DeadOrSomething Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Έχω τον 5600g με τα onboard γραφικά, οπότε με τους Display driversτης amd. Σήμερα θα κουμπωσω πάνω μια 2060super. Πρέπει να κάνω DDU πριν τη βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικά δεν χρειάζεται, αφού οι υπάρχοντες δεν θα λειτουργούν/ θα ''αντικατασταθούν'' από της NVIDIA. Αν έχετε χρόνο πάντως, κακό δεν κάνει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Λίγο conflicting οι απαντήσεις. Ένα κεφάλαιο ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο'. Εγώ έχω κατεβάσει ότι χρειάζεται, δεν τίθεται θέμα χρόνου. Το πρβλημα είναι ότι δε ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να χω αν δεν κάνω η αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν το κάνω Να προσθέσω ότι υπήρχε πάνω μια RX570 που είχα προσωρινά, βγήκε δεν έκανα DDU, ούτε καν άλλαξα drivers. Πήγα απευθείας πάλι στα ενσωματωμένα χωρίς προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 οποτε κανε ενα καθαρισμα με ddu να φυγουν ολα τα σκουπιδακια απο τους προηγουμενους drivers να εισαι και εσυ καλυμενος..δεν παιρνει πολυ ωρα..ποσο την πηρες τη 2060?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 έχεις 2 gpu όλα τα λειτουργικά απο win2000 τουλάχιστον υποστηρίζουν πάνω από 2 gpu μην σου πω και πολύ παραπάνω (σου απαντάω με 2 κάρτες στο pc 😉) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, panatha1369 είπε οποτε κανε ενα καθαρισμα με ddu να φυγουν ολα τα σκουπιδακια απο τους προηγουμενους drivers να εισαι και εσυ καλυμενος..δεν παιρνει πολυ ωρα..ποσο την πηρες τη 2060?? Αυτό σκέφτομαι και γω. Άμα δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο γτ όχι. 400 την πήρα. Και ναι ξέρω θα πέσει η 3060 τόσο και η ti κοντά μπορεί και σε ένα μήνα. Αλλά βαριόμουν να περιμένω ένα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε Λίγο conflicting οι απαντήσεις. Ένα κεφάλαιο ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο'. Εγώ έχω κατεβάσει ότι χρειάζεται, δεν τίθεται θέμα χρόνου. Το πρβλημα είναι ότι δε ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να χω αν δεν κάνω η αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν το κάνω Να προσθέσω ότι υπήρχε πάνω μια RX570 που είχα προσωρινά, βγήκε δεν έκανα DDU, ούτε καν άλλαξα drivers. Πήγα απευθείας πάλι στα ενσωματωμένα χωρίς προβλημα Σε πειραξε το ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο' και δεν μας πειραζει εμας που τα βγαζεις εσυ ενα ενα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, triplex1 είπε Σε πειραξε το ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο' και δεν μας πειραζει εμας που τα βγαζεις εσυ ενα ενα ? Ποια είναι η τελική σου απάντηση; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε Ποια είναι η τελική σου απάντηση; 😅 Μιλησες για 5600g και μετεπειτα για 570 , ξαναλεω οχι , δεν θα'χεις προβλημα με την συγκεκριμενη , βαζεις adrenalin τελευταιο για την 570 και συνεχιζεις την 2060 συγνωμη Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μιλησες για 5600g και μετεπειτα για 570 , ξαναλεω οχι , δεν θα'χεις προβλημα με την συγκεκριμενη , βαζεις adrenalin τελευταιο για την 570 και συνεχιζεις την 2060 συγνωμη Και θα παραμείνει το radeon software μέσα? Μόλις τώρα, DeadOrSomething είπε Και θα παραμείνει το radeon software μέσα? 39 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μιλησες για 5600g και μετεπειτα για 570 , ξαναλεω οχι , δεν θα'χεις προβλημα με την συγκεκριμενη , βαζεις adrenalin τελευταιο για την 570 και συνεχιζεις την 2060 συγνωμη Η 570 έχει βγει από το σύστημα όπως είπα. Έχω επιστρέψει ήδη στα onboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε Και θα παραμείνει το radeon software μέσα? Η 570 έχει βγει από το σύστημα όπως είπα. Έχω επιστρέψει ήδη στα onboard. Μπες σε safe mode αφου πρωτα εχεις κατεβασμενους τους drivers της Nvidia για την 2060 , κανε την εγκατασταση να δουλεψει η καρτα και αργοτερα αφαιρεις με της amd το remover τους παλιους . ασε το ddu στην ακρη. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπες σε safe mode αφου πρωτα εχεις κατεβασμενους τους drivers της Nvidia για την 2060 , κανε την εγκατασταση να δουλεψει η καρτα και αργοτερα αφαιρεις με της amd το remover τους παλιους . ασε το ddu στην ακρη. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Ok, με αγχωσε λίγο παραπάνω αυτό. Έχω κατεβάσει ήδη. Αν δε με πείσει κάποιος να μην κάνω αυτό που πες μέχρι να φτάσω σπίτι....θα κάνω αυτό που πες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε Ok, με αγχωσε λίγο παραπάνω αυτό. Έχω κατεβάσει ήδη. Αν δε με πείσει κάποιος να μην κάνω αυτό που πες μέχρι να φτάσω σπίτι....θα κάνω αυτό που πες με το ddu ειναι που θα κανεις λαλακια γι αυτο το λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrSomething Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε με το ddu ειναι που θα κανεις λαλακια γι αυτο το λεω Ξέρω γω πόσο στραβά μπορεί να πάει αν ακολουθώ οδηγίες 19 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπες σε safe mode αφου πρωτα εχεις κατεβασμενους τους drivers της Nvidia για την 2060 , κανε την εγκατασταση να δουλεψει η καρτα και αργοτερα αφαιρεις με της amd το remover τους παλιους . ασε το ddu στην ακρη. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Επίσης για να μπω σε safe mode, δεν σήμαινει πως έχει μπει ήδη η κάρτα μέσα, μπήκε στα windows κ βάλανε drivers μόνα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα