billymos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα . Θα ήθελα τη γνώμη σας, σαν πιο σχετικοί στο θέμα. Βασικά, ενδιαφέρομαι για 2-3 κάμερες εξωτερικού χώρου, πέριξ του ιατρείου μου και μία κάμερα εσωτερική για την αίθουσα αναμονής. Στην αρχή κοίταζα για κλασικές wifi κάμερες, αλλά κάπου διάβασα ότι τα ρούτερ που έχουμε, δε μπορούν να 'σηκώσουν' τόσες κάμερες με live εικόνα την ίδια στιγμή. Το αποτέλεσμα θα είναι να βλέπω με διακοπές την εικόνα ή και παγώματα..... Δε ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά με 'θορύβησε' και αγόρασα τελικά σύστημα-πακέτο με 4 κάμερες και καταγραφέα. Δε φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας ή ροής, αλλά η εικόνα δεν είναι ευρεία με αποτέλεσμα, ειδικά η εσωτερική, να χάνει σημεία του χώρου. Επίσης, η διαρρύθμισή του είναι αρκετά πολύπλοκη... Σκέφτομαι λοιπόν να επανεξετάω το θέμα. Τελικά, αν επιλέξω μεμονωμένες κάμερες, ισχύει ότι με τα μαμά ρούτερ θα έχω πρόβλημα στη ροή του βίντεο? Επίσης, μπορώ να τις βλέπω ταυτόχρονα σε ένα παράθυρο? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από billymos
swatsquadgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 1:12 ΠΜ, billymos είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα . Θα ήθελα τη γνώμη σας, σαν πιο σχετικοί στο θέμα. Βασικά, ενδιαφέρομαι για 2-3 κάμερες εξωτερικού χώρου, πέριξ του ιατρείου μου και μία κάμερα εσωτερική για την αίθουσα αναμονής. Στην αρχή κοίταζα για κλασικές wifi κάμερες, αλλά κάπου διάβασα ότι τα ρούτερ που έχουμε, δε μπορούν να 'σηκώσουν' τόσες κάμερες με live εικόνα την ίδια στιγμή. Το αποτέλεσμα θα είναι να βλέπω με διακοπές την εικόνα ή και παγώματα..... Δε ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά με 'θορύβησε' και αγόρασα τελικά σύστημα-πακέτο με 4 κάμερες και καταγραφέα. Δε φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας ή ροής, αλλά η εικόνα δεν είναι ευρεία με αποτέλεσμα, ειδικά η εσωτερική, να χάνει σημεία του χώρου. Επίσης, η διαρρύθμισή του είναι αρκετά πολύπλοκη... Σκέφτομαι λοιπόν να επανεξετάω το θέμα. Τελικά, αν επιλέξω μεμονωμένες κάμερες, ισχύει ότι με τα μαμά ρούτερ θα έχω πρόβλημα στη ροή του βίντεο? Επίσης, μπορώ να τις βλέπω ταυτόχρονα σε ένα παράθυρο? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας... εξαρταται κυριως απο την ταχυτητα συνδεσης που εχεις down/up. 3 καμερες δεν ειναι και τιποτα φοβερο για το μοντεμ/ρουτερ. Τώρα , σχετικά με το ευρος καλυψης της κάμερας , σκέψου να βρεις κάποια κάμερα με φακο 2.8mm (δες για να καταλαβεις https://www.cctvcamerapros.com/Security-Camera-Lens-Comparison-s/90.htm ) 1
sphinxgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 1:12 ΠΜ, billymos είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα . Θα ήθελα τη γνώμη σας, σαν πιο σχετικοί στο θέμα. Βασικά, ενδιαφέρομαι για 2-3 κάμερες εξωτερικού χώρου, πέριξ του ιατρείου μου και μία κάμερα εσωτερική για την αίθουσα αναμονής. Στην αρχή κοίταζα για κλασικές wifi κάμερες, αλλά κάπου διάβασα ότι τα ρούτερ που έχουμε, δε μπορούν να 'σηκώσουν' τόσες κάμερες με live εικόνα την ίδια στιγμή. Το αποτέλεσμα θα είναι να βλέπω με διακοπές την εικόνα ή και παγώματα..... Δε ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά με 'θορύβησε' και αγόρασα τελικά σύστημα-πακέτο με 4 κάμερες και καταγραφέα. Δε φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας ή ροής, αλλά η εικόνα δεν είναι ευρεία με αποτέλεσμα, ειδικά η εσωτερική, να χάνει σημεία του χώρου. Επίσης, η διαρρύθμισή του είναι αρκετά πολύπλοκη... Σκέφτομαι λοιπόν να επανεξετάω το θέμα. Τελικά, αν επιλέξω μεμονωμένες κάμερες, ισχύει ότι με τα μαμά ρούτερ θα έχω πρόβλημα στη ροή του βίντεο? Επίσης, μπορώ να τις βλέπω ταυτόχρονα σε ένα παράθυρο? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας... Αρχικά να αναθέσεις σε κάποιον επαγγελματία να σου κάνει όλη τη δουλειά. Το κόστος είναι μικρό. Θα σου πάρει πχ εργατικά 150€ για την ολη εγκατάσταση και θα σου τα φτιάξει όλα όπως πρέπει. Με το να παίρνεις άχρηστο εξοπλισμό και μετά να ξαναπαίρνεις γιατί δεν ξέρεις τις τεχνικές παραμέτρους του, θα σου βγει πιο ακριβά. Τη δουλειά σου μπορείς να την κάνει με 4 Hikvision ενσύρματες με περίπου 70€*4 +200€ για καταγραφικό και δίσκο και θα δουλεύει για πάντα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα