Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα και εγω το φορουμ επειτα απο αναζητηση στο google διοτι αντιμετωπιζω το ιδιο θέμα!! μα τι γινεται;; γιατι το κανουν αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, franksergedx είπε

Εμβολιασμένος στις 28 Ιουνίου 2021. Θετικός στις 29 Ιανουαρίου 2022. Έλαβα το πιστοποιητικό νόσησης όπως προβλεπόταν με το θετικό ράπιντ τεστ. Το χρησιμοποιούσα κανονικά όλο αυτό τον καιρό. Στις 29 Απριλίου αναμένεται να λήξει. Πριν 2-3 μέρες όμως.."εξαφανίστηκε" από το gov.gr, δεν με αφήνει πλέον να το κατεβάσω. Μου πετάει σαν σφάλμα "Η νόσηση για την οποία έχετε δικαίωμα να εκδώσετε πιστοποιητικό δεν διαγνώσθηκε με μέθοδο PCR.". 

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το τηλ. κέντρο του Υπουργείου Υγείας, αλλά δεν σηκώνει κανένας το τηλέφωνο. Σκάναρα το υπάρχον qr code και μου το εμφανίζει δεκτό. Θα ανανεωθεί όμως όπως προβλέπεται από τον νέο Ευρωπαικό νόμο; Κανονικά πρέπει.. αν όχι.. με κόβω να βγαίνω on air στον Παπαδάκη.

Και εγώ με εμβολιασμό Johnson στις 24/6 και νόσηση στις 24/1/22 και ραντεβού αναμνηστικής στις 27/1 καθώς πήγαινα για αναμνηστική αλλά ακυρώθηκε δεν με αφήνει να βγάλω εκ νέου πιστοποιητικό με +3 μήνες για τον ίδιο λόγο που ανέφερες.Εχουν μπλέξει τα μπούτια τους

Δημοσ.

Εγω έκανα 3η δόση τον Δεκέμβρη και σημερα βγήκα θετική με rapid

Όπως τα λέτε μήπως είναι καλυτερα να μη μπω να εκδώσω πιστοποιητικό νοσησης εφόσον ισχύει του εμβολιασμού? 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγω έκανα 3η δόση τον Δεκέμβρη και σημερα βγήκα θετική με rapid

Όπως τα λέτε μήπως είναι καλυτερα να μη μπω να εκδώσω πιστοποιητικό νοσησης εφόσον ισχύει του εμβολιασμού? 

Ναι μην εκδόσεις της νόσησης , περαστικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Christos84# είπε

Ενημερώνω πως τα πιστοποιητικά νόσησης που είχαν λήξει στο 3μηνο, ενεργοποιήθηκαν ξανά σα να ήταν 6μηνο. Εφόσον είχε μείνει υπόλοιπο φυσικά.

Ήταν ανάγκη να επέμβει η ΕΕ για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα.

Όσοι "κανονικά" είχατε νόσηση απο τον Ιανουάριο και μετά θα έπρεπε να κάνετε μια ωραία συλλογική και να πάρετε πίσω τα γαμησιάτικα που πληρώνατε σε ράπιντ τους τελευταίους 3 μήνες που κανονικά θα έπρεπε να ισχύει.

Ελληνικές πατέντες ακόμα και σε αυτό. Με το ίδιο κωλόχαρτο μπορούσες να ταξιδέψεις και να κάνεις οτι θες στην ΕΕ αλλα στην Ελλάδα δεν μπορούσες να μπείς στο μαγαζί της κυρα βούλας να πάρεις βρακιά.

Για να μη μπω στο τριπάκι της παράνοιας του να έχεις Β/Τ μνήμης και αντισώματα αλλα να θεωρείσαι λεπρός.

Η στο ακόμα πιο ωραίο τριπάκι οτι νορμαλ πολιτισμένες χώρες έχουν παρατήσει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια εδω και τρείς μήνες αλλα εδώ ακόμα το κρατάνε ζωντανό. Ήρθα απο Ολλανδία Ελλάδα για δουλειά και γύρισα 2 patch πίσω.

6 ώρες πριν, Alexalex94 είπε

βρηκα και εγω το φορουμ επειτα απο αναζητηση στο google διοτι αντιμετωπιζω το ιδιο θέμα!! μα τι γινεται;; γιατι το κανουν αυτό;

Γιατί είναι "i have no idea what I'm doing" μαιμούδες με δυνατότητα να εκδίδουν ΚΥΑ. Τίποτα παραπάνω

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα απάντηση από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Υγείας.

Έχει πραγματοποιηθεί εμβολιασμός μίας δόσης μονοδοσικού στις 28/06/2021 και στο μητρώο του Covid-19 έχει καταχωρηθεί νόσηση με rapid τεστ στις 29/01/2022.Συνεπώς υπήρχε η δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού εμβολιασμού διάρκειας ισχύος 7 μήνες σύμφωνα με τα παλαιά δεδομένα. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό σύμφωνα με τη νέα διάταξη έχει διάρκεια 9 μήνες ωστόσο έχει λήξει από 28-3-2022.Εν τω μεταξύ νοσήσατε στις 29/01/2022 και - ενώ ήταν σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού - εκδώσατε πιστοποιητικό νόσησης με 3μηνη διάρκεια ισχύος, ήτοι 29/04/2022.Με βάση τα ανωτέρω, από τις 28-3-2022, καθώς έχουν παρέλθει 9 μήνες από τον εμβολιασμό σας, εμφανίζεστε πλέον ανεμβολίαστος συνεπώς για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης απαιτείται PCR τεστ.Καθώς λοιπόν η νόσησή σας προκύπτει μόνο από το rapid test, δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης νέου πιστοποιητικού νόσησης.

(Εν το μεταξύ το πιστοποιητικο εμβολιασμού μου, μετά τους 7 μήνες μου έβγαζε άκυρο, δεν ισχύει αυτό που μου είπαν παραπάνω.)

Με λίγα λόγια, την ημέρα που νόσησα ήμουν εμβολιασμένος άρα εκδόθηκε το πιστοποιητικό με θετικό ράπιντ. Σήμερα όμως που προσπαθώ να το ΞΑΝΑκατεβάσω μου εμφανίζει ότι χρειάζομαι PCR, και αυτό επειδή ΣΗΜΕΡΑ δεν θεωρούμε εμβολιασμένος. Άρα δεν μετράει η αρχική μέρα που εκδόθηκε το πιστοποιητικό.. Απλά δεν ξέρω τι να πω. Έχω μείνει άφωνος.

Επεξ/σία από franksergedx
  • Confused 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Όσοι "κανονικά" είχατε νόσηση απο τον Ιανουάριο και μετά θα έπρεπε να κάνετε μια ωραία συλλογική και να πάρετε πίσω τα γαμησιάτικα που πληρώνατε σε ράπιντ τους τελευταίους 3 μήνες που κανονικά θα έπρεπε να ισχύει.

Ελληνικές πατέντες ακόμα και σε αυτό. Με το ίδιο κωλόχαρτο μπορούσες να ταξιδέψεις και να κάνεις οτι θες στην ΕΕ αλλα στην Ελλάδα δεν μπορούσες να μπείς στο μαγαζί της κυρα βούλας να πάρεις βρακιά.

Για να μη μπω στο τριπάκι της παράνοιας του να έχεις Β/Τ μνήμης και αντισώματα αλλα να θεωρείσαι λεπρός.

Η στο ακόμα πιο ωραίο τριπάκι οτι νορμαλ πολιτισμένες χώρες έχουν παρατήσει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια εδω και τρείς μήνες αλλα εδώ ακόμα το κρατάνε ζωντανό. Ήρθα απο Ολλανδία Ελλάδα για δουλειά και γύρισα 2 patch πίσω.

Γιατί είναι "i have no idea what I'm doing" μαιμούδες με δυνατότητα να εκδίδουν ΚΥΑ. Τίποτα παραπάνω

Άκου τώρα το ακόμα καλύτερο: εμβολιάζομαι με 2 δόσεις Ιούλιο του 2021 και νοσώ τον Οκτώβρη. 

Σε λίγες μέρες εκτός απροόπτου θα θεωρούμαι και πάλι ανεμβολιαστος. ΓΙΑΤΙ; Τι παραπάνω έχει αυτός που έκανε 3 δόσεις;

Δημοσ.

Ομολόγησαν κυνικά πριν από λίγες ημέρες ότι ακολούθησαν την ελληνική πατέντα για να ενισχύσουν τον εμβολιασμό.....έναν εμβολιασμό που δεν έχει κανένα νόημα σε όσους έχουν νοσήσει πριν την παρέλευση 6 μηνών. Αυτό ισχύει παντού εκτός από την μπανάνα ρεπάμπλικ μας.

Δηλαδή ο Ιταλός, ο Ισπανός, ο Βέλγος μπορεί να έχει αντισώματα για 6 μήνες ξέρω εγώ ενώ εσύ ραγιά για 3 :lol: 

Ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του παντελώς στην όλη διαδικασία με αυτά τα τερτίπια. Έχω ήδη διαμηνύσει στους εργοδότες μου ότι δεν πρόκειται για κανέναν λόγο να εμβολιαστώ  και θα ακολουθώ τις επιταγές των φωστήρων ευλαβικά όσο και να μου κοστίσει στην τσέπη.

Νόσησα εξάλλου, πρέπει να ναι το πιο απλό κρύωμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Είχα κάνει δυο εμβόλια αλλά ήμουν ανεμβολίαστος για το ελληνικό κράτος συνεπώς μπορώ και εγώ να υποθέσω ότι το εμβόλιο δεν έπαιξε κανέναν ρόλο και το πέρασα χαλαρά γιατί είναι της πλάκας για εμένα που είμαι νέος. Τι όχι;

• Like 3
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 05/04/2022 at 13:15, nickol-us said:

Ορθό, ωστόσο εφόσον μιλάμε για νοσηση τον Ιανουάριο, υπάρχει ακόμη ισχύ στο πιστοποιητικό νοσησης μέχρι τον Ιούνη.

Το πιστοποιητικό νοσησης έχει και πάλι πλέον ισχύ 180 ημερών.

Μπες στην πλατφόρμα ευρωπαϊκών πιστοποιητικων και δες αν μπορείς να το κατεβάσεις ξανά από εκεί (σε περίπτωση που δεν βγαίνει το παλιό έγκυρο)

Πιστοποιητικο χωρίς ημερομηνίας λήξης όπως είπε και ο Poulinos μόνο μετά την τρίτη δόση (αυτό ισχύει με τα σημερινά δεδομένα)

Μολις κατεβασα πιστοποιητικο νοσησης(ειχα εμβολιαστει με 3 δοσεις) και ισχυει πραγματι για 6 μηνες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...