Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα smartphones της Vivo έρχονται στην Ελλάδα από τα μέσα Μαίου, ενώ λίγο αργότερα αναμένεται αντίστοιχη κίνηση στην Κύπρο.

Η Vivo αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone παγκοσμίως, έχοντας περιορισμένη παρουσία στην Ευρωπαϊκή αγορά κάτι που αλλάζει τα τελευταία χρόνια. Όπως μαθαίνουμε το λανσάρισμα των πρώτων συσκευών της Vivo στη χώρα μας θα γίνει στα μέσα Μαίου με πιθανότερη ημερομηνία τη 12η Μαίου.

Οι πρώτες συσκευές που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα είναι τα vivo V23 5Gvivo Y76 5Gvivo Y33s και vivo Y01 τα οποία κυμαίνονται στη μικρομεσαία κατηγορία δίνοντας έμφαση σε πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα κατασκευής. Στα τέλη Ιουνίου θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας η ναυαρχίδα της εταιρείας, το vivo X80 το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ενώ τη διανομή των smartphone της Vivo έχει αναλάβει η Logicom. Online είναι ήδη οι λογαριασμοί της εταιρείας στο Instagram και στο Facebook ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα πλάνα της εταιρείας θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

εβίβο μας λοιπόν!!! 😛

Βασικά καλό είναι να έχουμε πολλές επιλογές, αλλά από κατασκευαστές, όχι sub-brands!!!... ;)

Δημοσ.

Ως κάτοχος του x70 pro plus ξέρω ότι θα ιδρωσουν πολλές εταιρείες με το x80. Έχει να γίνει πανικός. Άντε μπας και γίνει κανένα ουσιαστικο upgrade στα flagship των υπολοίπων εταιρειών. 

28 λεπτά πριν, mants118 είπε

εβίβο μας λοιπόν!!! 😛

Βασικά καλό είναι να έχουμε πολλές επιλογές, αλλά από κατασκευαστές, όχι sub-brands!!!... ;)

Πολλές φορές καμία σχέση τα sub brands και οι φιλοσοφία τους με τον κατασκευαστή.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαι αισιόδοξος διότι οι επίσημες εισαγωγές εχουν και αυξημένες τιμές. Παραεισαγωγες γίνονται και τώρα. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, eko13 είπε

Δεν είμαι αισιόδοξος διότι οι επίσημες εισαγωγές εχουν και αυξημένες τιμές. Παραεισαγωγες γίνονται και τώρα. 

Ενα τιμολόγιο και έρχεται στα ίσια. 

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε

Ενα τιμολόγιο και έρχεται στα ίσια. 

γιατι ως γνωστον ολοι κοβουμε τιμολογια.....

• Like 6
  • Thanks 5
Δημοσ.

66 followers λέει. Πιο πολλούς έχει το προφίλ της γάτας μου 

Δημοσ.

Θα πέσει πολύ κλάμα. Αλλά να φέρει το x80 pro plus είναι το θέμα όλο. Εκεί να γίνει σεισμός!

Εταιριαρα δεν ήξερα ότι θα έρχονταν Ελλάδα επίσημα. Αμήν και πότε!

Κάτοχος x70 pro plus. 

3 ώρες πριν, alkpet είπε

66 followers λέει. Πιο πολλούς έχει το προφίλ της γάτας μου 

Ε ναι όταν δεν ξέρεις ποιον να κάνεις follow...

1 ώρα πριν, ekkli είπε

αυτό το origin OS τί λέει;
Είναι ελαφρύ ή σιαομίζει;

Δεν θα έχει origin os Ocean. Αυτό το έχουν δικό τους οι Κινέζοι. Εδώ θα έρθει με τη χλεπα το fantouch os λογικά. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kata_tixi είπε

γιατι ως γνωστον ολοι κοβουμε τιμολογια.....

Για τόσο μεγάλη αγορά φίλε, και επιχείρηση να μην έχω θα βρω φίλο να με εξυπηρετήσει. Λύσεις υπάρχουν. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Για τόσο μεγάλη αγορά φίλε, και επιχείρηση να μην έχω θα βρω φίλο να με εξυπηρετήσει. Λύσεις υπάρχουν. 

δηλαδη ολοι οι φιλοι σου μπορουν να κοβουν σε ολους τους φιλους τους τιμολόγιο για κινητο που να φτανει να κοψουν σε ολους; επισης δεν εχουν ολους φιλους επιχειρηματιες ουτε θα ζητιανεψουν για να του κοψει καποιος τιμολογικο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

δηλαδη ολοι οι φιλοι σου μπορουν να κοβουν σε ολους τους φιλους τους τιμολόγιο για κινητο που να φτανει να κοψουν σε ολους; επισης δεν εχουν ολους φιλους επιχειρηματιες ουτε θα ζητιανεψουν για να του κοψει καποιος τιμολογικο. 

Προφανώς και δεν μπορούν να κόψουν όλοι οι φίλοι καθενός τιμολόγιο, σωστη η προσθήκη σου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...