Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Εμβολιάστηκα με τζονσον τον Ιούνιο και νόσησα των Ιανουάριο πριν λήξει το εμβόλιο. Είχα εκδόσει κανονικά πιστοποιητικό νοσησης με ραπιντ που ίσχυε γι τους εμβολιασμενους που έληγε χθες και τώρα δεν μπορώ να το ανανεώσω γιατί μου λέει ότι έπρεπε να έχω κάνει pcr! Ξέρεις κανένας κάποια λύση ή τι γίνεται;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δεν γίνεται τιποτα στην περίπτωση σου, πρέπει να κάνεις ακομα μια δοση δόση του εμβολίου 1
GodzillaCover Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν γίνεται τιποτα στην περίπτωση σου, πρέπει να κάνεις ακομα μια δοση δόση του εμβολίου Οπα από πού προκύπτει αυτό;
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 On 05/04/2022 at 00:11, GodzillaCover said: Οπα από πού προκύπτει αυτό; οσο ξερω το πιστοποιητικο νοσησης ληγει καποια στιγμη και μετα σου μενει η τριτη δοση για να κλεισεις τον κυκλο σου
nickol-us Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 On 05/04/2022 at 05:50, poulinos said: οσο ξερω το πιστοποιητικο νοσησης ληγει καποια στιγμη και μετα σου μενει η τριτη δοση για να κλεισεις τον κυκλο σου Ορθό, ωστόσο εφόσον μιλάμε για νοσηση τον Ιανουάριο, υπάρχει ακόμη ισχύ στο πιστοποιητικό νοσησης μέχρι τον Ιούνη. On 04/04/2022 at 22:09, Lol123728 said: Εμβολιάστηκα με τζονσον τον Ιούνιο και νόσησα των Ιανουάριο πριν λήξει το εμβόλιο. Είχα εκδόσει κανονικά πιστοποιητικό νοσησης με ραπιντ που ίσχυε γι τους εμβολιασμενους που έληγε χθες και τώρα δεν μπορώ να το ανανεώσω γιατί μου λέει ότι έπρεπε να έχω κάνει pcr! Ξέρεις κανένας κάποια λύση ή τι γίνεται; Το πιστοποιητικό νοσησης έχει και πάλι πλέον ισχύ 180 ημερών. Μπες στην πλατφόρμα ευρωπαϊκών πιστοποιητικων και δες αν μπορείς να το κατεβάσεις ξανά από εκεί (σε περίπτωση που δεν βγαίνει το παλιό έγκυρο) Πιστοποιητικο χωρίς ημερομηνίας λήξης όπως είπε και ο Poulinos μόνο μετά την τρίτη δόση (αυτό ισχύει με τα σημερινά δεδομένα)
margarita2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 και γω το ιδιο θεμα εχω. ισως το φτιαξουν τις επομενες μερες γιατι ειναι αδικο.. γενικα οτι να ναι
krem456 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 και γω εχω το ιδιο θεμα. Ίσως φταίει που το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου έχει λήξει (έχει περάσει 9μηνο) και το σύστημα με "βλέπει" ανεμβολίαστο και γι αυτό ζητάει PCR. Θα πρέπει να το φτιάξουν αφού το νόσησης μου έληξε χθες...και είναι αδικία....
Eki_13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Οι τύποι είναι προκλητικοι. Κι εμένα που είμαι έγκυρο του εμβολιασμού σαν 9μηνο δεν το αφήνει να ξαναβγαλω νοσησης που είχα 1/1/22 1
margarita2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 παιδια εφτιαξε.. εμενα μου περναει το νοσησης. σκαναρετε το ηδη υπαρχον.. μην πατε να εκδοσετε νεο
rotting Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Το πιστοποιητικό ισχύει μεν σαν έγκυρο στο check αλλά δεν μπορείς να επανεκδόσεις εφόσον πέρασαν ήδη 90 μέρες!οπότε πρακτικά ναι, τυπικά όχι? 😛 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, rotting είπε Το πιστοποιητικό ισχύει μεν σαν έγκυρο στο check αλλά δεν μπορείς να επανεκδόσεις εφόσον πέρασαν ήδη 90 μέρες!οπότε πρακτικά ναι, τυπικά όχι? 😛 Ναι μου περνούσε κανονικά μέχρι την ημερομηνία λήξης 2 ώρες πριν, margarita2 είπε παιδια εφτιαξε.. εμενα μου περναει το νοσησης. σκαναρετε το ηδη υπαρχον.. μην πατε να εκδοσετε νεο Και εμένα το πέρασα τώρα κ μου έφτιαξε
Christos84# Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Ενημερώνω πως τα πιστοποιητικά νόσησης που είχαν λήξει στο 3μηνο, ενεργοποιήθηκαν ξανά σα να ήταν 6μηνο. Εφόσον είχε μείνει υπόλοιπο φυσικά. Ήταν ανάγκη να επέμβει η ΕΕ για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα.
user27 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και είχα ένστικτο ότι στο insomnia θα έβρισκα συνπασχοντες...Λοιπόν έχω ενεργό πιστοποιητικό νόσησης που λήγει 26/4. Όταν πάω να έκδοσω το νέο με την παραταση μου βγάζει το εν λόγω σφάλμα για pcr. Στην εφαρμογή covid wallet εξακολουθεί να λέει ισχύ μέχρι 26/4. Εσάς στην εφαρμογή σας δείχνει την παράταση; Υπόψην όντας ανεμβολιαστος είχα κάνει pcr για να έχω το πιστοποιητικό. Εντελώς άκυρο σφάλμα δηλαδή. Αλλά και το σύστημα ταχει παιξει που δεν μου επανεκδιδει ούτε το υπάρχον ενεργο πιστοποιητικό... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από user27
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 8 hours ago, margarita2 said: παιδια εφτιαξε.. εμενα μου περναει το νοσησης. σκαναρετε το ηδη υπαρχον.. μην πατε να εκδοσετε νεο Εμένα έληξε χθες το πιστοποιητικό νόσησης, αλλά σήμερα που δοκίμασα να το σκανάρω (το ήδη υπάρχον) μου το βγάζει άκυρο.. Και όταν προσπαθώ να εκδώσω νέο με την παράταση μου βγάζει το σφάλμα για pcr..
franksergedx Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Εμβολιασμένος στις 28 Ιουνίου 2021. Θετικός στις 29 Ιανουαρίου 2022. Έλαβα το πιστοποιητικό νόσησης όπως προβλεπόταν με το θετικό ράπιντ τεστ. Το χρησιμοποιούσα κανονικά όλο αυτό τον καιρό. Στις 29 Απριλίου αναμένεται να λήξει. Πριν 2-3 μέρες όμως.."εξαφανίστηκε" από το gov.gr, δεν με αφήνει πλέον να το κατεβάσω. Μου πετάει σαν σφάλμα "Η νόσηση για την οποία έχετε δικαίωμα να εκδώσετε πιστοποιητικό δεν διαγνώσθηκε με μέθοδο PCR.". Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το τηλ. κέντρο του Υπουργείου Υγείας, αλλά δεν σηκώνει κανένας το τηλέφωνο. Σκάναρα το υπάρχον qr code και μου το εμφανίζει δεκτό. Θα ανανεωθεί όμως όπως προβλέπεται από τον νέο Ευρωπαικό νόμο; Κανονικά πρέπει.. αν όχι.. με κόβω να βγαίνω on air στον Παπαδάκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις