Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πέρασα πριν 20 μέρες τη πρακτική εξέταση για το δίπλωμα μηχανής. Έχω τη προσωρινή άδεια οδήγησης αλλά πλέον χρειάζομαι και το δίπλωμα. Ξέρει κανείς ποτέ να το περιμένω και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισπευσω τη  διαδικασία?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Marios765 είπε

Καλησπέρα πέρασα πριν 20 μέρες τη πρακτική εξέταση για το δίπλωμα μηχανής. Έχω τη προσωρινή άδεια οδήγησης αλλά πλέον χρειάζομαι και το δίπλωμα. Ξέρει κανείς ποτέ να το περιμένω και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισπευσω τη  διαδικασία?

Μια χαρά σε καλύπτει και αυτό, εναλλακτικά μπορείς να μιλήσεις με τη σχολή που "κατέβηκες" να σου πουν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω τώρα να βγάλω  δίπλωμα για αμάξι και απ'τη σχολή μου είπαν ότι μέχρι να μου έρθει το δίπλωμα(της μηχανής) δε μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marios765 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω τώρα να βγάλω  δίπλωμα για αμάξι και απ'τη σχολή μου είπαν ότι μέχρι να μου έρθει το δίπλωμα(της μηχανής) δε μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία

Αν είσαι στην ίδια σχολή γιατί δεν τους ρωτάς?

Επίσης όπως τα περιγράφεις γιατί έχω την εντύπωση ότι τα έκανες ανάποδα?

Απ'όσο θυμάμαι αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου (πρόσφατα) για μηχανή δίνεις μόνο οδήγηση.

Το αντίθετο όμως δεν είναι εφικτό...

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Αν είσαι στην ίδια σχολή γιατί δεν τους ρωτάς?

Επίσης όπως τα περιγράφεις γιατί έχω την εντύπωση ότι τα έκανες ανάποδα?

Απ'όσο θυμάμαι αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου (πρόσφατα) για μηχανή δίνεις μόνο οδήγηση.

Το αντίθετο όμως δεν είναι εφικτό...

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι

Εχω αλλαξει σχολη

γενικοτερα οι περισσοτεροι πανε πρωτα για αμαξι και μετα για μηχανη απλα δε το σκεφτηκα σωστα κι εκανα βλακεια πιστευοντας οτι με το μηχανακι θα ημουν καλα αλλα εν τελει χρειαζομαι και το αμαξι

Πιο πολυ ρωτησα μηπως και καποιος εχει δωσει για μηχανακι τους τελευταιους 2-3 μηνες και περιμενει το διπλωμα του ή το εχει παρει ηδη στα χερια του

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Κατάλαβα... καλά αυτοί στη νέα σχολή δεν βλέπουν μέσω συστήματος ότι υπάρχει δίπλωμα;

Το βλεπουν ,τους εδειξα και τη προσωρινη αδεια αλλα δε τους κανει. Το γιατι αγνωστο, ας ελπισουμε να ερθει γρηγορα το διπλωμα της μηχανης και να προχωρησει η διαδιακασια😔

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Από την πληθώρα των Ν που βλέπω ξαφνικά έξω, μάλλον έδωσαν σε πολλούς τα διπλώματά τους μαζικά.

Το θεμα ειναι ποσο καιρο τα περιμεναν για να τα παρουν αμα ηταν 3-4 μηνες νυχτωσαμε🤒

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/12/2023 στις 10:44 ΠΜ, BrokenExe είπε

@Marios765 μήπως τελικά θυμάσαι πόσο καιρό σου έκανε; 

Και στην κόρη μου 3 μήνες έκανε να έρθει!

Προχθές το παρέλαβε!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...