Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Χθές το yahoo όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά κ σε πολλές χώρες στον κόσμο έπεσε, με πολλά προβλήματα πρόσβασης για όλους.

Έχω κανάλι στο YouTube από το 2007 με χιλιάδες συνδρομητές κ 400+ βίντεο..

Το email προφίλ που είχα από τότε στον λογαριασμό της Google ήταν της Yahoo.

Πριν πέσει το yahoo σε εμένα μου ήρθαν 4 email για αλλαγή κωδικού, αλλαγή τηλεφώνου, κ εν τέλη και αλλαγή email του λογαριασμού μου. 

Πλέον δεν έχω πρόσβαση στο κανάλι μου, τι θα μπορώ άραγε να κάνω;
Screenshot_2022-04-05-07-39-39-575_com.google.android.youtube.jpg.703df22c2fef0c846ccec0d742907ae8.jpg

Screenshot_2022-04-04-21-51-43-909_com.yahoo.mobile.client.android_mail.jpg.9826d4c4f35adad5b6116fd5062535ee.jpgScreenshot_2022-04-04-21-51-40-239_com.yahoo.mobile.client.android_mail.jpg.57c38af59fc149672b68474b913729a9.jpgScreenshot_2022-04-04-21-51-36-434_com.yahoo.mobile.client.android_mail.jpg.6ca524b5f08a756058334df28bb76c9d.jpgScreenshot_2022-04-04-21-51-32-491_com.yahoo.mobile.client.android_mail.jpg.d66ab351ed235a0065ed1344948027c7.jpg

Επεξ/σία από vasilisx
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μάλλον απάντησες σε μυνημα απάτη .........

Όχι δεν απάντησα σε κανένα μήνυμα απάτης, καθώς δεν έβαλα πουθενα κωδικούς, όλη μέρα δεν είχα κάποια δραστηριότητα στο ίντερνετ

Δεν είναι τυχαίο να μου παραβιάσουν τον λογαριασμό την στιγμή που παγκοσμοιος χθές έπεσε το Yahoo

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vasilisx είπε

Όχι δεν απάντησα σε κανένα μήνυμα απάτης, καθώς δεν έβαλα πουθενα κωδικούς, όλη μέρα δεν είχα κάποια δραστηριότητα στο ίντερνετ

Δεν είναι τυχαίο να μου παραβιάσουν τον λογαριασμό την στιγμή που παγκοσμοιος χθές έπεσε το Yahoo

κοίταξε ειμαι Αυστραλία και δεν άκουσα τίποτα ιδαιτερο για το yahoo....για παραβιασεις λογαριασμων η κατι σχετικο

εγώ στο yahoo ειμαι μονιμα συνδεμενος ...δεν αποσυνδεομαι και δεν εχω παρατηρησει κατι....αρα η περιπτωση σου μπορει να ειναι μεμονωμενη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostasbm είπε

κοίταξε ειμαι Αυστραλία και δεν άκουσα τίποτα ιδαιτερο για το yahoo....για παραβιασεις λογαριασμων η κατι σχετικο

εγώ στο yahoo ειμαι μονιμα συνδεμενος ...δεν αποσυνδεομαι και δεν εχω παρατηρησει κατι....αρα η περιπτωση σου μπορει να ειναι μεμονωμενη.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/380314/epese-to-yahoo-provlimata-gia-polloys-xristes?amp

Σε όσους ήξερα έπεσε για δύο ώρες

Μου χακαραν το YouTube

Παραβίασαν το winkbank της Πειραιώς και viva, PayPal, που πρόλαβα να τους κλείσω

Δημοσ.

Κι εγώ έχω θέματα με το Yahoo! και τον Thunderbird.

Συγκεκριμένα ο Thunderbird ανοίγει popup που ζητάει το Yahoo! να δώσω δικαιώματα στην εφαρμογή Thunderbird και όλο αυτό σε λούπα. Δεν μπορώ να λάβω τα mail μου από χθες στο Thunderbird.

Χθες για κάποιες ώρες το webmail ήταν down, σήμερα λειτουργεί κανονικά ωστόσο έχω πρόβλημα στη λήψη κτλ των e-mails στο Thunderbird και στο Outlook for Android.

Δημοσ.

Απλά έγιναν φαίνεται πολλά χθές, με χακαραν από Ρωσία, και βρήκαν ακόμα και τον κωδικό pin που έχω στην χρεωστική μου κάρτα και προσπάθησαν να μου σπασουν το winkbank

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Απλά έγιναν φαίνεται πολλά χθές, με χακαραν από Ρωσία, και βρήκαν ακόμα και τον κωδικό pin που έχω στην χρεωστική μου κάρτα και προσπάθησαν να μου σπασουν το winkbank

το πιν πως το βρήκαν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

το πιν πως το βρήκαν;

Έλα ντε, δουλεύω στο ίντερνετ με ποπληρωμενη με άλλο pin. Τουλάχιστον πρόλαβα το πολύ χειρότερα.

Κάτι έγινε με το yahoo χθές βράδυ και δεν ξέρει κανείς τι πήραν από τα eMail

Δημοσ.

Το πρόβλημα λένε ήταν σε όσους έκαναν log in, έβαζαν τα σωστά στοιχεία και δεν μπορούσαν να μπουν στο email. Πολύ πιθανών εκείνη την ώρα να καταγράφονταν τα στοιχεία, αυτό θα φανεί στο μέλλον. Όσοι ήταν ήδη στο σύστημα δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Πάντως, απορώ γιατί δεν βιάζεται 2FA με sms ή κωδικό μέσω authenticate app.

Δημοσ.

απορώ που ακόμα έχετε yahoo, ευτυχώς έπεισα τον αδερφό μου να κάνει gmail και να το έχει για κύριο , ένα χρόνο μετά χακαρίστηκε χωρίς φυσικά να έχει πατήσει κανα περίεργο λινκ ποτέ .... και εννοείται 2FA στα πάντα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

απορώ που ακόμα έχετε yahoo, ευτυχώς έπεισα τον αδερφό μου να κάνει gmail και να το έχει για κύριο , ένα χρόνο μετά χακαρίστηκε χωρίς φυσικά να έχει πατήσει κανα περίεργο λινκ ποτέ .... και εννοείται 2FA στα πάντα

Το θέμα είναι ότι σε εμένα από χθές μπήκαν PayPal, μου ρίξανε ένα προφίλ στη Google και μου άλλαξαν όνομα χρήστη στo e-banking της Πειραιώς και πήγαιναν για αλλαγή κωδικού. Πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο κ να τα κλείσω όλα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Το θέμα είναι ότι σε εμένα από χθές μπήκαν PayPal, μου ρίξανε ένα προφίλ στη Google και μου άλλαξαν όνομα χρήστη στo e-banking της Πειραιώς και πήγαιναν για αλλαγή κωδικού. Πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο κ να τα κλείσω όλα

ίδιο κωδικό με του email είχες στα υπόλοιπα ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

ίδιο κωδικό με του email είχες στα υπόλοιπα ?

Όχι φυσικά, ειδικά στο winkbank δεν έχει να κάνει το eMail ως όνομα χρήστη

Δημοσ.

Κωδικούς πρόσβασης σε e-banking να το καταλάβω οτι κάπως έσπασαν, το pin της κάρτας πως; Εκτός αν το είχες αποθηκευμένο σε επαφές ή σε κανα draft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...