Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ! Δεν ξέρω τι να κάνω πια με έχει αρρωστήσει αυτή η κατάσταση. Στις 4/3/2022 μου ήρθε μια παραγγελία που είχα κάνει από μια σελίδα στο ίνσταγκραμ Stock_shop.gr για ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτά που μου ήρθαν δεν είχαν καμία σχέση με αυτά στην φωτογραφία που είχα ζητήσει να μου δείξουν, πολύ κακής ποιότητας που δεν τα έχουν για παραγγελία στη σελίδα τους. Μου λένε έγινε λάθος η παραγγελία θα σας έρθει το σωστό δέμα σε λίγες ημέρες. 2 εβδομάδες αργότερα και χωρίς να έχει έρθει τίποτα ζητάω επιστροφή χρημάτων και όπως καταλαβαίνεται ακόμα περιμένω. Πλέον ούτε τηλέφωνα απαντάνε. Πριν από 2 εβδομάδες έκανα καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει, τι απατεώνες που κυκλοφορούν.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Kitty-likesto-scratch είπε ίνσταγκραμ Σταμάτησα να διαβαζω εκει που λεει το παραπανω. Κριμα τοσα θεματα εδω μεσα και ατελείωτες συζητησεις και να την πατάτε έτσι, αυτο το σιτε που αναφέρεις δεν υπαρχει καν σαν παρουσία στο ίντερνετ https://www.scamadviser.com/check-website/stock_shop.gr
Nabuko Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Αυτό εδώ είναι? Μπήκα στους χάρτες στη διεύθυνση που αναγράφει και είδα ένα υπερπολυτελές κατάστημα 😅 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε αυτο το σιτε που αναφέρεις δεν υπαρχει καν σαν παρουσία στο ίντερνετ Νομίζω ότι έχει τον ίδιο προμηθευτή με Santa Barbara 1
kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Kitty-likesto-scratch είπε Καλησπέρα στο φόρουμ! Δεν ξέρω τι να κάνω πια με έχει αρρωστήσει αυτή η κατάσταση. Στις 4/3/2022 μου ήρθε μια παραγγελία που είχα κάνει από μια σελίδα στο ίνσταγκραμ Stock_shop.gr για ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτά που μου ήρθαν δεν είχαν καμία σχέση με αυτά στην φωτογραφία που είχα ζητήσει να μου δείξουν, πολύ κακής ποιότητας που δεν τα έχουν για παραγγελία στη σελίδα τους. Μου λένε έγινε λάθος η παραγγελία θα σας έρθει το σωστό δέμα σε λίγες ημέρες. 2 εβδομάδες αργότερα και χωρίς να έχει έρθει τίποτα ζητάω επιστροφή χρημάτων και όπως καταλαβαίνεται ακόμα περιμένω. Πλέον ούτε τηλέφωνα απαντάνε. Πριν από 2 εβδομάδες έκανα καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει, τι απατεώνες που κυκλοφορούν. Περαστικά Τόσα επίσημα καταστήματα υπάρχουν, απορώ γιατί ψωνίζουν ορισμένοι μέσα από τα Social Media... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από kormos
Charismo Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Εμένα περισσότερο με σοκάρει το γεγονός ότι παρέλαβες παπούτσια, έστω κι αν είναι διαφορετικά από αυτά που παρήγγειλες. Συνήθως είναι scam και απλά σου τρώνε λεφτά. Κι ευχαριστώ να λες που δεν κυκλοφορείς ξυπόλητη.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 8 hours ago, Kitty-likesto-scratch said: Καλησπέρα στο φόρουμ! Δεν ξέρω τι να κάνω πια με έχει αρρωστήσει αυτή η κατάσταση. Στις 4/3/2022 μου ήρθε μια παραγγελία που είχα κάνει από μια σελίδα στο ίνσταγκραμ Stock_shop.gr για ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτά που μου ήρθαν δεν είχαν καμία σχέση με αυτά στην φωτογραφία που είχα ζητήσει να μου δείξουν, πολύ κακής ποιότητας που δεν τα έχουν για παραγγελία στη σελίδα τους. Μου λένε έγινε λάθος η παραγγελία θα σας έρθει το σωστό δέμα σε λίγες ημέρες. 2 εβδομάδες αργότερα και χωρίς να έχει έρθει τίποτα ζητάω επιστροφή χρημάτων και όπως καταλαβαίνεται ακόμα περιμένω. Πλέον ούτε τηλέφωνα απαντάνε. Πριν από 2 εβδομάδες έκανα καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει, τι απατεώνες που κυκλοφορούν. τετοιο καταστημα δεν βρισκω παντως. δεν ανοιγει καποιο site. αλλα οπως το λες επεσες σε μαγαζι που σημερα υπαρχει αυριο οχι.κακη επιλογη fb και insta για να αγοραζεις
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Γενικά η προστασία του καταναλωτή απαντάει μέσα στον μήνα; Ή απαντάει βασικά σε μερικές από τις καταγγελίες;
Hapatingo Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δυστυχώς, η αντικαταβολή είναι η νέα απάτη που κυκλοφορεί. Το λέω και το ξαναλέω μέχρι έστω και ένας να επωφεληθεί, διαδικτυακές αγορές μόνο με χρήση κάρτας. Σε περίπτωση απάτης κάνεις μια αμφισβήτηση συναλλαγής και είσαι καλυμμένος, καλυμμένη. Τώρα δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθείς σε άλλους φορείς για να βρεις το δίκαιο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στο σενάριο της αμφισβήτησής συναλλαγής, τι λόγο αμφισβήτησης βάζω;
Hapatingo Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 hours ago, Kitty-likesto-scratch said: Στο σενάριο της αμφισβήτησής συναλλαγής, τι λόγο αμφισβήτησης βάζω; Ότι δεν παρέλαβες αυτό που αγόρασες.
Nabuko Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 4/4/2022 στις 1:06 ΜΜ, Kitty-likesto-scratch είπε Πριν από 2 εβδομάδες έκανα καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει Στις 6/4/2022 στις 2:39 ΜΜ, Kitty-likesto-scratch είπε Γενικά η προστασία του καταναλωτή απαντάει μέσα στον μήνα; Είναι κανονική επιχείρηση ή ιδιώτης? Σου έστειλε απόδειξη? 3 ώρες πριν, Kitty-likesto-scratch είπε Στο σενάριο της αμφισβήτησής συναλλαγής, τι λόγο αμφισβήτησης βάζω; Πως πλήρωσες?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 7/4/2022 στις 5:16 ΜΜ, Nabuko είπε Είναι κανονική επιχείρηση ή ιδιώτης? Σου έστειλε απόδειξη? Πως πλήρωσες? Ιδιώτης χωρίς απόδειξη, πλήρωσα με κάρτα και χάρη στον αγαπητό @Hapatingo έκανα και αμφισβήτηση συναλλαγής!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 On 08/04/2022 at 18:41, Kitty-likesto-scratch said: Ιδιώτης χωρίς απόδειξη, πλήρωσα με κάρτα και χάρη στον αγαπητό @Hapatingo έκανα και αμφισβήτηση συναλλαγής! εβγαλες ακρη?επισης δεν γινεται να ειναι ιδιωτης και να πληρωσες με καρτα.για να δεχεται καρτες πρεπει να ειναι εταιρεια ασχετα που η εταιρεια ειναι σε ονομα καποιου.
RTW4ever Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από RTW4ever 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα