Agony Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Τα άτομα που δεν ασχολουνται με την τεχνολογία και οι ηλικιωμένοι δεν ενδιαφέρονται για updates. Ειδικά στη Samsung που οτι δινει το Android σε καθε εκδοση η Samsung το εχει στο One UI 2-3 χρονια πριν Εγω που ασχολουμαι με τεχνολογια και δεν ειμαι ηλικιωμένος ... γιατι δεν καιγομαι για τα updates ? Να πω την αληθεια μου οταν αλλαζα έκδοση απο ANdroid Σε Android παντα κατι ασχημο γινοταν παντα κατι χανοταν η δεν δούλευε σωστα 8 2
apos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Όχι πολύ διάστημα τα 4 χρόνια, αλλά ούτε και λίγο. Τίμιο. Και το πρόγραμμα αναβάθμισης επίσης, αν ισχύουν τα ποσά ανταλλαγής που γράφτηκαν.
konakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Από τις καλές σειρές της εταιρείας. Ειδικότερα το plus με στερεοφωνικά ηχεία και 6 γίγα ραμ ήταν πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με την σειρά s7 & s8 , μαζί με τα note 8 & note9.
SDRF71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, kotronas είπε Εγώ δηλαδή που είμαι με LG τι να πώ! Εσυ και ευχαριστημενος να εισαι. Εγω με G8s πηρα ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου 22 με Α11 προχτες!
Giannis.Fragoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, SkaL- είπε Όλοι οι κατασκευαστές το ίδιο κάνουν, έχω και εγώ ένα mi8 ίδιας εποχής με τα s9 που δυστυχώς σταμάτησε να έχει αναβαθμίσεις. Επίτρεψε μου να διαφωνήσω , όχι όλοι οι κατασκευαστές. 2
medidia Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το S9 σταμάτησε στο Android 10 επίσημα (τώρα είμαστε στο 12). Τα 4 χρόνια ισοδύναμούν με 2 major update και αλλα 2 security. Tην ίδια στιγμή το iPhone X έχει άλλα 2 - 3 χρόνια και το Xr 3-4 χρόνια τουλάχιστον ακόμα υποστήριξη. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από medidia 4
Jlaxy Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 43 λεπτά πριν, iaponezos είπε Ποιος κρατάει κινητό 4 χρόνια πλέων το πολύ μια 2 αντε βαριά 3 Εγώ. 1
HateMe Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Συσκευάρα το S9. Το είχα από τότε που βγήκε μέχρι το 20 που άλλαξα σε 11 pro max. Αν εξαιρέσεις την άθλια του μπαταρία, ήταν αριστούργημα. 2
M A T R I X Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, medidia είπε Το S9 σταμάτησε στο Android 10 επίσημα (τώρα είμαστε στο 12). Τα 4 χρόνια ισοδύναμούν με 2 major update και αλλα 2 security. Tην ίδια στιγμή το iPhone X έχει άλλα 2 - 3 χρόνια και το Xr 3-4 χρόνια τουλάχιστον ακόμα υποστήριξη. Ε και εσύ τώρα, αφού υποστηρίζουν ότι τα κινητά της apple είναι overpriced και καθόλου vfm. Μην τα γράφεις αυτά εδώ 😁 9
Superuser Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, iaponezos είπε Ποιος κρατάει κινητό 4 χρόνια πλέων το πολύ μια 2 αντε βαριά 3 Εγώ και κάποιος που έχει σκάσει 800+κατοστάρικα Αυτοί που αλλάζουν ανά δύο χρόνια είναι επί το πληστον χρήστες την φθηνών κινητών Με την λογική σου θα πρέπει να αλλάξουμε: Τηλεόραση, πλυντήριο,κουζίνα, ψυγείο, υπολογιστή ανά δύο χρόνια για να νιώθουμε up to date 12 1
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 ειναι ξεφτιλα αυτο, που ληγουν τα updates για να σε υποχρεωνουν να αλλαζεις συσκευη.. ενα κινητο ακριβο κανονικα αντεχει ανετα 7 χρονια 3
umbrella co. Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μηπως περιμεναμε κατι διαφορετικο απο τη Samsung? Oχι οτι και οι αλλοι δεν κανουν τα ιδια, αλλα αυτη η εταιρεια κραταει τα σκηπτρα.
Stogianz Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Απο ποτέ θεωρείται «ενημέρωση λογισμικού» τα security updates? Το κινητό (κινητήρα) η εταιρεία το εχει παρατήσει στο android 10?! Εχει βγει το 13… 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα