zoranb Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω, πώς στο κτηματολόγιο, μπορούν να δέχονται τις οριοθετήσεις των κτημάτων που μπορεί να ορίζει κάποιος μέσω του ktima.gr. Το λέω αυτό γιατί εάν δεν υπάρχει ακρίβεια, κ ο καθένας μπορεί να βάζει ότι θέλει, μπορούν να πέφτουν ιδιοκτησίες η μια πάνω στην άλλη κλπ κλπ. Το χάος δηλαδή. Κ όχι μόνο αυτό αλλά μπορεί κ να πληρώνεις κ ένα κάρο λεφτά σε πολιτικούς μηχανικούς για να σου καταθέσουν τα από δορυφόρο κτήματα! Αναφέρομαι σε κτήματα των παππούδων που τα όριά τους ήτανε στο περίπου, σε συμβόλαια προπολεμικά κ περιγραφικά! Τί γίνεται βρε παιδιά; Ποιά είναι η λογική; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από zoranb
Charismo Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην προανάρτηση που θα σου έρθει, φαίνεται η οριοθέτηση όλων των γειτονικών κτημάτων, επιπλέον του δικού σου. Έχεις περιθώριο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Που σου αναφέρουν στο μήνυμα για την προανάρτηση), για να ζητήσεις επανεξέταση στοιχείων σε περίπτωση που δε συμφωνείς με την προανάρτηση. Πάντως είναι δεδομένο πως γίνεται χαμός στις δηλώσεις κτηματολογίων. Ο μηχανικός μου, μου είχε πει πως ένα μεγάλο ποσοστό όσων δηλώνουν το κτηματολόγιο χωρίς βοήθεια, κάνουν πολλά λάθη. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από Charismo
Charismo Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Λίγο καιρό αφού κλείσουν οι δηλώσεις. Της Χαλκιδικής για παράδειγμα έχουν έρθει. Οι δηλώσεις έκλεισαν πριν μερικούς μήνες νομίζω. Δεν θυμάμαι ακριβώς.
smpt Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Charismo είπε Πάντως είναι δεδομένο πως γίνεται χαμός στις δηλώσεις κτηματολογίων. Ο μηχανικός μου, μου είχε πει πως ένα μεγάλο ποσοστό όσων δηλώνουν το κτηματολόγιο χωρίς βοήθεια, κάνουν πολλά λάθη. ειναι θέμα κόστους. δεν έχουν όλοι τα χρήματα να κάνουν (παντού) τοπογραφικά. αυτο που άκουσα, για τις κυκλαδες είναι οτι αν δεν είναι εξόφθαλμο το πρόβλημα δεν πρόκειται να σε καλέσουν για αλλαγες
ekechagi Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Ξεκινάει η διαδικασία οριοθέτησης/οργάνωσης. Α ΟΥ είναι ακριβή. Γίνεται στο περίπου. Προκύπτει πρόβλημα. Επαναλαμβάνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα