Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα iphone 11 και ενώ όλα δούλευα σωστά, ξαφνικά κάπου χθες το απόγευμα είχα κάποια σκαλώματα με αργή ταχύτητα και τη σύνδεση αποσύνδεση.

Αρχικά σκέφτηκα πως είναι θέμα του ΟΤΕ ή του router και έτσι το έκανα ένα on/off άλλα τίποτα. Οι υπόλοιπες συσκευές μέσα στο σπίτι ίντερνετ κανονικά. Το iPhone βρίσκει τα δίκτυα , πατάω για σύνδεση μου βγάζει το ✔️ μου εμφανίζει τις γραμμές του Wi-Fi και στιγμιαία μου τις εξαφανίζει. Το αστείο είναι πως υπάρχει ελάχιστο ίντερνετ αν και δεν μπορώ να μπω σε youtube, google, άλλοτε έρχονται τα imessage, μια μπορώ μια δεν μπορώ να στείλω σε instagram, βλέπω τα stories κανονικά δεν μπορώ να κάνω speedtest μου βγάζει ERROR ούτε ο καιρός ανοίγει μου πετάει μήνυμα για το ίντερνετ.

Τα ίδια και με τα δεδομένα ενώ μπορώ κανονικά να πάρω τηλέφωνο, να στείλω sms πιάνω φουλ σήμα και μάλιστα 4G όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν έχω ίντερνετ ή έχω ελάχιστο.

Έκλεισα 10 φορές τη συσκευή, έχω βγάλει sim, έχω κάνει επαναφορά δικτύου ΤΙΠΟΤΑ. Μάλιστα όταν ανοίγω τη συσκευή μετά από σβήσιμο μου πετάει σημαντικό μήνυμα φορέα... επίσης ξαφνικά μου ζητάει να συνδεθώ ξανά σε όλα τα mail μου...

Να σημειώσω πως χθες αναβάθμισα σε iOS 15.4.1 άλλα νομίζω πως και λίγο πριν την επανεκκίνηση για το update πρέπει να υπήρχε το πρόβλημα, παρόλα αυτά μέχρι χθες πριν το απόγευμα το τηλέφωνο το χρησιμοποιούσα κανονικά όπως κάθε μέρα mails, κλήσεις, δεδομένα πάντα όταν δεν υπήρχε wifi, airpods, youtube τα πάντα!

Δεν ξέρω τι λαγκ είναι αυτό ρε παιδιά ούτε και μπορώ να βγάλω άκρη στο αν είναι hardware ή software. Το θέμα είναι πως χρειάζομαι το τηλέφωνο και δεν ξέρω τι να κάνω, το να είχα θέμα μόνο με το wifi ή μόνο με τα δεδομένα να πω οκ, τώρα να έχω πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις ενώ βρίσκει σήμα, ενώ παίρνω τηλέφωνο κλπ πρώτη φορά το βλέπω αυτό και η φάση είναι πως δεν υπάρχει κανένα αντίστοιχο παράδειγμα μην τρελαθούμε τελείως.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Κάνε ένα backup, κάνε format και δες αν σου κάνει το ίδιο. Είσαι μέσα στην εγγύηση?

Είναι εκτός εγγύησης για 15 ημέρες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Είναι εκτός εγγύησης για 15 ημέρες...

Κάνε αυτό που σου είπα κι αν σου βγάζει το ίδιο πρόβλημα έπειτα από format έχει κάποιο θέμα hardware το iphone δυστυχώς. Θα σου έλεγα για επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τα έχεις κάνει ήδη

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Κάνε αυτό που σου είπα κι αν σου βγάζει το ίδιο πρόβλημα έπειτα από format έχει κάποιο θέμα hardware το iphone δυστυχώς. Θα σου έλεγα για επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τα έχεις κάνει ήδη

Θα το επιχειρήσω άλλα δεν το νομίζω να στρώσει, δηλαδή πιάνω τόσο όσο, σα να λέμε χαμηλή ταχύτητα λίγο πριν disconnected. Δηλαδή είμαι συνδεδεμένος στο wifi και στις ειδοποιήσεις δίπλα στο nοtch δεν υπάρχει καν το σήμα του wifi. Mου είχε τύχει και σε ρούτερ του ΟΤΕ αυτό στη δουλειά, φαινόταν να συνδέομαι βέβαια εκεί μου έδειχνε κανονικά το σήμα άλλα δεν δούλευαν οι συσκευές. Μου το κάνανε αλλαγή εντέλει...

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Θα το επιχειρήσω άλλα δεν το νομίζω να στρώσει, δηλαδή πιάνω τόσο όσο, σα να λέμε χαμηλή ταχύτητα λίγο πριν disconnected. Δηλαδή είμαι συνδεδεμένος στο wifi και στις ειδοποιήσεις δίπλα στο nοtch δεν υπάρχει καν το σήμα του wifi.

Κάνε και απάντα εδώ να δούμε τι παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση πως αφορά μόνο το ίντερνετ και το περίεργο είναι πως αφορά και τα δεδομένα και το wifi, δεν είναι δηλαδή πως έχω πρόβλημα μόνο στο WIFI. Δηλαδή αν ήταν hardware κανονικά θα έπρεπε να έχω θέμα και στο σήμα της κινητής εφόσον τραβάει από την ίδια κεραία. Κλήσεις κάνω κανονικά, ίντερνετ φαίνεται να πιάνω άλλα ελάχιστο, άραγε η κεραία wifi/δεδομένων είναι ξεχωριστή; Δεν ξέρω τι να πω, όλα τα στραβά και τα παράξενα εγώ τα παθαίνω...

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, d4mage είπε

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση πως αφορά μόνο το ίντερνετ και το περίεργο είναι πως αφορά και τα δεδομένα και το wifi, δεν είναι δηλαδή πως έχω πρόβλημα μόνο στο WIFI. Δηλαδή αν ήταν hardware κανονικά θα έπρεπε να έχω θέμα και στο σήμα της κινητής εφόσον τραβάει από την ίδια κεραία. Κλήσεις κάνω κανονικά, ίντερνετ φαίνεται να πιάνω άλλα ελάχιστο, άραγε η κεραία wifi/δεδομένων είναι ξεχωριστή; Δεν ξέρω τι να πω, όλα τα στραβά και τα παράξενα εγώ τα παθαίνω...

Το wifi και τα mobile data δεν χρησιμοποιούν την ίδια antenna.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε

Το πρόβλημα λύθηκε και ήταν το windscribe. Δεν ξέρω τι παίχτηκε δούλευα το συγκεκριμένο vpn πολύ καιρό τόσο στο iPhone όσο και στο desktop, προφανώς και δεν έχω κάνει το παραμικρό σε οποιαδήποτε ρύθμιση, έχω ακούσει για εφαρμογές τύπου antivirus να δημιουργούν καταστάσεις όχι όμως σε data και Wi-Fi πόσο μάλλον ένα vpn που δεν το λες και άγνωστο.

Τώρα τι ακριβώς έγινε δεν θα μάθω ποτέ, πάντως δεν το εμπιστεύομαι και θα είμαι περισσότερο καχύποπτος σε ότι αφορά τέτοιου είδους εφαρμογές.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d4mage είπε

Το πρόβλημα λύθηκε και ήταν το windscribe. Δεν ξέρω τι παίχτηκε δούλευα το συγκεκριμένο vpn πολύ καιρό τόσο στο iPhone όσο και στο desktop, προφανώς και δεν έχω κάνει το παραμικρό σε οποιαδήποτε ρύθμιση, έχω ακούσει για εφαρμογές τύπου antivirus να δημιουργούν καταστάσεις όχι όμως σε data και Wi-Fi πόσο μάλλον ένα vpn που δεν το λες και άγνωστο.

Τώρα τι ακριβώς έγινε δεν θα μάθω ποτέ, πάντως δεν το εμπιστεύομαι και θα είμαι περισσότερο καχύποπτος σε ότι αφορά τέτοιου είδους εφαρμογές.

Ρε συ αν είχες αναφέρει για VPN θα ήταν η πρώτη μου σκέψη.... Τελοσπάντων το συγκεκριμένο να ξέρεις επειδή το είχα δύο χρόνια είναι για πέταμα. Δε θα κάτσω τώρα να σου μπω σε λεπτομέρειες αν θέλεις τη γνώμη μου πήγαινε σε κάτι πιο ακριβό και πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε

Ρε συ αν είχες αναφέρει για VPN θα ήταν η πρώτη μου σκέψη.... Τελοσπάντων το συγκεκριμένο να ξέρεις επειδή το είχα δύο χρόνια είναι για πέταμα. Δε θα κάτσω τώρα να σου μπω σε λεπτομέρειες αν θέλεις τη γνώμη μου πήγαινε σε κάτι πιο ακριβό και πιο αξιόπιστο.

Δεν το σκέφτηκα καν ειλικρινά. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...