velociraptoras Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Sibyl είπε Να σου πω, εγώ δίνω τεράστια σημασία στο να βρει κάποιος αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του. Στο Λύκειο είχα μια συμμαθήτρια που ήθελε να γίνει μανικιουρίστα. Της άρεσε πολύ και ο,τι άλλο κι αν σκεφτόταν δεν της φαινόταν εξίσου ενδιαφέρον. Είχε δυνατότητες να μπει σε μια πανεπιστημιακή σχολή και όπως γίνεται συνήθως είχαν πέσει πάνω της γονείς, συγγενείς και καθηγητές να της αλλάξουν την απόφαση. Αυτή έμεινε πιστή σ΄αυτήν, πήγε σ΄ένα δημόσιο ΙΕΚ και από όταν το τελείωσε δουλεύει ασταμάτητα.΄Εχει βγάλει καλό όνομα επειδή είναι πολύ καλή στη δουλειά της και δεν προλαβαίνει τα ραντεβού. Και από οικονομική άποψη να μην σου πω ότι βγάζει παραπάνω χρήματα από μένα που έφαγα τα νιάτα μου στα θρανία. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι κάνουμε και οι δύο αυτό που θέλουμε επειδή αν εγώ έκανα τη δική της δουλεια και αυτή την δική μου, θα ήμασταν και οι δύο δυστυχείς επειδή δεν θα μας ταίριαζαν. Πρωταρχική σημασία λοιπόν έχει να μπει στη διαδικασία να ψάξει να βρει τι είναι αυτό που της αρέσει και με το οποίο θα ήθελε ν΄ασχοληθεί και μετά να προσπαθήσει να το πραγματοποιήσει. Και αν το βρει, είναι σίγουρο ότι θα το πραγματοποιησει επειδή όταν κάτι μας ενδιαφέρει κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Παντως ολοι τη ρωτήσαμε τι της αρέσει να κάνει στον ελευθερο χρόνο της και δεν εχει καν τη διάθεση να απαντήσει. Αρα μαλλον επαναπαυεται στην καλοπέραση με τα λεφτα του μπαμπα και δεν θελει να κανει τίποτα.
Sibyl Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, velociraptoras είπε Παντως ολοι τη ρωτήσαμε τι της αρέσει να κάνει στον ελευθερο χρόνο της και δεν εχει καν τη διάθεση να απαντήσει. Αρα μαλλον επαναπαυεται στην καλοπέραση με τα λεφτα του μπαμπα και δεν θελει να κανει τίποτα. Αν είναι έτσι, τότε κακό του κεφαλιού της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα