Marios765 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα πέρασα πριν 20 μέρες τη πρακτική εξέταση για το δίπλωμα μηχανής. Έχω τη προσωρινή άδεια οδήγησης αλλά πλέον χρειάζομαι και το δίπλωμα. Ξέρει κανείς ποτέ να το περιμένω και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισπευσω τη διαδικασία?
kormos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, Marios765 είπε Καλησπέρα πέρασα πριν 20 μέρες τη πρακτική εξέταση για το δίπλωμα μηχανής. Έχω τη προσωρινή άδεια οδήγησης αλλά πλέον χρειάζομαι και το δίπλωμα. Ξέρει κανείς ποτέ να το περιμένω και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισπευσω τη διαδικασία? Μια χαρά σε καλύπτει και αυτό, εναλλακτικά μπορείς να μιλήσεις με τη σχολή που "κατέβηκες" να σου πουν.
Marios765 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω τώρα να βγάλω δίπλωμα για αμάξι και απ'τη σχολή μου είπαν ότι μέχρι να μου έρθει το δίπλωμα(της μηχανής) δε μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία
kormos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Marios765 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω τώρα να βγάλω δίπλωμα για αμάξι και απ'τη σχολή μου είπαν ότι μέχρι να μου έρθει το δίπλωμα(της μηχανής) δε μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία Αν είσαι στην ίδια σχολή γιατί δεν τους ρωτάς? Επίσης όπως τα περιγράφεις γιατί έχω την εντύπωση ότι τα έκανες ανάποδα? Απ'όσο θυμάμαι αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου (πρόσφατα) για μηχανή δίνεις μόνο οδήγηση. Το αντίθετο όμως δεν είναι εφικτό... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι
Marios765 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Αν είσαι στην ίδια σχολή γιατί δεν τους ρωτάς? Επίσης όπως τα περιγράφεις γιατί έχω την εντύπωση ότι τα έκανες ανάποδα? Απ'όσο θυμάμαι αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου (πρόσφατα) για μηχανή δίνεις μόνο οδήγηση. Το αντίθετο όμως δεν είναι εφικτό... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι Εχω αλλαξει σχολη γενικοτερα οι περισσοτεροι πανε πρωτα για αμαξι και μετα για μηχανη απλα δε το σκεφτηκα σωστα κι εκανα βλακεια πιστευοντας οτι με το μηχανακι θα ημουν καλα αλλα εν τελει χρειαζομαι και το αμαξι Πιο πολυ ρωτησα μηπως και καποιος εχει δωσει για μηχανακι τους τελευταιους 2-3 μηνες και περιμενει το διπλωμα του ή το εχει παρει ηδη στα χερια του
kormos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Κατάλαβα... καλά αυτοί στη νέα σχολή δεν βλέπουν μέσω συστήματος ότι υπάρχει δίπλωμα; 1
Marios765 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Κατάλαβα... καλά αυτοί στη νέα σχολή δεν βλέπουν μέσω συστήματος ότι υπάρχει δίπλωμα; Το βλεπουν ,τους εδειξα και τη προσωρινη αδεια αλλα δε τους κανει. Το γιατι αγνωστο, ας ελπισουμε να ερθει γρηγορα το διπλωμα της μηχανης και να προχωρησει η διαδιακασια😔
Nabuko Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Από την πληθώρα των Ν που βλέπω ξαφνικά έξω, μάλλον έδωσαν σε πολλούς τα διπλώματά τους μαζικά.
Marios765 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από την πληθώρα των Ν που βλέπω ξαφνικά έξω, μάλλον έδωσαν σε πολλούς τα διπλώματά τους μαζικά. Το θεμα ειναι ποσο καιρο τα περιμεναν για να τα παρουν αμα ηταν 3-4 μηνες νυχτωσαμε🤒
BrokenExe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 @Marios765 μήπως τελικά θυμάσαι πόσο καιρό σου έκανε;
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, BrokenExe είπε @Marios765 μήπως τελικά θυμάσαι πόσο καιρό σου έκανε; Σε μένα έκανε τρεις μήνες. 1
bill987 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 10:44 ΠΜ, BrokenExe είπε @Marios765 μήπως τελικά θυμάσαι πόσο καιρό σου έκανε; Και στην κόρη μου 3 μήνες έκανε να έρθει! Προχθές το παρέλαβε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα