Tsoukos87 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα μιας και πλησιάζει πάσχα (δώρο) και θα έρθει και το καλοκαίρι το Μουντιάλ, κοιτάζω να πάρω καμιά τηλεόραση στο επόμενο διάστημα. Το budget θα είναι εως 700-800 € , θα είναι 2,5 - 3 μέτρα απόσταση κύριως ευθεία θα καθόμαστε. Την θέλω πιο πολύ για ταινίες και σειρές κυρίως, έχω wind vision και υπολογιστή στο σαλόνι με stremio , torrent κτλ, αραία και που ποδόσφαιρο ή μπασκετ και πολύ σπάνια κάνα παιχνίδι στο pc. 50'' - 55'' λόγω του σημείου που θα τοποθετηθεί και έτσι όπως είναι διαμορφωμένα ο χώρος και θα μπει σε τοιχο λιγο πανω απο το επιπλο τηλεορασης λογω 2χρονου χουλιγκαν της fisher price. Κοιτάω διάφορα χαρακτηριστικά, όπως το local dimming/ full array , 120 hz , hdmi 2,1 όλα αυτά βοηθάνε πολύ στην ποιότητα της εικόνας ή δεν προσφέρουν και κάτι ιδιαίτερο τα 120 hz ή το hdmi 2,1 πέρα μόνο σε κονσόλες. Είχα στην λίστα κάποιες nanocell αλλά βλέπω πολύ θάψιμο για bleeding κτλ, βλέπω και στο αξιόπιστο site rtings προτάσεις για hisense και tcl, έχει κάποιος γνώμη/εμπειρία απο αυτές γιατί βλέπω σχετικά καλά specs και reviews, γιατί βλέπω πολύ δύσκολο για το μπάτζετ που έβαλα το να πάρεις είτε κάποια sony είτε την LG C1 . Ευχαριστώ πολύ!
tasep Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Οφ τόπικ..Το μουντιάλ δεν είναι καλοκαίρι φέτος. 21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου η διάρκειά του.
bill36 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλημερα. Αν ο χωρος σου σε περνει για 55 ιντσες,αυτο θα παρεις.Οσο μεγαλη και να ειναι,σε μια εβδομαδα θα την εχεις συνηθισει και θα σου φαινεται μια χαρα. Τα 100 hz και πανω,βοηθανε γενικως και δεν ειναι αποκλειστικα gaming χαρακτηριστικο.Ειδικα σε αθλητικο περιεχομενο κανουν την διαφορα στην ομαλη κινηση αλλα και στην αποφυγη του ghosting. https://www.skroutz.gr/s/27733810/Samsung-Smart-Τηλεόραση-QLED-4K-UHD-QE55Q80A-HDR-55.html?from=index_recently_viewed Αυτη,τωρα που αλλαζουν οι σειρες,στα λεφτα που την βρισκεις τωρα,ειναι πολυ καλη επιλογη.Γεματη τηλεοραση. Η παρακατω ειναι OLED αλλα με 50αρι πανελ και μειωμενα χαρακτηριστικα σε συγκριση με ακριβοτερα μοντελα της ιδιας σειρας. https://www.skroutz.gr/s/28370537/LG-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-OLED55A16LA-HDR-55.html Οι nanocell που ανεφερες,φορανε IPS panel στις 55 ιντσες.Ειναι πολυ καλες τηλεορασεις αν καθεσαι υπο γωνια και δεν μπορεις να φτασεις σε τιμες OLED. https://www.skroutz.gr/s/32323373/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-55NANO916PA-HDR-55.html Η παραπανω ειναι γενικως καλη τηλεοραση υπο αυτες τις προυποθεσεις.Το δε bleeding ειναι καθαρα θεμα τυχης.Αλλα panel εχουν και αλλα οχι. Σε Sony για να πας σε αντιστοιχο μοντελο πρεπει να υπερβεις το οριο σου. https://www.skroutz.gr/s/28859641/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-XR-55X90J-HDR-55.html Πολυ καλη τηλεοραση,οπως και η περσινη,αλλα ξεφευγει. Κατα την γνωμη μου τις Hisense και TCL θα τις απεφευγα.Ειχα κακη εμπειρια με τις πρωτες οπου και κρατησα 3 μερες μια τηλεοραση μεχρι να την γυρισω πισω και να παω σε μια πιο mainstream εμπορικα λυση.Ειναι γεματες χαρακτηριστικα για την τιμη τους αλλα στην ημερησια χρηση τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα. Η Hisense βγαζει αυτην https://www.skroutz.gr/s/33069024/Hisense-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-55A8G-HDR-55.html που ειναι OLED αλλα αν δεν την βρεις αρκετα φτηνοτερη απο την LG δεν ξερω.. Φιλικα Βασιλης. 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 6/4/2022 στις 8:53 ΠΜ, bill36 είπε Καλημερα. Αν ο χωρος σου σε περνει για 55 ιντσες,αυτο θα παρεις.Οσο μεγαλη και να ειναι,σε μια εβδομαδα θα την εχεις συνηθισει και θα σου φαινεται μια χαρα. Τα 100 hz και πανω,βοηθανε γενικως και δεν ειναι αποκλειστικα gaming χαρακτηριστικο.Ειδικα σε αθλητικο περιεχομενο κανουν την διαφορα στην ομαλη κινηση αλλα και στην αποφυγη του ghosting. https://www.skroutz.gr/s/27733810/Samsung-Smart-Τηλεόραση-QLED-4K-UHD-QE55Q80A-HDR-55.html?from=index_recently_viewed Αυτη,τωρα που αλλαζουν οι σειρες,στα λεφτα που την βρισκεις τωρα,ειναι πολυ καλη επιλογη.Γεματη τηλεοραση. Η παρακατω ειναι OLED αλλα με 50αρι πανελ και μειωμενα χαρακτηριστικα σε συγκριση με ακριβοτερα μοντελα της ιδιας σειρας. https://www.skroutz.gr/s/28370537/LG-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-OLED55A16LA-HDR-55.html Οι nanocell που ανεφερες,φορανε IPS panel στις 55 ιντσες.Ειναι πολυ καλες τηλεορασεις αν καθεσαι υπο γωνια και δεν μπορεις να φτασεις σε τιμες OLED. https://www.skroutz.gr/s/32323373/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-55NANO916PA-HDR-55.html Η παραπανω ειναι γενικως καλη τηλεοραση υπο αυτες τις προυποθεσεις.Το δε bleeding ειναι καθαρα θεμα τυχης.Αλλα panel εχουν και αλλα οχι. Σε Sony για να πας σε αντιστοιχο μοντελο πρεπει να υπερβεις το οριο σου. https://www.skroutz.gr/s/28859641/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-XR-55X90J-HDR-55.html Πολυ καλη τηλεοραση,οπως και η περσινη,αλλα ξεφευγει. Κατα την γνωμη μου τις Hisense και TCL θα τις απεφευγα.Ειχα κακη εμπειρια με τις πρωτες οπου και κρατησα 3 μερες μια τηλεοραση μεχρι να την γυρισω πισω και να παω σε μια πιο mainstream εμπορικα λυση.Ειναι γεματες χαρακτηριστικα για την τιμη τους αλλα στην ημερησια χρηση τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα. Η Hisense βγαζει αυτην https://www.skroutz.gr/s/33069024/Hisense-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-55A8G-HDR-55.html που ειναι OLED αλλα αν δεν την βρεις αρκετα φτηνοτερη απο την LG δεν ξερω.. Φιλικα Βασιλης. Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να μου προτείνεις κάποιες απο αυτές. Να σου πω την αλήθεια τις samsung τις είχα ξεγράψει τις θεωρούσα ότι πειράζουν πολύ τα χρώματα (κορεσμό κτλ) την έψαξα στο γκουγλ στα γρήγορα (Q80) και μου εμφάνισε καλές κριτικές, πρώτα στην λίστα θα έχω την LG C1 έπειτα την Sony προυπόθεση όμως να μπεί κάποια καλή προσφορά (επιστροφή , yellows κτλ) για να την πάρω και μάλλον θα έχω σαν 3η λύση και πιο επικρατέστερη μια εκ των Q80 και Nanocell 916 θα προτιμούσα να τις δω απο κοντά μήπως δω τυχόν διαφορές μεταξύ τους. Τις άλλες που πρότεινα δεν τις πολύ συνιστάς (TCL , Hisense) γιατί βλέπω το αξιόπιστο rtings να προτείνει συχνά πυκνά μοντέλα απο αυτές τις δύο, το μόνο που με κάνει να μην τις πάρω είναι αν πέσω σε ελλατωματικό κομμάτι πως θα με εξυπηρετήσει η αντιπροσωπεία τους κτλ. Ευχαριστώ και πάλι!! Στις 4/4/2022 στις 4:32 ΜΜ, tasep είπε Οφ τόπικ..Το μουντιάλ δεν είναι καλοκαίρι φέτος. 21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου η διάρκειά του. Δεν το ήξερα, το είχα δεδομένο ότι θα γίνει το καλοκαίρι, πως και το άλλαξαν;
bill36 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να μου προτείνεις κάποιες απο αυτές. Να σου πω την αλήθεια τις samsung τις είχα ξεγράψει τις θεωρούσα ότι πειράζουν πολύ τα χρώματα (κορεσμό κτλ) την έψαξα στο γκουγλ στα γρήγορα (Q80) και μου εμφάνισε καλές κριτικές, πρώτα στην λίστα θα έχω την LG C1 έπειτα την Sony προυπόθεση όμως να μπεί κάποια καλή προσφορά (επιστροφή , yellows κτλ) για να την πάρω και μάλλον θα έχω σαν 3η λύση και πιο επικρατέστερη μια εκ των Q80 και Nanocell 916 θα προτιμούσα να τις δω απο κοντά μήπως δω τυχόν διαφορές μεταξύ τους. Τις άλλες που πρότεινα δεν τις πολύ συνιστάς (TCL , Hisense) γιατί βλέπω το αξιόπιστο rtings να προτείνει συχνά πυκνά μοντέλα απο αυτές τις δύο, το μόνο που με κάνει να μην τις πάρω είναι αν πέσω σε ελλατωματικό κομμάτι πως θα με εξυπηρετήσει η αντιπροσωπεία τους κτλ. Ευχαριστώ και πάλι!! Δεν το ήξερα, το είχα δεδομένο ότι θα γίνει το καλοκαίρι, πως και το άλλαξαν; Το αλλαξανε λογω Καταρ.Δεν μπορει να γινει το καλοκαιρι λογω θερμοκρασιων και το πηγανε Νοεμβρη με Δεκεμβρη πριν τα Χριστουγεννα. Η C1 που αναφερεις ειναι η μεγαλη OLED του 2021.Δεν εχει καμια σχεση με τις προηγουμενες.Ειναι τηλεοραση αλλης κλασης και τιμης.Στην καλυτερη περιπτωση 1100ε+ . Με τις TCL και Hisense τι γινεται τωρα. Ειναι διαφορετικο πραγμα τα φορτωμενα specs και αλλο η πραγματικη χρηση σε συνθηκες σαλονιου διαμερισματος και οχι σε cinema room οπως τις δοκιμαζει το Rtings ή το Digital trends(καλα σαιτ παρεπιπτοντως και τα δυο) οπως φυσικα και το aftersales support οπου εκει υπαρχουν θεματα και με τις μεγαλες μπραντες. Η δικη μου εμπειρια με Hisense σου ειπα οτι κρατησε 3 μερες.Και εγω ψημενος απο τα πολλα χαρακτηριστικα,ξεχασα οτι για μενα το βασικο,λογω χωρου,ειναι οι γωνιες θεασης.Αφαιροντας αυτο,που ειναι δικη μου ευθυνη,δεν ηταν polished αρκετα η τηλεοραση.Το λειτουργικο,το χειριστηριο..οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορα δηλαδη.Ισως σε καποια χρονια ή αν αρχισουν να εχουν και premium σειρες. TCL δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα διαβαζοντας τα ποσταρισματα ακομη και εδω μεσα απ' οσους αγορασαν,τα πραγματα ειναι καπως δυσκολα. Εγω προσωπικα LG εχω κυριως για το IPS panel.Απο κει και περα αν εσυ καθεσαι στην ευθεια οπως ειχες γραψει,θα πας σε VA ή σε OLED που κανει για ολες τις περιπτωσεις.
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill36 είπε Το αλλαξανε λογω Καταρ.Δεν μπορει να γινει το καλοκαιρι λογω θερμοκρασιων και το πηγανε Νοεμβρη με Δεκεμβρη πριν τα Χριστουγεννα. Η C1 που αναφερεις ειναι η μεγαλη OLED του 2021.Δεν εχει καμια σχεση με τις προηγουμενες.Ειναι τηλεοραση αλλης κλασης και τιμης.Στην καλυτερη περιπτωση 1100ε+ . Με τις TCL και Hisense τι γινεται τωρα. Ειναι διαφορετικο πραγμα τα φορτωμενα specs και αλλο η πραγματικη χρηση σε συνθηκες σαλονιου διαμερισματος και οχι σε cinema room οπως τις δοκιμαζει το Rtings ή το Digital trends(καλα σαιτ παρεπιπτοντως και τα δυο) οπως φυσικα και το aftersales support οπου εκει υπαρχουν θεματα και με τις μεγαλες μπραντες. Η δικη μου εμπειρια με Hisense σου ειπα οτι κρατησε 3 μερες.Και εγω ψημενος απο τα πολλα χαρακτηριστικα,ξεχασα οτι για μενα το βασικο,λογω χωρου,ειναι οι γωνιες θεασης.Αφαιροντας αυτο,που ειναι δικη μου ευθυνη,δεν ηταν polished αρκετα η τηλεοραση.Το λειτουργικο,το χειριστηριο..οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορα δηλαδη.Ισως σε καποια χρονια ή αν αρχισουν να εχουν και premium σειρες. TCL δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα διαβαζοντας τα ποσταρισματα ακομη και εδω μεσα απ' οσους αγορασαν,τα πραγματα ειναι καπως δυσκολα. Εγω προσωπικα LG εχω κυριως για το IPS panel.Απο κει και περα αν εσυ καθεσαι στην ευθεια οπως ειχες γραψει,θα πας σε VA ή σε OLED που κανει για ολες τις περιπτωσεις. Ωραία σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου, κυρίως προς VA panel θα κινηθώ λόγω του χώρου του σαλονιού και της τοποθέτησης της τηλεόρασης, δεν αποκλειώ και το IPS panel . Ας περιμένουμε μήπως βγει καμιά καλή προσφορά και χτυπήσουμε κάποιο μοντέλο απο τα υποψήφια. Ευχαριστώ και πάλι!! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Tsoukos87
Shyn Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν περίπου ένα μηνά αγορά την LG NANOCELL 886PB (IPS panel). Στα θετικά τρομερά χρώματα, γωνίες θέασης και πολύ κάλος ήχος. Όταν όμως έβαζες ταινία με HDR/Dolby Vision είχε τρομερό light bleeding. Δυστυχώς με τα VA/IPS panels κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.. Eπίσης θέλω να επισημάνω κάτι για service της LG. Ηρθε δική της μεταφορική φόρτωσε την τηλεόραση και ύστερα από μια εβδομάδα έβγαλαν την τηλεόραση προς αντικατάσταση. Τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στην ίδια τηλεόραση και αμέσως έκοψαν πιστωτικό χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις. Το επισημαίνω καθώς θεωρώ ότι το service της εκάστοτε εταιρείας πρέπει να μας προβληματίζει. Στην θέση σου θα προσπαθούσα να κάνω υπέρβαση στο budget και να πάω στην XR-55X90J ή LG C1 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Shyn
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 42 λεπτά πριν, Shyn είπε Πριν περίπου ένα μηνά αγορά την LG NANOCELL 886PB (IPS panel). Στα θετικά τρομερά χρώματα, γωνίες θέασης και πολύ κάλος ήχος. Όταν όμως έβαζες ταινία με HDR/Dolby Vision είχε τρομερό light bleeding. Δυστυχώς με τα VA/IPS panels κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.. Eπίσης θέλω να επισημάνω κάτι για service της LG. Ηρθε δική της μεταφορική φόρτωσε την τηλεόραση και ύστερα από μια εβδομάδα έβγαλαν την τηλεόραση προς αντικατάσταση. Τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στην ίδια τηλεόραση και αμέσως έκοψαν πιστωτικό χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις. Το επισημαίνω καθώς θεωρώ ότι το service της εκάστοτε εταιρείας πρέπει να μας προβληματίζει. Στην θέση σου θα προσπαθούσα να κάνω υπέρβαση στο budget και να πάω στην XR-55X90J ή LG C1 Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την πληροφορια, θα το εχω υποψιν μου ναι πιστευω οτι η LG oled ειναι η πιο καλη , μετα παει η sony και επειτα νομιζω απο τις λιγες κριτικες η samsung Q80 και επειτα η nano. Παντως και εγω με ενα monitor και 2 κινητα που τα ειχα παει στο service της LG ηταν πολυ εξυπηρετικοι και θεωρω απο τα πιο καλα service/αντιπροσωπειες που υπαρχουν.
Shyn Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την πληροφορια, θα το εχω υποψιν μου ναι πιστευω οτι η LG oled ειναι η πιο καλη , μετα παει η sony και επειτα νομιζω απο τις λιγες κριτικες η samsung Q80 και επειτα η nano. Παντως και εγω με ενα monitor και 2 κινητα που τα ειχα παει στο service της LG ηταν πολυ εξυπηρετικοι και θεωρω απο τα πιο καλα service/αντιπροσωπειες που υπαρχουν. Άρχισα να ψάχνω αφού είχα ήδη πάρει την τηλεόραση, γενικά τις Nanocell δεν τις προτείνουν. Η LG έχει επικεντρωθεί στις OLED πλέον και έχουν κάνει τρομερή δουλειά εκεί. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Shyn
mclound Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Πήρα σήμερα την 55X90J μετά από μικρή (ομολογουμένως) αναζήτηση tv. Αλλά είμαι άτυχος γιατί είναι doa. Μετά το logo της Google σβήνει και μου ανάβει 4 φορές κόκκινο led, κάτι που μάλλον είναι service issue. Θα περιμένω τώρα την Δευτέρα να μιλήσω με MM και ελπίζω να έρθουν να την πάρουν γιατί ταλαιπωρήθηκα λίγο για να χωρέσει στο αμάξι. Χρήση κυρίως κανάλια, λίγες ταινίες (Netflix, USB) και (λογικά) θα κουμπώσω επάνω και ένα Xbox Series X.
bill36 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, mclound είπε Πήρα σήμερα την 55X90J μετά από μικρή (ομολογουμένως) αναζήτηση tv. Αλλά είμαι άτυχος γιατί είναι doa. Μετά το logo της Google σβήνει και μου ανάβει 4 φορές κόκκινο led, κάτι που μάλλον είναι service issue. Θα περιμένω τώρα την Δευτέρα να μιλήσω με MM και ελπίζω να έρθουν να την πάρουν γιατί ταλαιπωρήθηκα λίγο για να χωρέσει στο αμάξι. Χρήση κυρίως κανάλια, λίγες ταινίες (Netflix, USB) και (λογικά) θα κουμπώσω επάνω και ένα Xbox Series X. Πολυ καλη τηλεοραση out of the box( ενταξει,αν δουλεψει οταν την κουμπωσεις στο ρευμα..😎 αλλα αυτο ειναι καθαρα γκινια που ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησει περισσοτερο). Αφου ηδη την αγορασες,προφανως το εχεις ψαξει και ξερεις τα δυνατα και τα λιγοτερο δυνατα της χαρακτηριστικα.Εξαιρωντας τις OLED,απο τις καλυτερες επιλογες σε προσιτη τιμη. 1
Gentleman88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Παρόμοια κατάσταση είχα μία Sony 50XH9505 ή οποία έβγαλε πρόβλημα στο panel αλλά ευτυχώς είχα κάνει επέκταση εγγύησης και θα μου πιστώσουν γύρω στα 750 ευρώ και είμαι σε αναζήτηση 55'' (θέλω να είναι future proof αν πάω σε μεγαλύτερο σπίτι). Προς το παρόν στα 800-900 ευρώ δεν έχω βρει κάτι καλύτερο τις Sony 55X90J. Βλέπω ταινίες και σειρές και κάποια φορές κουμπώνω πάνω το PC για gaming. Έχει στα αρνητικά τον μέτριο προς κακό ήχο και ότι έχει αντανακλάσεις και επίσης δεν ξέρω τι παίζει ακόμα με το VRR της Sony.
mclound Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Όλα καλά τελικά με την DOA, έγινε επιτόπου έλεγχος και αντικατάσταση. Έχω μείνει άφωνος με εικόνα/ήχο. Το μπάσο είναι όσο το θέλω (το δοκίμασα σε Batman - Dark Knight 1080 από εξωτερικό USB) οπότε (προς το παρόν) δε σκέφτομαι την αγορά ηχόμπαρας. Κούμπωσα και το Series X επάνω και τώρα μένει μόνο να βρω με έναν μαγικό τρόπο τον χρόνο που θέλω για ταινίες και παιχνίδι 1
Gentleman88 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Αμα βάλεις το Series X υποστηρίζει το VRR ?
mclound Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Gentleman88 είπε Αμα βάλεις το Series X υποστηρίζει το VRR ? Λοιπόν, η TV έχει 4 επιλογές για την HDMI και έκανα δοκιμές: 1. Τυπική μορφή και έδωσε αυτά τα αποτελέσματα η κονσόλα 2. Βελτιωμένη μορφή και έδωσε αυτά τα αποτελέσματα η κονσόλα 3. Βελτιωμένη (Dolby Vision) και έδωσε αυτά τα αποτελέσματα η κονσόλα και 4. Βελτιωμένη (VRR) και έδωσε αυτά τα αποτελέσματα η κονσόλα (είναι τα ίδια με την μορφή Νο.3) Ξέρω πως βγήκε πολύ πρόσφατα update που έδωσε το VRR και όταν την πρωτοάνοιξα της έκανα το update που είχε διαθέσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα