Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, arel said:

έχει αντιμετώπιση κάποιος το αδιέξοδο στο finddoctors.gov.gr με την ανέφικτη "ακυρωση ραντεβου που έχουν περάσει" ; mad.gif

πως μπορείς να απεγκλωβιστείς και να κλείσεις νεο ραντεβού ;

Για να κλείσεις νέο ραντεβού δεν σε επηρεάζουν τα προηγούμενα που έχουν περάσει, έχω κάποια σε παλιότερες ημερομηνίες που φαίνονται ενεργά αλλά μια χαρά μπορώ και κλείνω νέα. 

Μήπως να εξηγούσες λίγο καλύτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Για να κλείσεις νέο ραντεβού δεν σε επηρεάζουν τα προηγούμενα που έχουν περάσει, έχω κάποια σε παλιότερες ημερομηνίες που φαίνονται ενεργά αλλά μια χαρά μπορώ και κλείνω νέα. 

Μήπως να εξηγούσες λίγο καλύτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;

καλημέρα.

ευχαριστώ για την αμεσότητα σας. 29/11/23 εξετάσθηκα στο οφθαλμολογικό, για κάποιο λόγο δεν εκτελέσαμε την συνταγή των γυαλιών, έμεινε ανεκτέλεστη και έληξε.

απο χθές ξανα αναζητώ "ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ"  ο οποίος δεν υπάρχει διαθέσιμος για τους επόμενους 2 μήνες στις δημόσιες δομές, ούτε στους Ιδιώτες ακόμη και στους 4 γειτονικούς νομούς (απο περιέργεια). 

νομίζω σκόπιμα έχουν bootάρει το σύστημα λόγο (μην ασθενείτε εν ελλάδι χριστούγεννα, πάσχα & αργίες) θα το ξαναδώ μεσοβδόμαδα. δεν ξέρω αν με κλειδώνει τίποτε από τις ενεργές αυθερεσίες που δεν καταργούνται  στο κάτωθι ιστορικό μου. 

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ  2024-05-05 at 13-51-42 Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού.png

Δημοσ.
21 minutes ago, arel said:

απο χθές ξανα αναζητώ "ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ"  ο οποίος δεν υπάρχει διαθέσιμος για τους επόμενους 2 μήνες στις δημόσιες δομές, ούτε στους Ιδιώτες ακόμη και στους 4 γειτονικούς νομούς (απο περιέργεια). 

νομίζω σκόπιμα έχουν bootάρει το σύστημα λόγο (μην ασθενείτε εν ελλάδι χριστούγεννα, πάσχα & αργίες) θα το ξαναδώ μεσοβδόμαδα. δεν ξέρω αν με κλειδώνει τίποτε από τις ενεργές αυθερεσίες που δεν καταργούνται  στο κάτωθι ιστορικό μου. 

Μην κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις, δεν βρίσκεις ραντεβού επειδή δεν έχουν ανοίξει ακόμα, και όχι επειδή έχει μείνει κάποιο παλιό ως ενεργό. Πχ τα ραντεβού για τον Ιούνιο σε ένα συγκεκριμένο τοπικό κέντρο υγείας ανοίγουν στις 20/05 ενώ σε ένα άλλο 26/05, και ανάλογα την ζήτηση μπορεί να καλυφθούν ακόμα και σε ένα δίωρο, αν δεν προλάβεις ανοίγουν ξανά 20 και 26/06 για τον Ιούλιο. Μάθε πότε ανοίγουν τα ραντεβού με οφθαλμίατρο στη δομή που σε ενδιαφέρει.

ΥΓ
Από περιέργεια και εγώ μόλις κοίταξα για ραντεβού με οφθαλμίατρο, τπτ για τους επόμενους 2 μήνες ούτε και σε ιδιώτες στον δικό μου και στον γειτονικό νομό, και υπόψιν στο ιστορικό μου δεν υπάρχει κανένα ραντεβού με οφθαλμίατρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάθε πότε ανοίγουν τα ραντεβού με οφθαλμίατρο στη δομή που σε ενδιαφέρει.

πως το μαθαίνω ;

ευχαριστώ !

Επεξ/σία από arel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, arel said:

πως το μαθαίνω ;

ευχαριστώ !

2531059290, 2531059289 (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ)

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...