triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε Ξέρω γω πόσο στραβά μπορεί να πάει αν ακολουθώ οδηγίες Κανε αυτο που σε λεω , αποφορτισε ρευματα , βαλε την 2060 αναψε μπαινοντας σε safe mode , δουλευει η καρτα δεν εχεις προβλημα και βαλε τα drivers , αργοτερα οποτε θελεις ξηλωνεις τα αλλα με τις οδηγιες και το προγραμμα της amd που εβαλα το λινκ , αν δυσκολευτεις καπου εδω ειμαστε. Του 5600g παντως και να τ'αφησεις δεν τρεχει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Κανε αυτο που σε λεω , αποφορτισε ρευματα , βαλε την 2060 αναψε μπαινοντας σε safe mode , δουλευει η καρτα δεν εχεις προβλημα και βαλε τα drivers , αργοτερα οποτε θελεις ξηλωνεις τα αλλα με τις οδηγιες και το προγραμμα της amd που εβαλα το λινκ , αν δυσκολευτεις καπου εδω ειμαστε. Του 5600g παντως και να τ'αφησεις δεν τρεχει τιποτα Ναι. Η ερώτηση είναι πως θα μπω στο safemode με την καινούρια κάρτα; Δεν πρέπει να μπω στα windows ούτως η άλλως για να ανοίξω σε safe mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε Ναι. Η ερώτηση είναι πως θα μπω στο safemode με την καινούρια κάρτα; Δεν πρέπει να μπω στα windows ούτως η άλλως για να ανοίξω σε safe mode? αν ειναι αναμμένο το pc πατημενο το to shift και restart κοιτα το βιντεο για να καταλαβεις ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε αν ειναι αναμμένο το pc πατημενο το to shift και restart κοιτα το βιντεο για να καταλαβεις ΕΔΩ Πως θα ναι αναμένο το pc? Πρεπει να το κλείσω για να βάλω την κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, DeadOrSomething είπε Πως θα ναι αναμένο το pc? Πρεπει να το κλείσω για να βάλω την κάρτα Θα τ'αναψεις και θα πατησεις shift kai restart , θ'ανοιξει το pc ρε συ μη φοβασαι , θα εχεις εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Θα τ'αναψεις και θα πατησεις shift kai restart , θ'ανοιξει το pc ρε συ μη φοβασαι , θα εχεις εικονα Οπότε, σβήνω, βαζω κάρτα, ανοίγω και κάνω αυτο που πες. Gotcha. Ξεκινάω. Καλη μου τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε Οπότε, σβήνω, βαζω κάρτα, ανοίγω και κάνω αυτο που πες. Gotcha. Ξεκινάω. Καλη μου τυχη. εδω ειμαι οτι θελησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Λοιπόν. Την έβαλα. Έβαλα τους drivers σε safe mode. Έκανα το clean up σε safe mode? Τα πρόγραμματα radeon να τα απεγκαταστησω? (Ακομα δεν έχω συνδέσει ίντερνετ.) Μόλις τώρα, DeadOrSomething είπε Λοιπόν. Την έβαλα. Έβαλα τους drivers σε safe mode. Έκανα το clean up σε safe mode? Τα πρόγραμματα radeon να τα απεγκαταστησω? (Ακομα δεν έχω συνδέσει ίντερνετ.) Λάθος μου. Δεν είναι άλλο εκεί. Έχει μείνει το chipset software και το ryzen master. Φαντάζομαι του cpu θα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε Λοιπόν. Την έβαλα. Έβαλα τους drivers σε safe mode. Έκανα το clean up σε safe mode? Τα πρόγραμματα radeon να τα απεγκαταστησω? (Ακομα δεν έχω συνδέσει ίντερνετ.) Λάθος μου. Δεν είναι άλλο εκεί. Έχει μείνει το chipset software και το ryzen master. Φαντάζομαι του cpu θα ναι. Ναι δες το λινκ που εβαλα απο την amd κατεβασε και το tool , σε δειχνει πως γινεται , αν εχει μεινει κατι θα στο βγαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Ναι δες το λινκ που εβαλα απο την amd κατεβασε και το tool , σε δειχνει πως γινεται , αν εχει μεινει κατι θα στο βγαλει Έχει γίνει και αυτο. Λοιπόν νομίζω οτι είναι κομπλέ. Έχω ανοίξει και τεστάρω πως συμπεριφέρεται κι όλας. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε Έχει γίνει και αυτο. Λοιπόν νομίζω οτι είναι κομπλέ. Έχω ανοίξει και τεστάρω πως συμπεριφέρεται κι όλας. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ και στα υπόλοιπα μέλη για τη συνδρομή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα