Προς το περιεχόμενο

DDU σε iGpu?

DeadOrSomething

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά δεν χρειάζεται, αφού οι υπάρχοντες δεν θα λειτουργούν/ θα ''αντικατασταθούν'' από της NVIDIA. Αν έχετε χρόνο πάντως, κακό δεν κάνει.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο conflicting οι απαντήσεις. Ένα κεφάλαιο ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο'.

Εγώ έχω κατεβάσει ότι χρειάζεται, δεν τίθεται θέμα χρόνου. Το πρβλημα είναι ότι δε ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να χω αν δεν κάνω η αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν το κάνω

Να προσθέσω ότι υπήρχε πάνω μια RX570 που είχα προσωρινά, βγήκε δεν έκανα DDU, ούτε καν άλλαξα drivers. Πήγα απευθείας πάλι στα ενσωματωμένα χωρίς προβλημα

οποτε κανε ενα καθαρισμα με ddu να φυγουν ολα τα σκουπιδακια απο τους προηγουμενους drivers να εισαι και εσυ καλυμενος..δεν παιρνει πολυ ωρα..ποσο την πηρες τη 2060??

έχεις 2 gpu όλα τα λειτουργικά απο win2000 τουλάχιστον υποστηρίζουν πάνω από 2 gpu μην σου πω και πολύ παραπάνω (σου απαντάω με 2 κάρτες στο pc 😉

• Thanks 1

15 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

οποτε κανε ενα καθαρισμα με ddu να φυγουν ολα τα σκουπιδακια απο τους προηγουμενους drivers να εισαι και εσυ καλυμενος..δεν παιρνει πολυ ωρα..ποσο την πηρες τη 2060??

Αυτό σκέφτομαι και γω. Άμα δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο γτ όχι. 400 την πήρα. Και ναι ξέρω θα πέσει η 3060 τόσο και η ti κοντά μπορεί και σε ένα μήνα. Αλλά βαριόμουν να περιμένω ένα μήνα. 

39 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε

Λίγο conflicting οι απαντήσεις. Ένα κεφάλαιο ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο'.

Εγώ έχω κατεβάσει ότι χρειάζεται, δεν τίθεται θέμα χρόνου. Το πρβλημα είναι ότι δε ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να χω αν δεν κάνω η αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν το κάνω

Να προσθέσω ότι υπήρχε πάνω μια RX570 που είχα προσωρινά, βγήκε δεν έκανα DDU, ούτε καν άλλαξα drivers. Πήγα απευθείας πάλι στα ενσωματωμένα χωρίς προβλημα

Σε πειραξε το ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο'  και δεν μας πειραζει εμας που τα βγαζεις εσυ ενα ενα ?

11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Σε πειραξε το ΟΧΙ και ένα 'δεν κάνει κακο'  και δεν μας πειραζει εμας που τα βγαζεις εσυ ενα ενα ?

Ποια είναι η τελική σου απάντηση; 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε

Ποια είναι η τελική σου απάντηση; 😅

Μιλησες για 5600g και μετεπειτα για 570 , ξαναλεω οχι , δεν θα'χεις προβλημα με την συγκεκριμενη , βαζεις adrenalin τελευταιο για την 570 και συνεχιζεις

την 2060 συγνωμη

Επεξ/σία από triplex1

38 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μιλησες για 5600g και μετεπειτα για 570 , ξαναλεω οχι , δεν θα'χεις προβλημα με την συγκεκριμενη , βαζεις adrenalin τελευταιο για την 570 και συνεχιζεις

την 2060 συγνωμη

Και θα παραμείνει το radeon software μέσα?

Μόλις τώρα, DeadOrSomething είπε

39 λεπτά πριν, triplex1 είπε

την 2060 συγνωμη

Η 570 έχει βγει από το σύστημα όπως είπα. Έχω επιστρέψει ήδη στα onboard.

1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε

Η 570 έχει βγει από το σύστημα όπως είπα. Έχω επιστρέψει ήδη στα onboard.

Μπες σε safe mode αφου πρωτα εχεις κατεβασμενους τους drivers της Nvidia για την 2060 , κανε την εγκατασταση να δουλεψει η καρτα και αργοτερα αφαιρεις με της amd  το remover τους παλιους . ασε το ddu στην ακρη.

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601

14 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μπες σε safe mode αφου πρωτα εχεις κατεβασμενους τους drivers της Nvidia για την 2060 , κανε την εγκατασταση να δουλεψει η καρτα και αργοτερα αφαιρεις με της amd  το remover τους παλιους . ασε το ddu στην ακρη.

Ok, με αγχωσε λίγο παραπάνω αυτό. Έχω κατεβάσει ήδη. Αν δε με πείσει κάποιος να μην κάνω αυτό που πες μέχρι να φτάσω σπίτι....θα κάνω αυτό που πες

1 λεπτό πριν, DeadOrSomething είπε

Ok, με αγχωσε λίγο παραπάνω αυτό. Έχω κατεβάσει ήδη. Αν δε με πείσει κάποιος να μην κάνω αυτό που πες μέχρι να φτάσω σπίτι....θα κάνω αυτό που πες

με το ddu ειναι που θα κανεις λαλακια γι αυτο το λεω

Μόλις τώρα, triplex1 είπε

με το ddu ειναι που θα κανεις λαλακια γι αυτο το λεω

Ξέρω γω πόσο στραβά μπορεί να πάει αν ακολουθώ οδηγίες

19 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Επίσης για να μπω σε safe mode, δεν σήμαινει πως έχει μπει ήδη η κάρτα μέσα, μπήκε στα windows κ βάλανε drivers μόνα τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...