JohnVani18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μαζί με ανανεωμένη εμφάνιση, αίσθηση εφαρμογής και νέες λειτουργίες, η Microsoft προχωρά και σε αλλαγή στην ονομασία της εφαρμογής. Η διασύνδεση μεταξύ Android συσκευής και Windows PC είναι κάτι άκρως βολικό, περιορίζοντας την εναλλαγή μεταξύ συστημάτων, προσφέροντας μαζί επέκταση του χώρου εργασίας και διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αρχεία, εφαρμογές και email. Και με στόχο να εξελίξει αυτή τη συνδεσιμότητα, η Microsoft ανακοίνωσε έκανε κάποιες αλλαγές στην Microsoft Your Phone εφαρμογή που ενσωματώνει στα Windows. Όπως μαθαίνουμε, η ονομασία θα αλλάξει ονομασία από Your Phone σε Phone Link, που σημαίνει ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον με βελτιωμένες λειτουργίες. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιωμένες ειδοποιήσεις και καλύτερη πλοήγηση με καρτέλες. Η εταιρεία επίσης βελτίωσε τη διαδικασία αρχικής παραμετροποίησης και πως με τις επερχόμενες Windows 11 ενημερώσεις, απλα θα απαιτείται σάρωση ενός QR κωδικού. Μαζί με τις βελτιώσεις, δόθηκε ευκαιρία να αλλάξει η εμφάνιση, έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο στα Windows 11, κάνοντας ευκολότερη την εύρεση περιεχομένου. Κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές περιλαμβάνουν κυρτές γωνίες και απλοποιημένα εικονίδια. Το Phone Link είναι μια καλή πρόταση για χρήστες που θέλουν μια ομαλή λειτουργία και μετάβαση μεταξύ PC και android smartphone. Ενημερώνοντας την εφαρμογή στα πρότυπα των Windows 11, η Microsoft πιστεύει πως οι χρήστες του Phone Link θα έχουν ακόμα καλύτερη εμπειρία με τις συσκευές τους. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε και τη συνεργασία με την Honor, με την εφαρμογή Phone Link να υποστηρίζει τα μοντέλα HONOR Magic V, Magic 4 series και Magic 3 series. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μικρό κι ευέλικτο όνομα.. Σαν το υπουργικό σχήμα ένα πράμα
EmptyPromises Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 αν και τους ειχα προτεινει την αλλαγη ονοματος στο Feedback για windows αλλα κυριως για το android που ειναι ονομα σαν τρενο, δεν νομιζω οτι ηταν γιατι το ειπα εγω
kostasgr78 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μια μεγάλη στιγμή για τη Microsoft. Μια μεγάλη στιγμή για την τεχνολογία. Μια μεγάλη στιγμή για την ανθρωπότητα.
kata_tixi Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 στο iphone γιατι δεν ερχεται αυτη η εφαρμογη; 1
mants118 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, kata_tixi είπε στο iphone γιατι δεν ερχεται αυτη η εφαρμογη; επειδή είναι ο εχθρός!!! 😛
kata_tixi Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mants118 είπε επειδή είναι ο εχθρός!!! 😛 εγω πιστυευω η apple δεν θελει για να μην χαλασει το οικοσυστημα. αλλα μαλακια ειχα ενα 6s και θα με βολευε πολυ να το κανω. αν και δεν θυμαμαι στο μακρινο 5s που ειχα σαν να εχω μια εντυπωση οτι τοτε λειτουργουσε σε εκεινο. βασικα παλιοτερα λειτουργουσε γιατι και στο librady με τις αγορασμενες υπαρχει ακομα η εφαρμογη Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από kata_tixi 1
basilis_k6 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 συνεχιζει να ζηταει bluetooth για να κανεις κλησεις. δεν καταλαβαινω τι το θέλει εφοσον υπαρχει συνδεση wifi
leonidas_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Samsung Link έπρεπε να λέγεται, αλλά τέσπα!! 1
ktlk21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 επειδή το κινητό κάνει την κλήση και μεταφέρει απλα τον ηχο(φαντάστο τον υπολογιστη σαν ενα τεραστιο handfree)ίσως αδυναμία των κινητών
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 τώρα μάλιστα. δουλευει άψογα. Η παλια είχε θεματάκια. Μόνο σε samsung έπαιζε καλα. Τωρα που αναβάθμησα τηλ και υπολογιστή παίζει τέλεια.
SoullessRider Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχει δυνατότητα εξερεύνησης αρχείων, φακέλων, άλμπουμ, είναι γτπ..... Το να βλέπω τις φώτο στην οθόνη μου δεν είναι καμιά τρομερή επιτυχία, το κάνω εύκολα μέσω screen sharing κλπ. Και χωρις να είναι σε μια ατελείωτη λίστα μέσα στην οποία να ψάχνω εκείνη που θέλω να περάσω στο συστημα. Τα email μπορώ να τα βλέπω με το να επιτρέπεται η λειτουργία από τις σελίδες τους. Το μόνο που κάνει που δεν το έκανες ακόμα και χωρίς να συνδέσεις το κινητό, είναι να βλέπεις SMS και να κάνεις το pc ένα τεράστιο bluetooth handsfree. Πραγματικές λειτουργίες που να εξυπηρετούν τις ανάγκες του χρήστη δεν έχει......εύκολη εξερεύνηση, με εύρεση και ανταλλαγή αρχείων, χρήση της συσκευής για μεταδωση εικόνας σε (όσο γίνεται) πραγματικό χρόνο με χρήση των περιφεριακων του pc (ποντίκι, πληκτρολόγιο, gamepad) για δουλειά και διασκέδαση.... Αφήνω το κινητό δίπλα από Τήνο οθονη και βλέπω αν με κάλεσε κάποιος ή αν μου έστειλε μήνυμα.... Bloat..... ______ EDIT Ρε κορεκτορα, την Τήνο τι την μπλέκεις στην κουβέντα???? 🤣 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από SoullessRider 2
giodoul Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, kata_tixi είπε στο iphone γιατι δεν ερχεται αυτη η εφαρμογη; iTunes λεγεται η αιτια!!!
hurrycat Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Ποτέ δεν κατάλαβα τη χρησιμότητα του να βρίσκεται σε μόνιμη σύνδεση το κινητό σου με τα Windows. Εγώ κλείνω το internet στο κινητό για να μην με αποσπάει την ώρα που θέλω να είμαι παραγωγικός. Με το Samsung Flow (θα το γνωρίζει όποιος έχει samsung) μεταφέρω ό,τι αρχεία θέλω (πχ. φωτογραφίες) και μετά το αποσυνδέω, για τον απλό λόγο ότι δεν θέλω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις 2 φορές (πχ facebook από το android και απ'τον windows browser), ενώ όταν θες να αλληλεπιδράσεις με κάποια ειδοποίηση συνήθως βολεύει να το κάνεις απ'το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα