anso Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Σκέφτομαι εδω κ μερες να πάρω headphones για γυμναστήριο. Εχω δει διάφορα άλλα δεν εχει κ πολλα να ψαξω οπότε ίσως χρειαστώ την γνωμη σας και την προσωπική σας εμπειρία.ιδανικα δε θα θελα να ξεπεράσω τα 50 ευρουλακια αλλά αν υπάρχει κατι που να αξιζει τόσο πολύ ισως να εκανα κ την υπέρβαση.ευχαριστω και καλό βραδυ
Dionisakos4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 1:02 ΠΜ, anso είπε Σκέφτομαι εδω κ μερες να πάρω headphones για γυμναστήριο. Εχω δει διάφορα άλλα δεν εχει κ πολλα να ψαξω οπότε ίσως χρειαστώ την γνωμη σας και την προσωπική σας εμπειρία.ιδανικα δε θα θελα να ξεπεράσω τα 50 ευρουλακια αλλά αν υπάρχει κατι που να αξιζει τόσο πολύ ισως να εκανα κ την υπέρβαση.ευχαριστω και καλό βραδυ Θα τρέχεις; Στο ρωτάω γιατί , συνήθως τα ακουστικά ότι και να φοράς ,φεύγει από την θέση του και άμα φοράς κανονικά over ear (σκάς) ή τα κλασσικά ακουστικά που πάνε πάνω από το κεφάλι θα σε πιέζουν και θα σε ενοχλούν μετά από ώρα, αν κάνεις βάρη κτλ. Τώρα, επειδή εγώ προσωπικά έχω αλλάξει καμία 7-8 ζευγάρια μέχρι να βρώ ότι , πρέπει μπορώ να σου προτείνω από πείρα. https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth/m/2159/Huawei.html?keyphrase=am61&o=huawei+am61 Ότι καλύτερο ,κατ'εμέ, μπαίνει μέσα στο αυτί , μαζί με το εξτρά λάστιχο ώστε στο τρέξιμο να μη πέφτει , είναι ασύρματο άρα δεν θα σε ενοχλεί καλώδιο στο τρέξιμο ή στα βάρη να μπερδευτεί, αλλά και ταυτόχρονα δεν "ιδρώνει" τόσο το αυτί ,καθότι είναι ανοιχτό , και όχι κλειστό όπως τα Over ear Το επόμενο λεπτό να μου χαλάσουν , θα πάω να τα ξανά πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα