vasilisx Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 7/4/2022 στις 4:19 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Κωδικούς πρόσβασης σε e-banking να το καταλάβω οτι κάπως έσπασαν, το pin της κάρτας πως; Εκτός αν το είχες αποθηκευμένο σε επαφές ή σε κανα draft 4 αριθμους να εχω αποθηκευσει καπου; οχι φυσικα εδω μπηκαν στο stoiximan στο προφιλ μου, ειχα 15,23€ και τα εβαλαν σε ΙΒΑΝ εθνικης, που εγω δεν εχω εθνικη.. εχω μηλισει ως τωρα 3 φορες με την stoiximan, και επειδη ποτε δεν εχω κανει αναληψη, για να γινει αναληψη πρεπει να στειλω αποδεικτικο τραπεζας με το ΙΒΑΝ και το ονομα μου ως δικαιουχο-συνδικαιουχο. πως λοιπον εγκριθηκε η συναλαγη, περιμενω μια απαντηση. μηλισα κ με εθνικη το ΙΒΑΝ αυτο δεν εχει μεσα το ονομα μου
korakios Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μάλλον με κάποιο τρόπο πήραν όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς σου (μέσα σε αυτόν και το mail σου) δεν υπάρχει άλλο σενάριο
vasilisx Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, korakios είπε Μάλλον με κάποιο τρόπο πήραν όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς σου (μέσα σε αυτόν και το mail σου) δεν υπάρχει άλλο σενάριο Ναι αυτό έκαναν, από το Chrome ότι ήταν αποθηκευμένο
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Ο,τι αποθηκευεται στον chrome, δεν αποθηκευεται και στην google που ειχαν προσβαση αφου ειχαν ηδη προσβαση στο καναλι σου στο youtube? Απο εκει μαλλον την πατησες Οχι οτι αυτο που κανω ειναι καλυτερο, αλλα τουλαχιστον στον opera, οι κωδικοι αποθηκευονται στον λογαριασμο της opera, αλλα για τα pass χρησιμοποιεις 2ο pass για να εχεις προσβαση στα syncs
vasilisx Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ο,τι αποθηκευεται στον chrome, δεν αποθηκευεται και στην google που ειχαν προσβαση αφου ειχαν ηδη προσβαση στο καναλι σου στο youtube? Απο εκει μαλλον την πατησες Οχι οτι αυτο που κανω ειναι καλυτερο, αλλα τουλαχιστον στον opera, οι κωδικοι αποθηκευονται στον λογαριασμο της opera, αλλα για τα pass χρησιμοποιεις 2ο pass για να εχεις προσβαση στα syncs Έχω Gmail λογαριασμό που είναι συνδεμένο το Chrome και το κινητό. Το κανάλι του YouTube ήταν με προφίλ της Yahoo από το 2007 χωρίς να το αλλάξω. Του Yahoo παραβίασαν. Το θέμα είναι ότι έβαλαν ιό στον υπολογιστή udla νέος κ μου τίναξε να αρχεία. Εχασα όλα τα βίντεο του παιδιου μου που δεν είχα κρατήσει σε εξωτερικό δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα