Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως χθες που ετρεχε η προσφορα και κοιτουσα για μια 32'', στην καλυτερη περιπτωση οι τιμες ηταν ιδιες με τον ανταγωνισμο ακομη και μετα την εκπτωση.

• Thanks 1
Δημοσ.

+1

Μια τηλεόραση tcl που έβλεπα, ο Γερμανός την είχε 20 ευρώ πιο κάτω από τον Κωτσόβολο με την έκπτωση. Μιλάω για μικρού μεγέθους, που οι τιμές υποτίθεται ότι είναι κοντά.

Δημοσ.

Αν γνωρίζετε από τη στιγμή που κάνουν εύκολα π.χ. 20% πόσο περιθώριο κέρδους έχουν τελικά; Δεν αναφέρομαι στα μοντέλα που λέτε ότι ήταν υπερτιμημένα. Είδα χθες και τηλεόραση που η τιμή προ έκπτωσης ήταν κοντά στα χαμηλά του skroutz. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Η πιο σημαντικη διαφορα (περα απο το πληθος των HDMI 2.1) ειναι οτι η μια ειναι εισαγωγης και η αλλη οχι.

Οποτε θα υπαρχει καποια διαφορα στη καλυψη εγγυησης απο LG λογικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Η πιο σημαντικη διαφορα (περα απο το πληθος των HDMI 2.1) ειναι οτι η μια ειναι εισαγωγης και η αλλη οχι.

Eίναι 2 διαφορετικά μοντέλα με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά, δεν διαφέρουν μόνο στις θύρες. 

Το αν είναι εισαγωγής ή όχι 2 διαφορετικά μοντέλα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Ίσως έπαιζε αν μιλάγαμε για το ίδιο μοντέλο με διαφορά τιμής.

Σε γενικές γραμμές όμως δε θα διαφωνήσω σχετικά με τα εισαγωγής και επομένως και με τα της εγγύησης

Επεξ/σία από Nabuko
Συμπλήρωμα (όπως λέει και ο Gregorymo)
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οποτε θα υπαρχει καποια διαφορα στη καλυψη εγγυησης απο LG λογικα.

Καλά, η ακρίβεια των χαρακτηριστικών στο skroutz δεν είναι και για να την εμπιστεύεται κανείς για να συγκρίνει προϊόντα βάσει αυτής. Γνώμη μου.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Biohazard_ είπε

Καλά, η ακρίβεια των χαρακτηριστικών στο skroutz δεν είναι και για να την εμπιστεύεται κανείς για να συγκρίνει προϊόντα βάσει αυτής. Γνώμη μου.

Καλα ναι,το σκρουτζ λεει και για διαφορα στα hz.Αμφεβαλλα γιατι οπου εψαξα ελεγαν οτι οι διαφορες μεταξυ C12,13,14 κτλ ειναι μονο το region και το χρωμα της πλατης.

Ομως ειδα οτι και στο σαιτ του κατασκευαστη λεει τις διαφορες αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο αλλά επειδη δεν ειδα να ανοιξε αλλο τοπικ, ειδε κανενας τι εβαλε χθες βραδυ ο κωτσος (5/4) ; ψαχνομαι προς την κατηγορια "κινητα" εγω, αλλά δυστυχως οι βραδινες ωρες αυτην την περιοδο ειναι πολυ δυσκολες 😳.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, giorginho είπε

Ασχετο αλλά επειδη δεν ειδα να ανοιξε αλλο τοπικ, ειδε κανενας τι εβαλε χθες βραδυ ο κωτσος (5/4) ; ψαχνομαι προς την κατηγορια "κινητα" εγω, αλλά δυστυχως οι βραδινες ωρες αυτην την περιοδο ειναι πολυ δυσκολες 😳.

Δεν είχε κινητά. Μικροσυσκευές σπιτιού ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως πήρα πλυντήριο ρούχων 10κιλο Delonghi στα 280€ τελική τιμή (από 650€). Το θεωρώ εξαιρετική προσφορά.

Γενικά είδα ότι συμφέρει να πηγαίνεις σε είδη προσφοράς, που με το 20% παραπάνω έκπτωση γίνεται πολύ ελκυστικό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Cris_K είπε

Γενικά είδα ότι συμφέρει να πηγαίνεις σε είδη προσφοράς, που με το 20% παραπάνω έκπτωση γίνεται πολύ ελκυστικό.

Ισχυει. Εγω ηλπιζα να παιξει σε συνδυασμο με τις δωροεπιταγες που εδινε για συσκευες Bosch, Siemens κλπ. αλλα τελικα δεν τις συμπεριελαβε στην προσφορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...