Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να κλεισω με Aegean καποια αεροπορικα για εξωτερικο για Σεπτεμβρη με το Flex ωστε να μπορω να τα αλλαξω.
Επειδη εχω χρονια να κλεισω εισητηρια και την τελευταια φορα το εκανα μεσω μεσαζοντα, υπαρχει οικονομικοτερος τροπος? 

Δεν εχω προβλημα με το ποσο κοστιζουν, απλως επειδη ειμαι ασχετος θα με ενοχλησει αν τα κλεισω π.χ. απο το site της Aegean ενω π.χ. αν τα εκλεινα τηλεφωνικα θα ειχα καποια εκπτωση (ή το αντιστροφο).

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgav είπε

Καλησπερα,

Θελω να κλεισω με Aegean καποια αεροπορικα για εξωτερικο για Σεπτεμβρη με το Flex ωστε να μπορω να τα αλλαξω.
Επειδη εχω χρονια να κλεισω εισητηρια και την τελευταια φορα το εκανα μεσω μεσαζοντα, υπαρχει οικονομικοτερος τροπος? 

Δεν εχω προβλημα με το ποσο κοστιζουν, απλως επειδη ειμαι ασχετος θα με ενοχλησει αν τα κλεισω π.χ. απο το site της Aegean ενω π.χ. αν τα εκλεινα τηλεφωνικα θα ειχα καποια εκπτωση (ή το αντιστροφο).

Ευχαριστω

Κοιτα τα kayak και skyscaner ,αλλά εγώ κλείνω μόνο μέσω των site  των αεροπορικών .Ας χάσω και μια έκπτωση,έχω πιο ήσυχο το κεφάλι μου.

Δημοσ.
7 minutes ago, chrisgav said:

Καλησπερα,

Ευχαριστω

αν κατσει οποιαδηποτε βλακεια με τους ενδιαμεσους καλη τυχη.η αεροπορικη θα σου πει μιλα με τον πρακτορα

• Like 1
Δημοσ.
Just now, chrisgav said:

Οκ, αρα προτεινετε απλα να τα κλεισω ηλεκτρονικα απο το site της Aegean. 

Σας ευχαριστω

yep.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chrisgav είπε

Οκ, αρα προτεινετε απλα να τα κλεισω ηλεκτρονικα απο το site της Aegean. 

Σας ευχαριστω

Σίγουρα η καλύτερη επιλογή είναι αυτή.

Σχετικά με τις εκπτώσεις που ανέφερες, επειδή δεν ξέρω προς τα πού θέλεις να πετάξεις και πότε, θα κοίταγα τις παρακάτω προσφορές:

- Συνεργασία με Cosmote Deals for you: https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/cosmote-deals-for-you/

- Εξαργύρωση πόντων Alpha Bonus: Για πτήσεις εσωτερικού εξαργυρώνεις τους μισούς πόντους για κρατήσεις μέχρι 15/4: https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/aegean-prosfora-aprilios-2022

Δημοσ.

Επιπλέον από skyscanner κλπ, αν κλείσεις μέσω ενδιάμεσου, συνήθως θα σου δώσει το φθηνότερο πακέτο (πχ χωρις βαλίτσα κλπ). Γενικά θέλει λίγη προσοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...