fommof Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πήγα να κλείσω ένα ραντεβού για Αττική/Αθήνα και για οποιοδήποτε εύρος ημερομηνιών (ακόμα και για 3 χρόνια) και ωρών (από νωρίς πρωί έως και απόγευμα) και για οποιαδήποτε ειδικότητα μου έβγαζε οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού. Έχει πρόβλημα το σύστημα τους? Γιατί τα τελευταία χρόνια (έως και πριν απο 2 εβδομάδες) όλα τα ραντεβού ηλεκτρονικά τα έκλεινα χωρίς πρόβληματα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από fommof 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, fommof είπε Καλημέρα, πήγα να κλείσω ένα ραντεβού για Αττική/Αθήνα και για οποιοδήποτε εύρος ημερομηνιών (ακόμα και για 3 χρόνια) και ωρών (από νωρίς πρωί έως και απόγευμα) και για οποιαδήποτε ειδικότητα μου έβγαζε οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού. Έχει πρόβλημα το σύστημα τους? Γιατί τα τελευταία χρόνια (έως και πριν απο 2 εβδομάδες) όλα τα ραντεβού ηλεκτρονικά τα έκλεινα χωρίς πρόβληματα. Προφανώς δεν υπάρχουν ραντεβού με τα κριτήρια που έκανες αναζήτηση. Πάντως το σύστημα τους δεν έχει πρόβλημα, μόλις το δοκίμασα κάνοντας μια τυχαία αναζήτηση και μου εμφάνισε κανονικά τα διαθέσιμα ραντεβού.
fommof Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 ΟΚ, το βρήκα. Τόσο καιρό δουλευε επιλέγοντας "Κ.Υ. (πρώην ΠΕΔΥ)", τελευταια φορά είχα κλεισει ραντεβου πριν απο 2 εβδομαδες. Πλέον αυτή η επιλογή δεν επιστρέφει τίποτα πρέπει να επιλέξεις "Κέντρα Υγείας". Τωρα το γιατί απο την αρχή υπήρχαν αυτές οι 2 επιλογές εφόσον ουσιαστικά είναι το ίδιο (εκτος και αν τοσα χρόνια είχα καταλάβει λάθος και το Κ.Υ. δεν σημαινει Κέντρο Υγείας) και γιατί ακόμα έχουν αφήσει και την "Κ.Υ. (πρώην ΠΕΔΥ)" δεδομένου οτι δεν επιστρέφει τιποτα ότι αλλο κριτήριο και αν έχεις, ο θεος και η ψυχή τους.
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, fommof είπε ΟΚ, το βρήκα. Τόσο καιρό δουλευε επιλέγοντας "Κ.Υ. (πρώην ΠΕΔΥ)", τελευταια φορά είχα κλεισει ραντεβου πριν απο 2 εβδομαδες. Πλέον αυτή η επιλογή δεν επιστρέφει τίποτα πρέπει να επιλέξεις "Κέντρα Υγείας". Τωρα το γιατί απο την αρχή υπήρχαν αυτές οι 2 επιλογές εφόσον ουσιαστικά είναι το ίδιο (εκτος και αν τοσα χρόνια είχα καταλάβει λάθος και το Κ.Υ. δεν σημαινει Κέντρο Υγείας) και γιατί ακόμα έχουν αφήσει και την "Κ.Υ. (πρώην ΠΕΔΥ)" δεδομένου οτι δεν επιστρέφει τιποτα ότι αλλο κριτήριο και αν έχεις, ο θεος και η ψυχή τους. Τώρα που το λες θυμήθηκα πως εδώ και κανα δίμηνο η επιλογή "ΚΥ πρώην ΠΕΔΥ" μου βγάζει μόνο κάποια περιφερειακά ιατρεία, και αν δεν κάνω λάθος μέχρι τότε δεν υπήρχε η επιλογή "κέντρα υγείας". Μπορεί να ξαναέγιναν πάλι αλλαγές στις δομές υγείας.
fommof Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) @Joshua21 για Αττική/Αθήνα τουλάχιστον, μέχρι και 3 εβδομαδες πριν και το "ΚΥ πρώην ΠΕΔΥ" λειτουργουσε κανονικά (ειχα κλεισει ορθοπεδικο για μια εβδομάδα μετά). Να είσαι καλά που έκανες και εσυ ενα τεστ και δεδομένου οτι όλα τα υπολοιπα κριτηρια μου ήταν σωστά, το μυαλό μου πήγε σε αυτο που μου φαινοταν γελοιο απο την αρχή της λειτουργίας της συγκεκριμένης πλατφορμας (ναι, είμαι 500 χρονια IT οπότε τέτοια πράγματα μου χτυπάνε πολύ ασχημα ειδικά όταν δημιουργουν θέματα στους χρήστες). Δεν νομιζω να έγιναν αλλαγές στις δομές υγείας, απλά είχαν και ακόμα έχουν 2 επιλογές στο drop list που απο την αρχή ήταν ταυτόσημες. Κάποτε με "Κέντρα Υγείας" δεν έπερνες κανένα αποτέλεσμα και επαιρνες με "Κ.Υ. (πρώην ΠΕΔΥ)", τώρα γινεται το ανάποδο, αν τους κόψει ποτέ να διαγράψουν το "Κ.Υ. (πρώην ΠΕΔΥ)" απο το drop list δεν θα υπαρχει προβλημα πλέον. EDIT: όσο παει και χειροτερα...μπηκα να ξανατσεκαρω μερικά πραγματα, πλέον οταν επιλεγω "Νέο Ραντεβου" απλά μένει εδω: Δεν τρέχει τιποτα, το ραντεβου που ήθελα το εκλεισα χθες αλλά έλεος... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από fommof
The_Judas Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Είναι πολύ δύσχρηστο το σύστημα. Θα ήταν καλύτερο να μπορείς να βάζεις μόνο την πόλη σου και να σου βγάζει διαθέσιμα ραντεβού παρά να επιλέγεις ένα ένα τα νοσοκομεία ή τα ΠΕΔΥ 1
fommof Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Όταν λειτουργει δεν ειναι καθόλου δυσχρηστο (πλην του διπλου entry που εχουν στην λίστα οπότε δεν ξέρεις ποιο είναι τι και ποιο θα γυρισει αποτελεσματα), εχω κλείσει παρα πολλά ραντεβου εδω και χρόνια για εμένα και τους δικους μου. Ποτε δεν επελεγες ενα ενα Νοσοκομεια κοκ, μαλλον το έχεις μπερδεψει με το site του 1535 (το οποιο εχω χρησιμοποιήσει μονο 2 φορές ακριβώς επειδή επρεπε να κλεισω για συγκεκριμένο νοσοκομειο και όχι ΚΥ).
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, fommof είπε @Joshua21 για Αττική/Αθήνα τουλάχιστον, μέχρι και 3 εβδομαδες πριν και το "ΚΥ πρώην ΠΕΔΥ" λειτουργουσε κανονικά (ειχα κλεισει ορθοπεδικο για μια εβδομάδα μετά). Τότε θα έκανα λάθος όταν έγραψα "εδώ και κανα δίμηνο", στις 21/03 που έκλεισα ραντεβού τελευταία φορά σίγουρα είχε γίνει η αλλαγή, αλλά την προηγούμενη φορά που έκλεισα στις 01/03 δεν είμαι σίγουρος.
fommof Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε θα έκανα λάθος όταν έγραψα "εδώ και κανα δίμηνο", στις 21/03 που έκλεισα ραντεβού τελευταία φορά σίγουρα είχε γίνει η αλλαγή, αλλά την προηγούμενη φορά που έκλεισα στις 01/03 δεν είμαι σίγουρος. Ειλικρινά, δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ΔΕΝ έκανες λάθος, δεν ξέρω απο πότε εχουν αρχίσει να κάνουν τις όποιες αλλαγές στο σύστημα τους και να τα κανουν σαλατα. Το τελευταιο ραντεβου που ειχα ήταν 22/3 το οποιο το εκλεισα λογικα στο διαστημα 13-15/3, μέχρι και τότε δουλευε κανονικα το "ΚΥ πρώην ΠΕΔΥ". Θα μου πεις τι ψάχνεις, εδω σημερα (μεχρι και αυτη την στιγμη τουλάχιστον) δεν λειτουργει καν η επιλογή "Νέο Ραντεβου"... Το Δημοσιο τους μέσα, τέτοιες βαρβάτες λακαμίες σε live συστημα σε ιδιωτικο τομέα θα επεφτε καμπάνα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από fommof 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, fommof είπε Ειλικρινά, δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ΔΕΝ έκανες λάθος, δεν ξέρω απο πότε εχουν αρχίσει να κάνουν τις όποιες αλλαγές στο σύστημα τους και να τα κανουν σαλατα. Το τελευταιο ραντεβου που ειχα ήταν 22/3 το οποιο το εκλεισα λογικα στο διαστημα 13-15/3, μέχρι και τότε δουλευε κανονικα το "ΚΥ πρώην ΠΕΔΥ". Θα μου πεις τι ψάχνεις, εδω σημερα (μεχρι και αυτη την στιγμη τουλάχιστον) δεν λειτουργει καν η επιλογή "Νέο Ραντεβου"... Το Δημοσιο τους μέσα, τέτοιες βαρβάτες λακαμίες σε live συστημα σε ιδιωτικο τομέα θα επεφτε καμπάνα. Δοκίμασε εδώ: https://www.finddoctors.gov.gr/p-appointment/#/patients/home Σήμερα με πετάει στο παραπάνω λινκ όταν πατάω στο "νέο ραντεβού".
fommof Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δοκίμασε εδώ: https://www.finddoctors.gov.gr/p-appointment/#/patients/home "Η είσοδος γίνεται με όνομα χρήστη και κωδικό οι οποίοι παραλαμβάνονται από τον οικογενειακό σας ιατρό." Δεν έχω οικογενειακό ιατρό, δυστυχώς...
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, fommof είπε "Η είσοδος γίνεται με όνομα χρήστη και κωδικό οι οποίοι παραλαμβάνονται από τον οικογενειακό σας ιατρό." Δεν έχω οικογενειακό ιατρό, δυστυχώς... Ούτε υπομονή έχεις να δεις λιγάκι παραπάνω 2
fommof Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Είσαι ΑΨΟΓΟΣ, ευχαριστώ! Οπότε να μην σου κάνει εντυπωση το γεγονός οτι το ραντεβου που εκλεισα χθές ειναι για Οφθαλμίατρο (αντε γεια λεμε)... Να είσαι καλα!
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Πάντως με μια δοκιμή που έκανα διαπίστωσα ότι στην αναζήτηση δεν σου έχει κάποιο πεδίο να διαλέξεις συγκεκριμένη δομή και συγκεκριμένο γιατρό, μόνο ειδικότητα, και τα αποτελέσματα που έδωσε ήταν όλα στη δομή που είχε κλειστεί το προηγούμενο ραντεβού.
arel Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Στις 6/4/2022 στις 11:03 ΠΜ, Joshua21 είπε Πάντως με μια δοκιμή που έκανα διαπίστωσα ότι στην αναζήτηση δεν σου έχει κάποιο πεδίο να διαλέξεις συγκεκριμένη δομή και συγκεκριμένο γιατρό, μόνο ειδικότητα, και τα αποτελέσματα που έδωσε ήταν όλα στη δομή που είχε κλειστεί το προηγούμενο ραντεβού. έχει αντιμετώπιση κάποιος το αδιέξοδο στο finddoctors.gov.gr με την ανέφικτη "ακυρωση ραντεβου που έχουν περάσει" ; πως μπορείς να απεγκλωβιστείς και να κλείσεις νεο ραντεβού ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα