε ένα XS έχω 3.5 χρόνια θήκη. Μόλις την έβγαλα πριν λίγο ήταν σαν καινούργιο αλλά και άρχισε να αποκτάει φθορές. Πίσω στη θήκη.

Φίλοι καταναλωτές: τα κινητά είναι πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλά και σε υψηλεσ Τιμές πλέον. Πρέπει να είναι επιλογή και ευθύνη του χρήστη η απόσυρση του. Οχι να έχουν ημερομηνία λήξης.

Επιτελους κάποιος που σας δίκασε και λέει τα πράγματα ως έχουν... Έχω το S9+ και δεν αισθάνομαι ότι υστερεί κάπου ως κινητό η σαν εμπειρία χρήσης στην καθημερινότητα μου 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, χαίρομαι τους χρήστες που κρατάνε τις συσκευές τους 3 και 4 χρόνια. 
Είχα πέσει και εγώ για πολύ καιρό στη φάση «κάθε μήνα 1-2 συσκευές». 
Πλέον έχω τελειώσει από αυτό το concept γιατί απλά δεν προσφέρει τπτ εκτός από την αίσθηση του να ξεσφραγίζεις ένα καινούργιο κινητό.  

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Για να καταλάβω καθότι τελευταία φορά που είχα android ήταν το 2012 με το Galaxy S3 , όταν λέει σταματάει ΚΑΙ τις ενημερώσεις ασφαλείας τι εννοεί ; Πως δεν υποστηρίζονται ούτε security updates?.

Για τις νέες εκδόσεις λειτουργικού οκ το δέχομαι,για android τα τέσσερα χρόνια είναι πολύ καλά! Αλλά αν στα τέσσερα χρόνια σταματάει και τα security updates είναι το λιγότερο τραγική .

Όταν στο αντίπαλο στρατόπεδο το Σεπτέμβρη έδωσε η Apple το 12.5.5 και υποστήριζε μεταξύ άλλον το I phone 5s του ..2013(!) μιλάμε για σχεδόν 10 χρονια συσκευή …

Μιλάμε για τα security updates. Οι νέες εκδόσεις android έχουν σταματήσει στο android 10 για το s9 νομίζω ...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Μιλάμε για τα security updates. Οι νέες εκδόσεις android έχουν σταματήσει στο android 10 για το s9 νομίζω ...

Τραγικό για μια συσκευή του 2018. Ουσιαστικά την αχρηστεύει . Τα επίσημα security updates τα θεωρώ πολύ σημαντικά όταν πλέον στο τηλέφωνο σου έχεις τα πάντα από e banking , κάρτες , crypto συναλλαγές με εφαρμογές etc…

• Like 4
Δημοσ.

Εντωμεταξύ οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα, μάλλον δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για το Android. Η Samsung ειδικά στα φετινά και στα περσινά smartphones της, θα δίνει 4 Android updates και 5 χρόνια security patches. Kάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Αντιθέτως είναι πολύ καλό. Κάποιοι άλλοι κατασκευαστές (πχ Google, Oneplus) θα δίνουν 3 major Android updates και 4 χρόνια security που και πάλι, αν και πίσω από την Sammy, είναι μια χαρά. Μόνο κάποιοι ελάχιστοι κατασκευαστές, τύπου Sony έχουν μέινει σταθεροί στο παλιό χρονοδιάγραμμα των 2 Αndroid και πάπαλα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...