Προς το περιεχόμενο

DDU σε iGpu?

DeadOrSomething

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε

Ξέρω γω πόσο στραβά μπορεί να πάει αν ακολουθώ οδηγίες

Κανε αυτο που σε λεω , αποφορτισε ρευματα , βαλε την 2060 αναψε μπαινοντας σε safe mode , δουλευει η καρτα δεν εχεις προβλημα και βαλε τα drivers , αργοτερα οποτε θελεις ξηλωνεις τα αλλα με τις οδηγιες και το προγραμμα της amd που εβαλα το λινκ , αν δυσκολευτεις καπου εδω ειμαστε.

Του 5600g παντως και να τ'αφησεις δεν τρεχει τιποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Κανε αυτο που σε λεω , αποφορτισε ρευματα , βαλε την 2060 αναψε μπαινοντας σε safe mode , δουλευει η καρτα δεν εχεις προβλημα και βαλε τα drivers , αργοτερα οποτε θελεις ξηλωνεις τα αλλα με τις οδηγιες και το προγραμμα της amd που εβαλα το λινκ , αν δυσκολευτεις καπου εδω ειμαστε.

Του 5600g παντως και να τ'αφησεις δεν τρεχει τιποτα

Ναι. Η ερώτηση είναι πως θα μπω στο safemode με την καινούρια κάρτα; Δεν πρέπει να μπω στα windows ούτως η άλλως για να ανοίξω σε safe mode?

Ναι. Η ερώτηση είναι πως θα μπω στο safemode με την καινούρια κάρτα; Δεν πρέπει να μπω στα windows ούτως η άλλως για να ανοίξω σε safe mode?

αν ειναι αναμμένο το pc πατημενο το to shift και restart

κοιτα το βιντεο για να καταλαβεις ΕΔΩ

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

αν ειναι αναμμένο το pc πατημενο το to shift και restart

κοιτα το βιντεο για να καταλαβεις ΕΔΩ

Πως θα ναι αναμένο το pc? Πρεπει να το κλείσω για να βάλω την κάρτα

Μόλις τώρα, DeadOrSomething είπε

Πως θα ναι αναμένο το pc? Πρεπει να το κλείσω για να βάλω την κάρτα

Θα τ'αναψεις και θα πατησεις shift kai restart , θ'ανοιξει το pc ρε συ μη φοβασαι , θα εχεις εικονα

Θα τ'αναψεις και θα πατησεις shift kai restart , θ'ανοιξει το pc ρε συ μη φοβασαι , θα εχεις εικονα

Οπότε, σβήνω, βαζω κάρτα, ανοίγω και κάνω αυτο που πες. Gotcha. Ξεκινάω. Καλη μου τυχη.

Οπότε, σβήνω, βαζω κάρτα, ανοίγω και κάνω αυτο που πες. Gotcha. Ξεκινάω. Καλη μου τυχη.

εδω ειμαι οτι θελησεις

Λοιπόν. Την έβαλα. Έβαλα τους drivers σε safe mode. Έκανα το clean up σε safe mode? Τα πρόγραμματα radeon να τα απεγκαταστησω? (Ακομα δεν έχω συνδέσει ίντερνετ.)

Μόλις τώρα, DeadOrSomething είπε

Λοιπόν. Την έβαλα. Έβαλα τους drivers σε safe mode. Έκανα το clean up σε safe mode? Τα πρόγραμματα radeon να τα απεγκαταστησω? (Ακομα δεν έχω συνδέσει ίντερνετ.)

Λάθος μου. Δεν είναι άλλο εκεί. Έχει μείνει το chipset software και το ryzen master. Φαντάζομαι του cpu θα ναι.

8 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε

Λάθος μου. Δεν είναι άλλο εκεί. Έχει μείνει το chipset software και το ryzen master. Φαντάζομαι του cpu θα ναι.

Ναι δες το λινκ που εβαλα απο την amd κατεβασε και το tool , σε δειχνει πως γινεται , αν εχει μεινει κατι θα στο βγαλει

Ναι δες το λινκ που εβαλα απο την amd κατεβασε και το tool , σε δειχνει πως γινεται , αν εχει μεινει κατι θα στο βγαλει

Έχει γίνει και αυτο. Λοιπόν νομίζω οτι είναι κομπλέ. Έχω ανοίξει και τεστάρω πως συμπεριφέρεται κι όλας. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

12 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε

Έχει γίνει και αυτο. Λοιπόν νομίζω οτι είναι κομπλέ. Έχω ανοίξει και τεστάρω πως συμπεριφέρεται κι όλας. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...