Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εχει γινει μια πολυ καλη προταση για εργασια με προυποθεση να εχω ολοκληρωσει τις στρατολογικες υπηρεσιες. Δεν εχω υπηρετησει και η αναβολη λογω σπουδων μου τελειωνει 12/2022. Εχω την δυνατοτητα να βγαλω "τρελοχαρτο" για "ψυχολογικους" λογους (δεν εχω κατι προφανως) και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν επιπτωσεις. Υπαρχει επιπτωση στον επαγγελματικο τομεα αλλα και σε περιπτωση νοσηλευσης η ασφαλειας ζωης.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Filipposzaxa είπε

Μου εχει γινει μια πολυ καλη προταση για εργασια με προυποθεση να εχω ολοκληρωσει τις στρατολογικες υπηρεσιες. Δεν εχω υπηρετησει και η αναβολη λογω σπουδων μου τελειωνει 12/2022. Εχω την δυνατοτητα να βγαλω "τρελοχαρτο" για "ψυχολογικους" λογους (δεν εχω κατι προφανως) και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν επιπτωσεις. Υπαρχει επιπτωση στον επαγγελματικο τομεα αλλα και σε περιπτωση νοσηλευσης η ασφαλειας ζωης.

θες τουλαχιστον κανα 2χρονια για να πάρεις το i5 δεν πας ετσι και ξεμπερδευεις.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Filipposzaxa είπε

Να σε χαιρετε ο μελοντικος εργοδότης σου! με τετοια μυαλα σιγουρα θα υπαρχει ΜΕΓΑΛΟΣ ανταγωνισμος για το ποιος θα σε "εμπιστευτει" για να σε ενταξη στο payroll του!!!

Δημοσ.

Η χειροτερη επιπτωση ειναι οτι κατα καιρους μαζευουν τα σχετικα κυκλωματα και μοιραζουν προστιμα και ποινες

Πιθανως αποκλειεσαι απο οπλοκατοχη,not sure

Δημοσ.

Εγώ εκ γενετής εχω μια ανοσολογική ανεπάρκεια και στη θητεία μου βγήκα ι4. Κάποια χρόνια μετά τον στρατό προσπάθησα να κάνω αίτηση στην Πυροσβεστική αλλά δεν μπορούσα καθώς    στα προαπαιτούμενα ήθελε ι1-3. Εψαξα μήπως μπορούσα να αλλάξω το ι4 αλλά δεν γινόταν. Να πω ότι κατά την στράτευση μου υποβλήθηκα σε εξετάσεις για αυτό το λόγο. 

νομίζω ι4-5 σε αποκλείει από εργασίες σε τέτοια σώματα (αστυνομία, στρατός, πυροσβεστική κλπ) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Να σε χαιρετε ο μελοντικος εργοδότης σου! με τετοια μυαλα σιγουρα θα υπαρχει ΜΕΓΑΛΟΣ ανταγωνισμος για το ποιος θα σε "εμπιστευτει" για να σε ενταξη στο payroll του!!!

Όχι θα κάτσει να χάσει τον χρόνο του στον στρατό. Εννοείται να κοιτάξεις τη καριέρα σου. Άμα μπεις τώρα στρατό την χάνεις αυτή την ευκαιρία , και όταν βγεις από εκεί μέσα άντε να κανείς catch up. 

Επεξ/σία από Anonymous11
  • Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Anonymous11 είπε

και όταν βγεις από εκεί μέσα άντε να κανείς catch up. 

Πότε θα βγει δηλαδή? Σε 15-20 χρόνια ας πούμε?

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Πότε θα βγει δηλαδή? Σε 15-20 χρόνια ας πούμε?

Ακομα κ έξι μήνες μόνο να ήταν. Όταν βγει πρπει να ξανάψαξει για την (καλή) ευκαιρία και επίσης να τον δεχτούν εάν την βρει. Και σε όλο αυτό το διάστημα  κάποιος πρπει από πίσω να δίνει χαρτζιλίκι

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anonymous11 είπε

Ακομα κ έξι μήνες μόνο να ήταν. Όταν βγει πρπει να ξανάψαξει για την (καλή) ευκαιρία και επίσης να τον δεχτούν εάν την βρει. Και σε όλο αυτό το διάστημα  κάποιος πρπει από πίσω να δίνει χαρτζιλίκι

Δηλ με την λογική σου εμείς που δεν έχουμε μέσο ή λεφτά να βγούμε Ι5, παίρνουμε τον πούλο.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anonymous11 είπε

Να χαρω το εργοδότη που θα τον εμπιστευτει!!! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costas1973 είπε

Ευχαριστώ για την άτοπη απάντηση !!! 

21 λεπτά πριν, Anonymous11 είπε

Όχι θα κάτσει να χάσει τον χρόνο του στον στρατό. Εννοείται να κοιτάξεις τη καριέρα σου. Άμα μπεις τώρα στρατό την χάνεις αυτή την ευκαιρία , και όταν βγεις από εκεί μέσα άντε να κανείς catch up. 

Αυτή ακριβώς είναι η λογική μου γιατί είναι μια θέση όπου σπάνια έχει openings. Απλά μάλλον δεν θα το πάω με Ι5. Ίσως κάνω αναβολές μέχρι να μπορέσω να κάνω εξαγορά θητείας.

9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Δηλ με την λογική σου εμείς που δεν έχουμε μέσο ή λεφτά να βγούμε Ι5, παίρνουμε τον πούλο.

Η λογική είναι ότι καλές ευκαιρίες είναι λίγες και σπανίζουν. Μετά τον στρατό έχεις απομακρυνθεί από την αγορά εργασίας για 12 μήνες και έχουν καλυφθεί τα κενά σε αυτα τα σπάνια openings. 

• Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Άρα άμα μπορουσες θα το έκανες.

• Like 1
Δημοσ.

μπες ανθρωπε μου και παίρνε αναβολές για i5 μια μερα θα λειπεις το χρονο για 2 χρονια μεχρι να παρεις το χαρτι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...