Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που βλεπω ειναι λασπη αν βλεπω καλα.αρα εχει φτασει νερο με λασπη μεχρι εκει αρα οτι ηλεκτρονικο εχει εκει χαμηλα εχει πνιγει οπως πχ αυτο που κοιταει τον δισκο και μετραει ταχυτητα λογικα

ο τυπος το πνιξε το καθαρισε απεξω και το πουλησε

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλοριζικος ο καινούργιος καλόγερος!

έλα βρε εντάξει, δουλεύει, απλά δεν αλλάζει η δυσκολία. Ts πάρε βαράκια για τα πόδια και είσαι κομπλε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, poulinos είπε

αυτο που βλεπω ειναι λασπη αν βλεπω καλα.αρα εχει φτασει νερο με λασπη μεχρι εκει αρα οτι ηλεκτρονικο εχει εκει χαμηλα εχει πνιγει οπως πχ αυτο που κοιταει τον δισκο και μετραει ταχυτητα λογικα

ο τυπος το πνιξε το καθαρισε απεξω και το πουλησε

Και εγω αυτο βλεπω,απλα δεν θελω να το πιστεψω

4 λεπτά πριν, filip123go είπε

έλα βρε εντάξει, δουλεύει, απλά δεν αλλάζει η δυσκολία. Ts πάρε βαράκια για τα πόδια και είσαι κομπλε.

Μπορω καλιστα να καταργησω το ηλεκτρονικο κομματι,ουτε τροφοδοτικα ουτε τιποτα.

Σε φαρμακα..

10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλοριζικος ο καινούργιος καλόγερος!

Τι θες εσυ εδω ;Φυγε.

Το εχω πανω απο χρονο,δεν ειναι καινουργιος,την πατησες!

Δημοσ.

Δεν δοκιμάζετε προτού αγοράσετε, βρε παιδιά; Δεν θα έδωσες και ένα πενηντάρικο για να το πάρεις. Κακώς δεν το δοκίμασες. Θα έπρεπε να είσαι υποψιασμένος, με τόσες συναλλαγές στο ενεργητικό σου.

Και για ν' απαντήσω και στο θέμα, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο μαγικό κόλπο για να λειτουργήσει. Δοκιμάζοντας τις λειτουργίες, θα το έβρισκες, εφόσον όλα δούλευαν ρολόι. 

Δημοσ.
40 minutes ago, StamTheMan said:

Και εγω αυτο βλεπω,απλα δεν θελω να το πιστεψω

Μπορω καλιστα να καταργησω το ηλεκτρονικο κομματι,ουτε τροφοδοτικα ουτε τιποτα.

Σε φαρμακα..

Τι θες εσυ εδω ;Φυγε.

Το εχω πανω απο χρονο,δεν ειναι καινουργιος,την πατησες!

να καταργησεις τα ηλεκτρονικα δεν γινεται.πως θα αλλαξεις αντισταση?ξεκινα λυσιμο και καθαρισμα το ματακι για αρχη.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Δεν δοκιμάζετε προτού αγοράσετε, βρε παιδιά; Δεν θα έδωσες και ένα πενηντάρικο για να το πάρεις. Κακώς δεν το δοκίμασες. Θα έπρεπε να είσαι υποψιασμένος, με τόσες συναλλαγές στο ενεργητικό σου.

Και για ν' απαντήσω και στο θέμα, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο μαγικό κόλπο για να λειτουργήσει. Δοκιμάζοντας τις λειτουργίες, θα το έβρισκες, εφόσον όλα δούλευαν ρολόι. 

To δοκιμασα,ειδα οτι δουλευε το κομπιουτερ,και το πηρα.
Δεν την ψυλιαστηκα να δω αν εχει αντισταση.

4 λεπτά πριν, poulinos είπε

πως θα αλλαξεις αντισταση?ξεκινα λυσιμο και καθαρισμα το ματακι για αρχη.

Αν εχει παιξει κανενα τρελο σεναριο και  δεν εχει βραχυκυκλωσει ή δεν εχει διαβρωση λογο λασπης θα το παλεψουμε.
Αν εχει πεθανει,θα δουλευει με αντισταση απο τα χερια.
Τι αλλο να κανω;
Πιθανοτατα θα πουληθει σαν προβληματικο,ειναι μεγαλο για να το κρατησω ενω δε δουλευει.

Δημοσ.
4 minutes ago, StamTheMan said:

To δοκιμασα,ειδα οτι δουλευε το κομπιουτερ,και το πηρα.
Δεν την ψυλιαστηκα να δω αν εχει αντισταση.

Αν εχει παιξει κανενα τρελο σεναριο και  δεν εχει βραχυκυκλωσει ή δεν εχει διαβρωση λογο λασπης θα το παλεψουμε.
Αν εχει πεθανει,θα δουλευει με αντισταση απο τα χερια.
Τι αλλο να κανω;
Πιθανοτατα θα πουληθει σαν προβληματικο,ειναι μεγαλο για να το κρατησω ενω δε δουλευει.

δεν θα εχει τρελα ηλεκτρονικα.οποτε καθαριζε και δες οξειδωσεις.μπορει να φτιαχνεται.ασε το insomnia και πιασε δουλεια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν θα εχει τρελα ηλεκτρονικα.οποτε καθαριζε και δες οξειδωσεις.μπορει να φτιαχνεται.ασε το insomnia και πιασε δουλεια

Θα το κοιταξουμε ταυτην

6bcxm9.jpg

Δημοσ.

Άντε, αφού φτιάχνεται, πάλι καλά. Τυχερός. 

Δημοσ.
31 minutes ago, StamTheMan said:

Τελικα με ολη αυτη τη λασπη δεν ειναι ηλεκτρονικο το προβλημα.

ΔΟυλευουν ολα κομπλε,αλλα οταν η πλακετα δινει εντολη για να χαλαρωσει μια ντιζα για να πανε οι μαγνητες κοντα στον στροφαλο,απο το χωμα εχει μπλοκαρει και δεν το αφηνει να πλησιασει τους μαγνητες στο στροφαλο.
Το εσπρωξα με το χερι και ανεβηκε απευθειας η αντισταση,λαχανιασα σε 10 δευτερα!

Μετα  απο 4-5 ασε-δωσε ξανακολλησε,οποτε τωρα θα πεσει φασινα,αζαξ και WD.

Τυχεροι στην ατυχια μας.

μια χαρα.καθαρισε τα παντα καλα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Καπου στο 17 ειχε γινει μεγαλη πλημμυρα στην Καλαματα,ισως ηταν θυμα το μηχανημα.

Το δεκαεπτά πρέπει να ήταν. Ξεχνιούνται αυτά; 

5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το ειχα παρει πριν πολυ καιρο απο καποια ξενη στην περιοχη μου,αργησα να ασχοληθω και εχασα και το τηλ.

Επίσης πολυ χοντρό. Έχασες το τηλέφωνο του κοριτσιού; Πώς και πέρασε στα ψιλά αυτό, από τους insomniacs ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...