e1995kati Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας είμαι στην διαδικασία αγοράς τηλεοράσης θέλω 55αρα και είμαι ανάμεσα σε μια tcl pou einai qled και μια crystal samsung. Ξέρω μπορεί να ακουστεί στον 22ο αιώνα λίγο οξυμορο αλλά θέλω να μου πείτε αν πλέον υπάρχει κάποια μάρκα αξιοπρεπής σε θέματα αντοχής στον χρόνο.....επίσης πλέον βλέπω λανσάροντας η κλεντ. Έχει κανείς? Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα? Υπάρχουν πλέον τηλεοράσεις με χώρα κατασκευής Ευρώπη η Ιαπωνία?
andreas-d Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 κράτα μικρό καλάθι για την tcl. Πάρε τη samsung καλύτερα.
andreas1gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα σας είμαι στην διαδικασία αγοράς τηλεοράσης θέλω 55αρα και είμαι ανάμεσα σε μια tcl pou einai qled και μια crystal samsung. Ξέρω μπορεί να ακουστεί στον 22ο αιώνα λίγο οξυμορο αλλά θέλω να μου πείτε αν πλέον υπάρχει κάποια μάρκα αξιοπρεπής σε θέματα αντοχής στον χρόνο.....επίσης πλέον βλέπω λανσάροντας η κλεντ. Έχει κανείς? Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα? Υπάρχουν πλέον τηλεοράσεις με χώρα κατασκευής Ευρώπη η Ιαπωνία? Στην οικογένεια έχουμε και TCL C725, Samsung Qled και Samsung 4Κ (απλή σειρά)… Μακριά από την TCL… Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση ανάμεσα στα «πανελ»… Η Samsung Qled (και η απλή 4Κ) υπερέχει κατά κράτος σε όλα… Η ποιότητα εικόνας της TCL, είναι για τηλεόραση του 100ρικου… Μην κάνεις το λάθος! ΥΓ. η Ιαπωνία που κολλάει;
e1995kati Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Η hisense? https://www.skroutz.gr/s/31956533/Hisense-Smart-Τηλεόραση-QLED-4K-UHD-55E76GQTUK-HDR-55.html
andreas-d Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, e1995kati είπε Η hisense? https://www.skroutz.gr/s/31956533/Hisense-Smart-Τηλεόραση-QLED-4K-UHD-55E76GQTUK-HDR-55.html Λίγο καλύτερη από την tcl όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη από την samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα